Úgy tűnik, Ön böngészőnek az Internet Explorer 6 programot használja. Ez a böngésző elavult.
For safer, more reliable browsing it is recommended that you upgrade your browser to one of these browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Szervezeti felépítés

Olympus Europa employs 6,300 people at its headquarters in Hamburg and across 34 subsidiaries in the EMEA region. In the fiscal year 2014/2015, Olympus Europa posted sales of €1.65 billion.

The Medical Systems Division

Az orvosi rendszerekért felelős részleg az Olympus legnagyobb üzletága. Az Olympus célja, hogy folyamatosan olyan, jobb és gazdaságosabb megoldásokat biztosítson az orvosi problémákra, amelyek növelik a betegek közérzetét, javítják az orvosok és az ápolószemélyzet munkakörnyezetét, és segítenek fokozni az egészségügyi szolgáltatók általános teljesítményét. Az Olympus napi szinten működik együtt egészségügyi szakemberekkel, így az orvosi technológiák és a precíziós gyártás terén szerzett tapasztalatát a rendelkezésre álló szakértelemmel ötvözve biztosítja a betegek és a társadalom számára a lehető legjobb eredményeket. Az egészségügy a betegségek korai észlelését és a kezelésükhöz szükséges legkevésbé invazív módszerek alkalmazását helyezi előtérbe, az Olympus pedig biztosítja az ehhez szükséges diagnosztikai és gyógyászati technológiát. A portfólióban az endoszkópoktól és laparoszkópoktól a videorögzítési és képalkotási rendszereken át az elektrosebészeti eszközökig, a rendszer-integrációs megoldásokig és az endoterápiás műszerek széles skálájáig számos termék található.

Sctientific Solutions

Olympus offers scientific solutions based on innovative products and services that anticipate the evolving needs and exceed the expectations of professionals from Industrial and Life Science segments.
Industrial solutions range from materials science microscopes and industrial videoscopes to non-destructive testing technology and x-ray analyzers. They are widely used for quality control, inspection and measurement applications. Serving customers in fields such as manufacturing, maintenance, and environment & natural resources, Olympus technology contributes to the quality of products and adds to the safety of infrastructure and facilities.
As a leading supplier of Life Science microscope systems for professional use, Olympus microscopy solutions are an integral part of scientific practice in the fields of biology and medicine and are extensively used in clinical, wet lab, research and education applications.

The Consumer Product Division

Az Olympus fogyasztói termékekért felelős részlege digitális kamerák és hangrögzítők széles választékát kínálja, és elkötelezett aziránt, hogy a felhasználók számos különféle módon örökíthessék meg életük legfontosabb pillanatait. Az Olympus már régóta alkalmazza az innovatív technológia, a használhatóság és a kiváló minőség, valamint a különleges, mégis teljes mértékben funkcionális kialakítás ötvözetét termékeire. A PEN és az OM-D sorozat megalkotásával az Olympus a cserélhető objektívvel rendelkező kompakt méretű fényképezőgépek új kategóriáját hozta létre. A DSLR technológia kiváló jellemzői és a kompakt gépek használata nyújtotta kényelem kombinációjának köszönhetően a fényképezőgépek ezen új generációja megfelel a kifinomult ízlésű, kiemelkedő teljesítményt és könnyű hordozhatóságot elváró fotósok igényeinek.