Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

E‑M5 MARK II

A legjobb teljesítményű képstabilizátor
 • OM-D videominőség mindig kéznél
 • Kategóriájában a legkompaktabb
 • Por-, csepp- és fagyálló

SH‑2

Tisztaság és szépség egy készülékben
 • Prémium minőség - kellemes tapintás
 • Optikai 5-tengelyes képstabilizátor az éles felvételekért
 • Továbbfejlesztett éjszakai üzemmód

E‑M1

Felülmúlja a D-SLR gépeket
 • Tökéletesen ideális méret
 • Nagysebességű és pontos DUAL FAST AF
 • Kiváló konstrukció és használhatóság

STYLUS 1

Nagyon vékony. Nagyon tud.
 • 1:2.8 nagy, konstans fényerejű rekesz
 • OM-D technológia
 • Intuitív, profi fotók

Fedezze fel az Olympus
fényképezőgépek világát

OM-D

Sebességben, pontosságban, kreativitásban és képminőségben is kiválóságra született - retro stílussal megspékelve.

Bővebben

PEN

Elegáns, könnyedén hordozható rendszer, tükörreflexes teljesítménnyel és cserélhető objektívekkel.

Bővebben

STYLUS

Kis méret, nagy tudás: Minden helyzetre létezik egy kompakt.

Bővebben

OBJEKTÍVEK

Zoom, makró és alapobjektívek figyelemre méltó kínálata – kreatív igényekre szabva.

Bővebben

Bármilyen fotókat is szeretne készíteni, az Olympus tartozékok segítséget nyújtanak a megvalósításhoz!

Kapcsolódó termékek

Legfrissebb hírek Tovább a Sajtóközpontba

Összes hír

 • ÚJ

  2015-03-11

  SH-2: Minden, ami az emlékek megörökítéséhez szükséges

  A különleges pillanatok fantasztikus felvételeket jelentenek. Viszont nem mindegyik történik tökéletes fényviszonyok között – és az önfeledt gyerekek sem maradnak együtt, amíg a fényképezőgépet próbáljuk stabilan tartani. Ezt figyelembe véve hozta össze az Olympus az új Stylus SH-2-t az igazi High-End technológiával. Így akár menet közben készíthetünk filmeket és képeket, gyorsan, egyszerűen – sőt, akár sötétben is. Mindezt ráadásul olyan minőségi szinten, melyet biztosan nem érhetünk el telefonnal – és ráadásul mindezt úgy, hogy előtte nem is kell elmennünk fotós tanfolyamra. Az Olympus a fényképezőgépet szemet gyönyörködtető kivitelben, egy igen kompakt, könnyű házba tervezve alkotta meg. Az SH-2 tulajdonosainak a fényképezőgép olyan lehet, mint a kulcscsomó, vagy a telefon – mindig kéznél van. A bőrhatású felületek és a retró hangulatú fém ház kombinációjával az SH-2 mindenféle stílushoz, laza, vagy elegáns ruháinkhoz is tökéletesen illik. A gyertyafényes vacsorákon, illetve a csillagfényben fürdő tengerparton a Nightscape üzemmód használja ki maradéktalanul a gyenge megvilágítást. A páratlan 5-tengelyes képstabilizátor technológia – mely az Olympus High-End fényképezőgépeiből érkezik – a hasonló rendszerekkel összehasonlítva lényegesen hatékonyabb a bemozdulás hatásainak csökkentését illetően. Használata pedig szinte elengedhetetlen, amikor a nagyteljesítményű, 24x optikai zoommal készítünk közelképeket, vagy éjszaka, kézből rögzítünk Time-lapse videókat. Természetesen az SH-2-vel Wi-Fi-n keresztül tölthetjük fel képeinket okostelefonra – de minden kreatív funkció és gondosan megalkotott vezérlőegység megtalálható benne, amit csak az Olympus fényképezőgépektől elvárhatunk.

