Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

RecMic II:

Az intelligens és sokoldalú USB mikrofon

RecMic II:

Pontos beszédfelismerésre tervezve - még zajos környezetben is!

RecMic II:

Plug & Play

RecMic II sorozat

FEDEZZE FEL A BESZÉDFELISMERŐ RENDSZEREK ÚJ DIMENZIÓIT! A RecMic II sorozat tervezésének fő irányvonala a szakemberek által támasztott követelmények és igények magas szintű kiszolgálása az ideális használhatóság és a beszéd szöveggé formálásának megoldásai tekintetében. Az új sorozat négy hangrögzítője az innovatív zajkioltó technológia előnyeit kínálja - az intelligens kétmikrofonos rendszer által nyújtott sokoldalú irányíthatóság és zajszűrés mellett. Mindegyik modell rendkívül finom felületkezelést és halk gombokat kapott az érintésből eredő zajok kiküszöbölése érdekében. Az antimikrobiális felületek a magas szintű higiéniai követelményeknek felelnek meg - ami különösen fontos az egészségügyi és gyógyászati alkalmazás esetén.

Csendes környezet

A bármilyen környezetben elérhető, pontos felvételi minőséget keresi? Nem szeretné, hogy a felvételt bármi megzavarná? Szereti kötöttségek nélkül kiválasztani a hangrögzítés helyét - és közben szereti a friss levegőt nyitott ablak mellett? De mindig ott van a nem várt hangok kockázata...

Zajos környezet

A RecMic II minimalizálja a váratlan hangok kockázatát. A felvételek minőségét így jóval kevésbé befolyásolja a háttérzaj!

Beam Forming technológia

A RecMic II sorozat innovatív, intelligens kétmikrofonos rendszerének köszönhetően a háttérzaj aktívan elkülönül, így a rendszer figyelmen kívül hagyhatja - ezzel a beszédfelismerés figyelemre méltó pontossága érhető el.

Irányított felvétel kikapcsolva (Directionality OFF)

A pontos beszédfelismerés egyik alapkövetelménye a mikrofon pontos irányítása. Ha kikapcsoljuk a Directionality funkciót, a háttérzaj rögzítésre kerül.

Irányított felvétel bekapcsolva (Directionality ON)

A RecMic II rendszer két többirányú mikrofonja által a felvétel pontosan a beszélőre irányítható. A környező hangok ekkor nagymértékben figyelmen kívül maradnak.

A fejlett zajkioltó funkció azonosítja a beszédhangot és úgy rögzíti azt, ahogy van. Az ugyanakkor érkező, zajként értelmezhető, alacsony frekvenciájú hangok a beszédhangtól elkülönülnek és kioltásra kerülnek. Bárhol és bármikor!

A zajkioltó funkció és a felvétel irányíthatóság az RCT (RecMic Configuration Tool) alkalmazás segítségével konfigurálható - illetve gombkombinációk segítségével szoftver nélkül is (a használati útmutatóban leírtak szerint).

Letöltés >

Torsten Hein és Carsten Schulthes, a németországi DAZ Diktiertechnik ügyvezetői: "A tesztelt eszköz felvételi minősége és beszédfelismerés tökéletes, a nagy érzékenységű mikrofonoknak és a külső zajok hatékony kioltásának köszönhetően. Új funkció a vezérlőgombok kiosztásának egyéni beállíthatósága, mely a felhasználói szoftverkompatibilitás új dimenzióit jelzi. A vezérlőgombokat érzékelő számítógép az Olympus RecMic II-t is érzékeli. Ez egy olyan intelligens megközelítés az Olympustól, mely IT kapacitást szabadíthat fel és új felhasználókat állíthat maga mögé."

Romain Koenig, a franciaországi DICMA technikus csapatának vezetője: “A zajos környezetben végzett tesztjeink megmutatták a beszédfelismerő nagyszerű teljesítményét. A zajtolerancia másodpercek alatt, mindössze a mikrofon két gombjának egyszerű megnyomásával beállítható, így átléphetünk csendes környezetből akár jóval zajosabb környezetbe is. Az új RecMic HID módjának köszönhetően technikus csapatunk újabb driverek telepítése nélkül szolgálhatja ki ügyfeleink igényeit. Márpedig, ha nincs újabb driver, ez azt jelenti, hogy az eszköz bármilyen hagyományos operációs rendszerrel használható és a rendszer kevésbé hajlamos az összeomlásra."

Jürg Sprecher, a svájci Voicepoint AG rendszermérnöke: “A technológia optimális megoldást kínál a nem kívánt háttérzajok csökkentésére és pontos eredmény érhető el a beszédfelismerés, illetve átírás során. A mellékelt RecMic Configuration Tool (RCT) modern kivitelű és egyszerű használatot biztosító segédprogram.“

Látogassa meg a Voicepoint-ot >
Kompatibilis modellek
 • dns.comfort.pro workflow, dns.comfort.basic workflow PLUS, dns.comfort.net PLUS, dns.comfort.local PLUS

 • Lexacom 3, Lexacom Echo, Lexacom Connect

 • VocalSoft

 • DictaPlus

 • Minden termék kompatibilis

 • Minden termék kompatibilis

 • MIRSK Speech Recognition & MIRSK SUITE

 • M*Modal Fluency Direct ®, M*Modal Fluency Flex ®

 • RM-4010P: Speech Recognition Family

 • Dictanet

 • Zenidoc

Fejlesztőknek: DIY!

Saját szoftvert fejleszt? Szeretné integrálni a RecMic II rendszert a hagyományos és a rejtett funkciókkal együtt? Van egy Software Development Kit-ünk (SDK) erre a célra - melynek segítségével az Olympus Dictation hardver minimális időráfordítással integrálható. Csak töltse le a legújabb SDK-t az alábbi linken.

Alkalmaz >