Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Fedezze fel
 
 

A legfejlettebb minden-egyben csúcskompakt digitális fényképezőgép

 •  
 • “Egyszerűen imádom az elegáns bőrhatású markolatot. A szupervékony és könnyű
  STYLUS 1s tökéletes az utazásaimhoz - akár a világ legszebb tájait felkeresve.”

  Az igencsak közkedvelt OM-D fényképezőgép sorozat használati sajátosságai és az elképesztő i.ZUIKO DIGITAL objektívek előnyei egyben – ez az új
  STYLUS 1s. A kompakt kialakításnak köszönhetően mindössze 56,5mm vékony, de kis mérete ellenére az akár gyenge fények esetén is kiváló felvételek készítéséhez minden rendelkezésre áll. Például a nagy teljesítményű objektív konstans 1:2.8 fényerővel és 10.7x optikai zoommal. Az OLYMPUS-tól elvárt kiváló képminőségről - többek között - a nagy, 1/1.7 inch méretű BSI CMOS érzékelő gondoskodik.

   

  99.0mm

  Ultravékony kivitel

  28-28mm

  Nagy felbontású zoom

  1:2.8

  Konstans fényérték

 • “A téma pontos megválasztását és az eredmény teljes mértékű befolyásolhatóságát szeretem. A STYLUS 1s átfogó kreatív szabadságot és az elképzeléseim tökéletes megvalósítását biztosítja.”

  A STYLUS 1s fényképezőgép profi stílusú kezelőszervei igazán intuitív felvételkészítést tesznek lehetővé. Kicsi és könnyű kivitele ellenére autentikus manuális funkciókat, valamint fejlett, D-SLR-stílusú kezelési módot, sokoldalú és gyors használhatóságot biztosít - akár a kioldó minden megnyomásakor teljes megelégedettséget nyújtva. A STYLUS 1s egyben egy videokamera is - segítségével nagyszerű, kiváló minőségű filmeket készíthetünk.

 • “A fejlett funkciók hatalmas kínálatának köszönhetően a STYLUS 1s mindent tud, amit csak egy fényképezőgéptől elvárhatunk a különleges pillanatok megörökítéséhez.”

  A STYLUS 1s abszolút a legkomolyabb képalkotó teljesítményt nyújtja a maga kategóriájában, kompakt digitális fényképezőgépként. A fejlett technológiát konstans 1:2.8 fényerős, 10.7x zoommal ellátott objektív egészíti ki. Az eredmény: lenyűgöző emlékképek az örökkévalóságnak. Akár gyenge fényviszonyok esetén, vagy távolról - az éles képek készítése garantált, gondtalanul, pillanatok alatt, kiegészítő felszerelés nélkül.

 •  
  Ultravékony és elegáns
 •  
  Teljesen egyszerű kezelés
 •  
  A legkomolyabb teljesítmény

A STYLUS 1s különleges jellemzői

 • Szuper-fényes objektív

  Élvezze a teljes zoom tartományban rendelkezésre álló, konstans 1:2.8 rekeszérték által biztosított tűéles, fényes felvételeket. A téma kiemelését különleges mélységélesség hatással emelhetjük ki - így a STYLUS 1s fantasztikus kreatív szabadságot kínál. Varázsolja el témáit, emelje ki a pillanat és a részletek szépségét bárhol és bármikor.

 • Hibrid vezérlőgyűrű

  A STYLUS 1s hibrid vezérlőgyűrűjével az analóg és digitális műveletek végrehajtása is egy szempillantás alatt elvégezhető. Egyszerűen csak rendelje a leginkább használt funkciókat a gyűrűhöz, illetve a fényképezőgép tetején található vezérlőtárcsához. Ezután a beállítások már könnyedén adhatók meg anélkül, hogy szemünket levennénk a témáról – a profi fotósok stílusában. Sőt: a kényelmes zoom kar segítségével hatékonyan vezérelhetjük a zoom beállítást úgy, hogy közben bal kezünkkel tartjuk.