  Bővebben
 • ÚJ

  2015-02-05

  Könnyebb utazás, stabilabb fotózás a világ legjobb teljesítményű képstabilizáló rendszerével

  Az új OM-D E-M5 Mark II egy kifinomult eszköz, amely profi megjelenésű, első osztályú felszerelést ad a spontán, kreatív fotósok kezébe. Az első generációs E-M5 D-SLR minőséget az ambiciózus fotósok számára is elérhetővé tette – állvány és egyéb plusz felszerelés nélkül. Ennek kulcsa a könnyű, kompakt felépítés, valamint az egyedülálló, 5-tengelyű képstabilizáló (IS) rendszer volt. Az Olympus ennek a rendszernek a továbbfejlesztéseként alkotta meg az E-M5 Mark II modellt, amely a bejelentés időpontjában a világ legnagyobb teljesítményű képstabilizáló rendszerével rendelkezik. A rázkódás elleni védelem javítása 5 értékkel gyorsabb zársebességet és gyenge fényviszonyok között is meglepően jó képminőséget eredményez. Mindez időjárásálló OM-D házba építve. A rendkívül gyors autofókusz és képstabilizátor, a fényképezőgép és az objektív rendszer könnyű felépítése ideálissá teszi gyorsan mozgó témák szabadtéri megörökítését bármilyen körülmények között. Az új OM-D E-M5 Mark II február végétől lesz kapható.

  Bővebben
 • ÚJ

  2015-02-05

  Minden tekintetben jobb, sokoldalú zoom objektív

  Ha a fotózás inkább hobbi, mint munka számunkra, akkor olyan felszerelésre van szükségünk, ami jól néz ki, bárhová elvihető és négyzetcentiméterenként a legjobb képalkotási teljesítményt kínálja, és mindezek mellet még kiemelkedően sokoldalúan is használható. Az Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm 1:4.0-5.6 II teleobjektívjére éppen illik ez a leírás – új, kifinomult tervezésének és a még jobb optikai minőséget biztosító Olympus ZERO bevonatnak köszönhetően. Az M.ZUIKO megalkotásánál különös figyelmet kapott a 14-150mm termékvonal robusztus, időjárásálló jellemzőkkel való kiegészítése az Olympus díjnyertes OM-D sorozatához. Elődjéhez hasonlóan az új változat is könnyű és kompakt. 2015. február végén kerül az üzletekbe € 649 áron (vagy ennek az összegnek megfelelő egyéb pénznemben).

  Bővebben
 • ÚJ

  2015-02-05

  Tettre kész a legnagyobb látószögű TOUGH

  Az új Olympus Tough TG-860 mindent az akció szerelmeseinek a kezébe ad – ultra nagy látószögű objektívet, egykezes vezérlést, selfie készítésre alkalmas LCD kijelzőt és opcionálisan megvásárolható hevedert. Amikor éppen kerékpárral száguldunk le egy hegyről vagy a hullámokat súroljuk egy sárkányrepülőről, ultra-nagylátószögű fényképezőgépre van szükségünk az események megörökítéséhez – főleg, ha csak egy kezünk szabad és egy lehetőségünk van arra, hogy megörökítsünk egy pillanatot. Az Olympus ezért a kompakt kategóriában jelenleg elérhető legszélesebb látószögű objektívvel (21-105mm*) szerelte fel a STYLUS Tough TG-860 modellt. És nem csak egy exponáló gombbal – így az adrenalin függők most már repülés közben, kesztyűben vagy anélkül, jobb kézzel vagy ballal is rögzíthetnek pengeéles, torzításmentes selfie-ket és különböző formátumú videókat. A TG-860 2015. március közepétől lesz kapható € 299 áron (vagy ennek az összegnek megfelelő egyéb pénznemben).

