Úgy tűnik, Ön böngészőnek az Internet Explorer 6 programot használja. Ez a böngésző elavult.
For safer, more reliable browsing it is recommended that you upgrade your browser to one of these browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

A weboldal használatának feltételei

Copyright © 2012 Olympus Europa Holding GmbH.

Minden jog fenntartva. A honlap teljes tartalma szerzői jogi védelem és/vagy védjegyoltalom alá esik.

Az Olympus Europa Holding GmbH hamburgi központú, a német jognak megfelelő korlátolt felelősségű társaság. Az Olympus Europa Holding GmbH cégjegyzékszáma HRB 10554, tevékenységi köre az optikai eszközök, üzleti megoldások és a hozzájuk kapcsolódó árucikkek kereskedelme. Adószám: DE118673662 Ügyvezető igazgató: Stefan Kaufmann.

Felhasználási feltételek

Ez a webhely az Európai Unió, Oroszország, a Közel-Kelet és Afrika lakosai számára készült. A jóváhagyott termékjelölések, a regisztrációk és a prezentációk országonként eltérőek lehetnek. Minden más országban, a lakóhelyén elérhető termékekkel, illetve a regisztrációval vagy a jóváhagyott termékjelölésekkel kapcsolatos legfrissebb információkért látogasson el a vállalatunk globális webhelyére a www.olympus-global.com címen, vagy a vállalat adott országban működő webhelyére.

Alkalmazandó jogszabályok

A honlap olyan termékekre vonatkozó információkat is tartalmaz, melyek bizonyos országokban kaphatóak, vagy nem kaphatóak, és amelyeket, ahol alkalmazható, az egyes országokban a küklönböző előírásokra és megszorításokra hivatott állami szabályozó testület elgodatott, vagy engedélyezett. Az orvosi termékekkel kapcsolatos információk internetes közlésére vonatkozó törvényi előírások, szabályozás és gyakorlat az egyes országokban eltérőek. A tartalom nem vonatkozik olyan termékek eladására és reklámozására, amelyeket az olvasó országának törvényei és szabályozásai nem tesznek lehetővé.

A használati feltételek frissítése

Az Olympus Europa Holding GmbH a szerveren közzétett információkat közszolgáltatásként bocsátja vásárlói rendelkezésére, és fenntartja a jogot a tartalom előzetes bejelentés nélküli módosítására. Az Olympus Europa Holding GmbH nem vállal felelősséget a közölt információk pontosságáért, teljességéért és /vagy a tartalom megbizhatóságáért. Erre az oldalra a belépés az alább ismertetett használati feltételek elfogadását jelenti.

A felelősség kizárása

A honlap tartalma bármikor bővülhet, kiegészülhet és frissülhet. Bár az Olympus mindent megtesz a pontos és aktuális információk közlése érdekében, nem vállal felelősséget a honlap tartalmának pontosságáért és aktualitásáért, tovább nem tartozik felelősséggel a hibákért, hiányosságokért és a közölt információk esetleges elavultságáért. Az Olympus nem vállal felelősséget az erről a honlapról elérhető weboldalak tartalmáért. Az Olympus továbbá nem tartozik felelősséggel a számítógéppel és egyéb eszközökkel kapcsolatban felmerülő, a hozzáférés, a honlap használata vagy letöltés során vírusok által okozott, vagy egyéb okból bekövetkezett káreseményekért.

Védjegyek

A honlapon említett összes termék és szolgáltatás neve saját tulajdonosaik védjegyei. A honlapon közzétett összes adat, szöveg, kép, video és audio anyag kizárólag személyes célra használható fel. a honlapon a levédett logo, szolgáltatások és termék márkaneveinek közzététele nem jogosít fel azok felhasználására. Személyes célú felhasználásra a honlapon tárolt összes információ másolása, tárolása és sokszorosítása azzal a feltétellel engedélyezett, hogy az Olympus Europa Holding GmbH valamennyi információhordozóra fenntartja a szerzői jogot, beleértve a szöveget, ábrákat és fotókat. A honlapon megjelenő információk terjesztése, cseréje, módosítása, értékesítése és közzététele azonban tilos. Eltérő rendelkezés hiányában a honlap teljes tartalmát szerzői jog védi, és az Olympus Europa Holding GmbH írásbeli engedélye nélkül tilos az üzleti vagy közcélú felhasználása. az Oylmpus Europa Holding GmbH előzetes írásbeli engedélyez nélkül szintén tilos a honlap bármely részének láncolása és "tükrözése".

Adatvédelem

Olympus Europa Holding GmbH tiszteletben tartja a honlapot látogatók személyes adatainak védelmét. Részletes információkat az Adatvédelmi tájékoztató tartalmaz.