Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

MONOCULAR I

Monocular i: Kompakt design – bárhol elérhető képnagyítás
 • Kiváló minőségű, 6x nagyítás
 • Csinos és "zsebrevalóan" kompakt
 • Vízálló | Ködálló | Porálló

Monocular i

 • Színház

  A csinos, fehér és bézs színű modellt bátran magunkkal vihetjük színházba, kabaréba vagy bármilyen előadásra, hiszen a 6x nagyításnak köszönhetően kivételes teljesítményt nyújt. Különösen nagyra értékelhető a csúszópályás fókuszállítás, mely a lehető legrövidebb idő alatt a tökéletes képélesség elérését biztosítja.

 • Múzeum

  Rendkívül kompakt, mindössze 87x38x25mm (HxSzxM) méretének köszönhetően biztosan megtalálja helyét minden kézitáskában, vagy a zakó zsebében. Súlya csupán 70g, így egy múzeumlátogatás alkalmával sem jelent terhet.

 • Koncert

  A kristálytiszta kép minden helyzetben biztosított, a kiváló minőségű lencsékből felépülő, 16mm átmérőjű objektívlencsével szerelt rendszernek köszönhetően. A nitrogéngázzal töltött távcső kiválóan helytáll a páralecsapódás problémájával szemben – így a Monocular i használói már jóval korábban élvezhetik a tökéletes képet a koncertteremben, mint az ezzel a nagyszerű előnnyel nem rendelkezők. Vízálló tulajdonságának köszönhetően egy esős időben megtartott koncerten is megállja a helyét.

 • Egyetem

  Ezzel a távcsővel biztosan talál ülőhelyet az egyetemi előadótermekben, előadásokon, bemutatókon vagy szemináriumokon. A 6x nagyításnak köszönhetően nagy távolságról is olvashatóvá teszi a kivetítőt.

Az új Olympus Monocular i távcső bárhol elérhető képnagyítást kínál.
A távcső kétdimenziós képet állít elő, ugyanakkor méretét tekintve verhetetlen. Mindemellett ugyanolyan nagyítást és képtisztaságot kínál, mint a hagyományos távcsövek.
Valójában azonban mégis a mérete az, amitől az új Monocular i különleges. Mérete és súlya a binokuláris távcsövekének mindössze a fele. Nem számít, hogy operában, színházban, kiállításon, vagy esetleg egy szemináriumon szeretnénk használni, ez a stílusos távcső a bárhol elérhető 6x nagyítás kényelmének élvezetét és minden további előnyét kínálja, a jóval nagyobb és nehezebb binokuláris távcsövekkel ellentétben.

Bővebben