  Bővebben
 • ÚJ

  2015-02-05

  Megjelent az ötödik M.ZUIKO Pro objektív

  2015-ben megjelenik az Olympus ötödik objektívje a díjnyertes M.ZUIKO PRO sorozatából, amely igazi profi teljesítményt kínál a Mikro-NégyHarmad szabványos fényképezőgépekhez megfelelő kompakt és könnyű formátumban. A nagy fényerejű M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm Fisheye 1:1.8 PRO halszem objektív egy nagylátószögű zoom és egy fix fókuszú szuper-teleobjektív társaságában csatlakozik a PRO sorozat többi tagjához, amelyek már szintén fejlesztés alatt állnak. Az Olympus elit PRO sorozata jelenleg két objektívet foglal magában. Valamennyi M.ZUIKO PRO objektív a legmagasabb színvonalat képviseli, így a legkiválóbb képminőséget nyújtják az Olympus optikai kiegészítői között.

  Bővebben az M.ZUIKO objektívekről
 • ÚJ

  2015-02-05

  Új firmware verzió a zászlóshajó OM-D E-M1 modellhez

  Az OM-D E-M1 fényképezőgéphez elérhető v3.0 firmware verzió két új funkcióval gazdagítja a díjnyertes zászlóshajó modellt. A frissítés 9fps sebességű sorozatfelvétel mellett működő folyamatos autofókusszal fejeli meg az OM-D már egyébként is mértékadó Dual Fast AF funkcióját, amely minden egyes képkockát újraélesít a pengeéles, elmosódástól teljesen mentes képminőségért. További előnye, hogy az E-M1 modellt kompatibilissé teszi az OI.Share legújabb verziójával (v2.5), ami cserébe WiFi-n keresztül csatlakoztatott okostelefonról élőképes vezérlést tesz elérhetővé videofelvétel közben. A frissítés 2015. február 24.-étől, díjmentesen tölthető le az Olympus Digital Camera Updater segítségével.

  Bővebben
 • ÚJ

  2015-01-29

  Firmware frissítés E-PL7

  Megjelent az 1.2 firmware verzió az E-PL7 modellhez.

  Bővebben
 • ÚJ

  2015-01-15

  A STYLUS 1 modellhez elérhető firmware frissítés nagyobb gyújtótávolságot és egyéb előnyöket kínál

  Az Olympus új, átfogó firmware frissítést adott ki a kompakt kategóriában élvonalbeli STYLUS 1 modell funkcióinak bővítéséhez. A firmware v2.0 verziója nagyobb gyújtótávolsággal ruházza fel a 2014. év red dot design díjnyertest, nagylátószögű jellemzőjét 22.4mm-re növelve*. Az új firmware a STYLUS 1 tulajdonosokat kreatív lehetőségekkel is megörvendezteti az időeltolásos (Interval Shooting) és időugrásos (Time Lapse) videofelvételi üzemmódokkal, melyek az Olypus zászlóshajó OM-D felhasználók körében igen népszerűnek bizonyultak. Egyéb fejlesztések egész sorát kínálja még, köztük kompatibilitást az OI.Share szoftver v2.5 verziójával, ami vezeték nélküli távkioldást tesz lehetővé okostelefonról. Az új firmware díjmentesen tölthető le az Olympus Digital Camera Updater segítségével

