Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

STYLUS 1S

Legnagyobb teljesítmény a kategóriában
  • Innovatív technológiák
  • Haladó beállítások
  • Intuitív vezérlés

SH‑2

Tisztaság és szépség egy készülékben
  • Prémium minőség - kellemes tapintás
  • Optikai 5-tengelyes képstabilizátor az éles felvételekért
  • Továbbfejlesztett éjszakai üzemmód

Melyik STYLUS illik legjobban életstílusához?

TRAVELLER SH-2

A család imádja a hétvégi kirándulásokat. Gyönyörű városokat, élményparkokat látogatunk meg, vagy egyszerűen csak felfedezzük a környéket. A gyermekeink mindig a középpontban vannak - róluk és az élményekről pedig az SH-2 gépünkkel gond nélkül készítünk remek felvételeket. Azáltal, hogy a legkedvesebb emlékeinket ilyen módon örökíthetjük és mutathatjuk meg, számunkra ez a tökéletes fényképezőgép.

Bővebben

STYLUS 1s

A fényképezőgépem számára a legnagyobb kihívás az életem sokféleségének megörökítése: az utazások és a szeretteim, mindez kivételes minőségben. A STYLUS 1s géppel mindig magabiztosan készíthetek lenyűgöző felvételeket különleges alkalmakkor, színházban vagy múzeumban - mindezt anélkül, hogy plusz tartozékokat kellene magammal vinnem.

Bővebben

KIEGÉSZÍTŐK

Tegye STYLUS fényképezőgépe használatát még élvezetesebbé minőségi, speciális kiegészítőkkel. Válogasson a különleges tokok és szíjak kínálatából saját stílusának megfelelően, illetve bővítse a felvételkészítés lehetőségeit STYLUS 1/1s gépével - a közeli képekhez tele-konverter, a tájképekhez, nagy társasághoz, valamint beltéri fotózáshoz nagylátószög-konverterrel.
A különféle töltők, kábelek, adapterek és más kiegészítők a még kényelmesebb és még sokoldalúbb használat lehetőségét kínálják.

Bővebben

Kapcsolódó termékek