 • Precíz elektronikus kereső

  Nyugodtan komponálja felvételeit úgy, hogy közben le sem veszi szemét a témáról. A nagy méretű, nagy felbontású és szupergyors reakcióidejű EVF abszolút pontossággal jeleníti meg akár a legfinomabb változtatások hatásait. Automatikus megvilágítás-vezérlése a lehető legoptimálisabb megjelenítést biztosítja a még lenyűgözőbb eredmény érdekében. Ráadásul: a
  STYLUS 1s észleli, ha a keresőbe tekintünk és automatikusan kikapcsolja a Live View-t a dönthető LCD kijelzőn.

 • Távirányítás és megosztás Wi-Fi-n keresztül

  Csak érintse meg a Wi-Fi ikont okostelefonja kijelzőjén, indítsa el az OI.Share applikációt és máris élvezheti a vezeték nélküli távirányítás minden előnyét. Komponálja meg a felvételt a telefon kijelzőjén és használja a kioldót is innen vezérelve. Mivel a felvételek egy szempillantás alatt a telefonba érkezhetnek, megosztásuk azonnal lehetséges - függetlenül attól, hogy éppen hol vagyunk a világban.

  A jobb oldali kép csak illusztráció.

További jellemzők
 • 3″ dönthető kijelző

  Az 1.04 millió képpont felbontás mellett a kijelző döntését lehetővé tevő mechanizmus segít az extrém látószögekből (például a fejek fölött, vagy a fűszálak között) történő felvételkészítésben.

 • Érintéssel vezérelhető AF

  A gyors válaszidejű érintőkijelző által az élességállítás és felvétel elkészítése a másodperc törtrésze alatt történhet – mindezt pedig egy ujjal vezérelhetjük. Így a múló pillanat tökéletességének megörökítése sem jelenthet gondot.

 • 11 Művészi Szűrő

  Engedje szabadjára kreatív énjét: játsszon a különféle hatásokkal és hangulatokkal a 11 Művészi szűrő és az
  5 Művészi effekt segítségével és élvezze a különleges, művészi kivitelű fotókat és videókat.

 • Photo Story

  Kreatív Photo Story funkció: mesélje el a történetet a képek egy keretbe történő, kollázs-szerű rendezésével!

 • Full HD videofelvétel

  Igazán lenyűgöző filmeket szeretne készíteni? A STYLUS 1s segítségével biztosan fantasztikus minőségű videókat rögzíthet, kiváló sztereó hanggal és a kreatív funkciók által nyújtott lehetőségek széles skálájával.

 • Extra expozíció vezérlés

  A beépített ND szűrőnek köszönhetően az expozíció ideje beállítható, így bármilyen témából a lehető legtöbb hozható ki.

 • Jó a RAW?

  Hát hogyne - hiszen a RAW képformátum megőrzi az eredeti képminőséget.

 • Gyerekjáték

  Kiváló teljesítmény az ambiciózus fotósoknak és könnyed kezelhetőség a kezdőknek - a STYLUS 1s Live Guide és iAuto funkciói hatékony segítséget nyújtanak.

 • Időzített sorozatfelvétel és Time-lapse videó

  Az időzített sorozatfelvétel funkcionalitása és a Time-lapse videó funkció által a napfelkelte, vagy egy mozgás pillanatainak szépsége örökíthető meg, különleges Time-lapse technikával.

 • Small AF Target funkció

  Élvezze a még precízebb élességállítást akár a téma legkisebb részleteire is lebontva. A fotózás körülményeihez alkalmazkodva és egyéni igényeinknek megfelelően választhatunk az All Targets, Single Target, Group Target és Small AF Target élességállítási módok között.

STYLUS 1s MŰSZAKI ADATOK

 • 87mm 56,5mm 116,2mm
 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator

  Hol kapható?

  Jobban szereti a személyes kiszolgálást? Találja meg az Önhöz legközelebbi OLYMPUS viszonteladónkat világszerte, gyorskeresőnk segítségével.

  Boltkereső
   
   
 • cart

  Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online
   
   
Hosszabbítsa meg a jótállás idejét!

Jelentkezzen a MyOLYMPUS rendszerébe és hosszabbítsa meg a regisztrált OLYMPUS termékek jótállási idejét.

Regisztráljon most
 
 
Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.

Kövessen minket