  Bővebben

Új termékek

 • ÚJ

  2015-03-11

  SH-2: Minden, ami az emlékek megörökítéséhez szükséges

  A különleges pillanatok fantasztikus felvételeket jelentenek. Viszont nem mindegyik történik tökéletes fényviszonyok között – és az önfeledt gyerekek sem maradnak együtt, amíg a fényképezőgépet próbáljuk stabilan tartani. Ezt figyelembe véve hozta össze az Olympus az új Stylus SH-2-t az igazi High-End technológiával. Így akár menet közben készíthetünk filmeket és képeket, gyorsan, egyszerűen – sőt, akár sötétben is. Mindezt ráadásul olyan minőségi szinten, melyet biztosan nem érhetünk el telefonnal – és ráadásul mindezt úgy, hogy előtte nem is kell elmennünk fotós tanfolyamra. Az Olympus a fényképezőgépet szemet gyönyörködtető kivitelben, egy igen kompakt, könnyű házba tervezve alkotta meg. Az SH-2 tulajdonosainak a fényképezőgép olyan lehet, mint a kulcscsomó, vagy a telefon – mindig kéznél van. A bőrhatású felületek és a retró hangulatú fém ház kombinációjával az SH-2 mindenféle stílushoz, laza, vagy elegáns ruháinkhoz is tökéletesen illik. A gyertyafényes vacsorákon, illetve a csillagfényben fürdő tengerparton a Nightscape üzemmód használja ki maradéktalanul a gyenge megvilágítást. A páratlan 5-tengelyes képstabilizátor technológia – mely az Olympus High-End fényképezőgépeiből érkezik – a hasonló rendszerekkel összehasonlítva lényegesen hatékonyabb a bemozdulás hatásainak csökkentését illetően. Használata pedig szinte elengedhetetlen, amikor a nagyteljesítményű, 24x optikai zoommal készítünk közelképeket, vagy éjszaka, kézből rögzítünk Time-lapse videókat. Természetesen az SH-2-vel Wi-Fi-n keresztül tölthetjük fel képeinket okostelefonra – de minden kreatív funkció és gondosan megalkotott vezérlőegység megtalálható benne, amit csak az Olympus fényképezőgépektől elvárhatunk.

  Bővebben
 • ÚJ

  2015-02-05

  Könnyebb utazás, stabilabb fotózás a világ legjobb teljesítményű képstabilizáló rendszerével

  Az új OM-D E-M5 Mark II egy kifinomult eszköz, amely profi megjelenésű, első osztályú felszerelést ad a spontán, kreatív fotósok kezébe. Az első generációs E-M5 D-SLR minőséget az ambiciózus fotósok számára is elérhetővé tette – állvány és egyéb plusz felszerelés nélkül. Ennek kulcsa a könnyű, kompakt felépítés, valamint az egyedülálló, 5-tengelyű képstabilizáló (IS) rendszer volt. Az Olympus ennek a rendszernek a továbbfejlesztéseként alkotta meg az E-M5 Mark II modellt, amely a bejelentés időpontjában a világ legnagyobb teljesítményű képstabilizáló rendszerével rendelkezik. A rázkódás elleni védelem javítása 5 értékkel gyorsabb zársebességet és gyenge fényviszonyok között is meglepően jó képminőséget eredményez. Mindez időjárásálló OM-D házba építve. A rendkívül gyors autofókusz és képstabilizátor, a fényképezőgép és az objektív rendszer könnyű felépítése ideálissá teszi gyorsan mozgó témák szabadtéri megörökítését bármilyen körülmények között. Az új OM-D E-M5 Mark II február végétől lesz kapható.

  Bővebben
 • ÚJ

  2015-02-05

  Minden tekintetben jobb, sokoldalú zoom objektív

  Ha a fotózás inkább hobbi, mint munka számunkra, akkor olyan felszerelésre van szükségünk, ami jól néz ki, bárhová elvihető és négyzetcentiméterenként a legjobb képalkotási teljesítményt kínálja, és mindezek mellet még kiemelkedően sokoldalúan is használható. Az Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm 1:4.0-5.6 II teleobjektívjére éppen illik ez a leírás – új, kifinomult tervezésének és a még jobb optikai minőséget biztosító Olympus ZERO bevonatnak köszönhetően. Az M.ZUIKO megalkotásánál különös figyelmet kapott a 14-150mm termékvonal robusztus, időjárásálló jellemzőkkel való kiegészítése az Olympus díjnyertes OM-D sorozatához. Elődjéhez hasonlóan az új változat is könnyű és kompakt. 2015. február végén kerül az üzletekbe € 649 áron (vagy ennek az összegnek megfelelő egyéb pénznemben).

