Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

DS-2600:

Professzionális hangrögzítés egyszerűen és problémamentesen.

Beszédhangja is Önnek dolgozik

Sokat dolgozik otthonról, vagy egy kisebb vállalkozásban - például egy orvosi praxisban, vagy ügyvédi irodában? A DS-2600 ideális megoldást jelenthet a személyi asszisztensével folytatott hatékony munkavégzés megvalósításában.

Fejlessze saját munkakörnyezetét a digitális hangrögzítés előnyeivel

A hagyományos "analóg" diktálás már nem valósítható meg, vagy egyszerűbb, előnyösebb digitális megoldást alkalmazna? Valósítsa meg a digitális átállást az új DS-2600 segítségével!

Vállalkozók és Start-up cégek - rajtra készen

Csak most kezdte saját vállalkozását és gyors, egyszerű digitális hangrögzítésre lenne szüksége? A DS-2600 mindenben segíti Önt - gyorsan és egyszerűen.

Tárgyalásokon és konferenciákon elhangzottak felvétele

Egymást követik a megbeszélések? A folyamatos jegyzetelés miatt nem tud figyelni az aktuális témákra, vagy az ügyfelére? Próbálja ki az új DS-2600 konferencia felvételi módját, melynek segítségével minden elhangzott szót sztereó hangminőségben rögzíthet.

Intuitív vezérlés a négypozíciós csúszókapcsoló segítségével

A csúszókapcsoló egyszerű és intuitív kezelhetőséget biztosít, így teljesen a hangrögzítésre koncentrálhat. A felvétel indítása, megállítása, valamint szerkesztése egyszerűen végezhető a masszív kialakítású kezelőszerv segítségével - szinte anélkül, hogy le kellene pillantani a hangrögzítőre, ezáltal menet közbeni használhatóságot biztosítva.

Spóroljon időt: Szerkesztés funkciók teljes kínálata az egyszerű dokumentum létrehozáshoz

A beszédhang rögzítésén kívül több funkció is rendelkezésünkre áll a szöveggé alakítás folyamatában. A Digital Speech Standard (DSS) szoftver gyors fájlszerkesztést biztosít (beszúrás, felülírás, kiegészítés, törlés/vágás).

Kiváló hangminőséget biztosító, alacsony zajszintű mikrofon

Az új DS sorozat alacsony zajszintű, többirányú mikrofonokkal és a mikrofon-egységet védő burkolattal büszkélkedhet - az érintés hangjainak minimalizásával.

Új! Irányított sztereó hangfelvétellel

A megbeszélések alkalmával többen folytathatnak párbeszédet akár egyszerre, vagy több irányból. Ekkor szinte lehetetlen jegyzetelni megfelelő gyorsasággal és struktúráltsággal. A DS-2600 kifejezetten alkalmas a konferenciákon elhangzottak rögzítésére. Segítségével a megbeszélések egyszerűen, ugyanakkor kiváló minőségben kerülnek felvételre.

Egyszerű hangfelvétel kezelés a DSS Player Standard segítségével

A DS-2600 kiegészítője a DSS Player Standard szoftver (Mac & PC számítógépekre). Ez a felhasználóbarát program tökéletes áttekintést kínál a rögzített fájlok között, ezzel egyszerű kezelhetőséget biztosítva - ráadásul segítségével automatikus importálás valósítható meg a hangrögzítő és a számítógép között.

Nagyteljesítményű rendszert keres a beszédből dokumentum készítés munkafolyamatainak megoldására - WiFi-vel és magas szintű adatvédelemmel?

Kérjük, keresse fel a DS-9500 weboldalát és ismerje meg a vezeték nélküli kapcsolattal kiegészülő professzionális hangrögzítés előnyeit. A WiFi csatlakozás által még gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érhető el a fájlok gyors elküldésének lehetőségével. Bárhol és bármikor!

Bővebben >
Kapcsolódó termékek