Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

ODDS: Diktálásrögzítés okostelefonra professzionális szinten. Bármikor. Bárhol.

ODDS – Professzionális, felhő alapú megoldás

Olympus Dictation Delivery Service (ODDS) kezeli az iPhone és Android operációs rendszereken futó Olympus Dictation alkalmazás segítségével rögzített hanganyagok adatátvitelét. Ha váratlanul szüksége lenne a diktáláskezelési folyamatokra és nincs Önnél a professzionális hangrögzítője, egyszerűen rögzítheti és feltöltheti a hanganyagot a központi rendszerbe - majd az anyag átírva rendelkezésére áll, amikor megérkezik munkahelyére.

Olympus Dictation az iPhone/Android rendszerekre

Olympus Dictation Delivery Service (ODDS)

ODMS Átíró modul

DSS-fájl

DSS-fájl

DSS-fájl

Adminisztrátor

Olympus Dictation Portal

ODDS szerver

https

Email / ftps

Adatrögzítő

Adatrögzítő

Adatrögzítő

Adatbiztonság mindenek előtt

Egy cég az adatait általában a legfontosabb értékei között tartja számon. Ha az iPhone, illetve Android rendszereken használt Olympus Dictation alkalmazás csatlakozott az ODDS-hez, a komplett folyamatokat biztonsági funkciók és jellemzők ellenőrzik és védik. A hangrögzítés DSS Pro formátumban menthető, mely 256-bites AES titkosítással rendelkezik. Így a hanganyagok már akkor teljes körű védelmet kapnak, mielőtt küldésre kerülnének https illetve ftps címekre – és nem hallgathatók meg illetéktelen személyek által, az adatátviteli lánc egyik pontján sem.

Problémamentes integráció a meglévő diktálási rendszerekbe

A DSS Pro hangfájl-formátum egy olyan, bevezetett szabvány, mely a professzionális diktálási rendszerek számára áll rendelkezésre, elősegítve a problémamentes integrációt és egymásra épülő munkafolyamatok lebonyolítását, bárhol a világban indított diktálás esetén. A hanganyag-fájl metaadatokat is tárol - például a szerző azonosítóját, illetve a munka típusát. Ugyancsak lehetséges a rögzített hanganyagokat például a cég saját ftp szervereire irányítani, így az adminisztrátor kollégák egyszerűen elérhetik az anyagokat, további feldolgozás érdekében.

Olympus Dictation Portal

Az Olympus Dictation Portal (ODP) egy nagyfokú biztonságot és rugalmas, web-alapú konfigurációt kínáló eszköz, mely lehetővé teszi az adminisztrátorok számára az Olympus Dictation alkalmazás és a megfelelő ODDS licencek központosított kezelését. A konfigurációs beállítások - például a hanganyagok mentési helye, illetve titkosítása az adminisztrátorok által adhatók meg, így a szerzők (a felhasználók) mindössze a saját alkalmazással végzett hangrögzítésre koncentrálhatnak. Ezáltal minden a lehető legegyszerűbb és a felhasználói hibalehetőségek is kiküszöbölhetők.

Profi használhatóság és az okostelefonok vezeték nélküli alkalmazhatóságának előnyei, egyben

Ha a diktálási folyamatokról esik szó, a profik általában nem adnak lejjebb a speciális hangrögzítő eszközök által nyújtott kényelemből és használhatóságból. Ugyanakkor ezek a profi felhasználók számtalanszor igényelnék az útközben, illetve bárhol elérhető diktálás és az anyag azonnali átírásának lehetőségét. Az Olympus DS-7000 és DS-3500 hangrögzítők támogatják a Toshiba FlashAir™ kártyák használatát. Ezzel az egyedülálló opcióval és az okostelefonra telepített Olympus Dictation alkalmazással a hangrögzítési feladatok vezeték nélkül, a telefon által használt hálózaton keresztül továbbíthatók a megfelelő címre.

Az Olympus Dictation alkalmazás megfelel a legszigorúbb adatbiztonsági szabványoknak

Titkosított hangfelvétel - DSS PRO (256-bit AES)
Biztonságos adatátvitelt alkalmazó protokollok használata (HTTPS/FTPS/SFTP)

Hangrögzítés - bárhol

Diktálás, jegyzetelés és elküldés. Az Olympus iPhone / Android eszközökre kínált diktálási rendszere csodásan egyszerű hangrögzítési lehetőséget kínál bárhol, akár menet közben is. Egyszerű szerkesztés – beszúrás, felülírás – és a hanganyag adatátvitele áll rendelkezésre. A cégek számára ez még tovább növelt hatékonyságot, így kevesebb költséget és adott idő alatt több feladat elvégzésének lehetőségét biztosítja.

Olympus Dictation App
Android és iPhone rendszerekhez

Egy kép többet ér ezer szónál

A szakmai élet számos helyzetben kívánja a vizuális támogatást - van, amikor a kimondott szavak így nyernek csak valódi értéket. Sőt, egyes munkafolyamatok számára a képek elengedhetetlenek. A szakértők, tanácsadók és értékelők ezentúl egyszerűen csatolhatnak képet a rögzített hanganyaghoz – függetlenül attól, hogy Olympus DS-7000/DS-3500 hangrögzítővel, vagy Olympus Dictation alkalmazással készült-e – még mielőtt elküldenék azt az átírást végző kollégának.

Diktálási folyamat és csatolt képek