  Bővebben
 • ÚJ

  2015-02-05

  Tettre kész a legnagyobb látószögű TOUGH

  Az új Olympus Tough TG-860 mindent az akció szerelmeseinek a kezébe ad – ultra nagy látószögű objektívet, egykezes vezérlést, selfie készítésre alkalmas LCD kijelzőt és opcionálisan megvásárolható hevedert. Amikor éppen kerékpárral száguldunk le egy hegyről vagy a hullámokat súroljuk egy sárkányrepülőről, ultra-nagylátószögű fényképezőgépre van szükségünk az események megörökítéséhez – főleg, ha csak egy kezünk szabad és egy lehetőségünk van arra, hogy megörökítsünk egy pillanatot. Az Olympus ezért a kompakt kategóriában jelenleg elérhető legszélesebb látószögű objektívvel (21-105mm*) szerelte fel a STYLUS Tough TG-860 modellt. És nem csak egy exponáló gombbal – így az adrenalin függők most már repülés közben, kesztyűben vagy anélkül, jobb kézzel vagy ballal is rögzíthetnek pengeéles, torzításmentes selfie-ket és különböző formátumú videókat. A TG-860 2015. március közepétől lesz kapható € 299 áron (vagy ennek az összegnek megfelelő egyéb pénznemben).

  Bővebben
 • ÚJ

  2015-02-05

  Megjelent az ötödik M.ZUIKO Pro objektív

  2015-ben megjelenik az Olympus ötödik objektívje a díjnyertes M.ZUIKO PRO sorozatából, amely igazi profi teljesítményt kínál a Mikro-NégyHarmad szabványos fényképezőgépekhez megfelelő kompakt és könnyű formátumban. A nagy fényerejű M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm Fisheye 1:1.8 PRO halszem objektív egy nagylátószögű zoom és egy fix fókuszú szuper-teleobjektív társaságában csatlakozik a PRO sorozat többi tagjához, amelyek már szintén fejlesztés alatt állnak. Az Olympus elit PRO sorozata jelenleg két objektívet foglal magában. Valamennyi M.ZUIKO PRO objektív a legmagasabb színvonalat képviseli, így a legkiválóbb képminőséget nyújtják az Olympus optikai kiegészítői között.

  Bővebben az M.ZUIKO objektívekről
 • ÚJ

  2014-08-28

  Remek selfie-k elegánsan – a PEN E-PL7-tel

  Az új PEN E-PL7 fényképezőgéppel egy olyan divatos készüléket birtokolhatunk, ami megfelel felhasználója kifinomult stílusának. A prémium bőrhatású előlappal díszített, kiváló minőségű ház nem csak tökéletes kiegészítője bármilyen elegáns ruházatnak, de a fogása és érintése is rendkívül kellemes. A különleges lehajtható LCD érintőkijelző segítségével egyébként nehezen megkomponálható önarcképeket készíthetünk egyszerűen anélkül, hogy az ujjunk belelógna a képbe. A lélegzetelállító minőségű fotókat nagyon egyszerűen megoszthatjuk a beépített Wi-Fi-n keresztül.

  Bővebben
 • 2014-09-15

  Hordozható profizmus

  Egyre növekszik azoknak a profi fotósoknak a száma, akik számára az Olympus a biztos márka a leginkább hordozható, profi színvonalú, időjárásálló fényképezőgépek és objektívek között. Az ikonikus OM-D E-M1 új, ezüst verziója előre telepített v2.0 firmware-rel kerül forgalomba, aminek segítségével elérhetők a tethered shooting, Digital Shift és Live Composite funkciók. Az ilyen ambíciókkal rendelkező fotósok is legalább annyira elégedettek lesznek az E-M1 gyönyörű, új, ezüst kivitelével, mint profi társaik.

  Bővebben
 • 2014-09-15

  Első a profik között

  Az M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm 1:2.8 PRO zoom objektív por-, csepp- és fagyálló – első a profik között. A DSLR versenytársak túl hosszúak, túl nagyok és túl nehezek, ezért az Olympus ezt az objektívet úgy tervezte meg, hogy egy tipikus full-frame objektívhez hasonló képalkotási jellemzők és teljesítmény megtartása mellett méretét tekintve kompaktabb és könnyebb legyen.

  Bővebben

Firmware frissítések

 • ÚJ

  2015-02-05

  Új firmware verzió a zászlóshajó OM-D E-M1 modellhez

  Az OM-D E-M1 fényképezőgéphez elérhető v3.0 firmware verzió két új funkcióval gazdagítja a díjnyertes zászlóshajó modellt. A frissítés 9fps sebességű sorozatfelvétel mellett működő folyamatos autofókusszal fejeli meg az OM-D már egyébként is mértékadó Dual Fast AF funkcióját, amely minden egyes képkockát újraélesít a pengeéles, elmosódástól teljesen mentes képminőségért. További előnye, hogy az E-M1 modellt kompatibilissé teszi az OI.Share legújabb verziójával (v2.5), ami cserébe WiFi-n keresztül csatlakoztatott okostelefonról élőképes vezérlést tesz elérhetővé videofelvétel közben. A frissítés 2015. február 24.-étől, díjmentesen tölthető le az Olympus Digital Camera Updater segítségével.

  Bővebben
 • ÚJ

  2015-01-29

  Firmware frissítés E-PL7

  Megjelent az 1.2 firmware verzió az E-PL7 modellhez.

  Bővebben
 • ÚJ

  2015-01-15

  A STYLUS 1 modellhez elérhető firmware frissítés nagyobb gyújtótávolságot és egyéb előnyöket kínál

  Az Olympus új, átfogó firmware frissítést adott ki a kompakt kategóriában élvonalbeli STYLUS 1 modell funkcióinak bővítéséhez. A firmware v2.0 verziója nagyobb gyújtótávolsággal ruházza fel a 2014. év red dot design díjnyertest, nagylátószögű jellemzőjét 22.4mm-re növelve*. Az új firmware a STYLUS 1 tulajdonosokat kreatív lehetőségekkel is megörvendezteti az időeltolásos (Interval Shooting) és időugrásos (Time Lapse) videofelvételi üzemmódokkal, melyek az Olypus zászlóshajó OM-D felhasználók körében igen népszerűnek bizonyultak. Egyéb fejlesztések egész sorát kínálja még, köztük kompatibilitást az OI.Share szoftver v2.5 verziójával, ami vezeték nélküli távkioldást tesz lehetővé okostelefonról. Az új firmware díjmentesen tölthető le az Olympus Digital Camera Updater segítségével

  Bővebben
 • ÚJ

  2015-01-15

  Firmware frissítés M.ZUIKO DIGITAL ED 12-50mm F3.5-6.3 EZ

  Megjelent az 1.3 firmware verzió az M.ZUIKO DIGITAL ED 12-50mm F3.5-6.3 EZ modellhez.

  Bővebben
 • ÚJ

  2014-12-09

  Firmware frissítés M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm F2.8 PRO

  Megjelent az 1.1 firmware verzió az M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm F2.8 PRO modellhez.

  Bővebben
 • ÚJ

  2014-11-20

  Firmware frissítés E-M1

  Megjelent az 2.2 firmware verzió az E-M1 modellhez.

  Bővebben
 • ÚJ

  2014-11-13

  Firmware frissítés Olympus PEN és OM-D típusú fényképezőgépekhez

  Legújabb professzionális objektívünk, az M.ZUIKO DIGITAL ED 40–150mm 1:2.8 PRO kiemelkedő teljesítményt nyújt. Az alábbi fényképezőgépek tulajdonosai a legújabb fényképezőgép firmware frissítés alkalmazásával még kimagaslóbb teljesítményt érhetnek el. (E-PM1, E-PM2, E-P3, E-PL3, E-P5, E-PL5, E-PL6, E-PL7, E-M1, E-M5 és E-M10). Navigáljon a letöltésekhez az alábbi linkre kattintva, majd válassza ki a fényképezőgépét a terméklistából.

  Bővebben
 • 2014-09-16

  Firmware frissítés M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 MACRO

  Megjelent az 1.1 firmware verzió az M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 MACRO modellhez.

  Bővebben