Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Fedezze fel
 
 

TRAVELLER SH-2:


Képtisztaság és szépség.

A legjobb kompakt családi fényképezőgép

 •  
 • “Imádom a stílusos megjelenését! Kompakt méretével ideális a családi kirándulásokhoz és még igen komoly funkciókat is kínál.“

  A klasszikus ezüst, illetve elegáns fekete SH-2 prémium kivitele jó érzést kelt kézben tartva - és remekül teljesíti bármely mai család fotózással kapcsolatos kívánalmait. A kifinomult, bőrszerű felületek és a kiegészítő fém alkatrészek még különlegesebb hatást keltenek.

 • “Az éles képek és videók készítése nem akadály gyenge fényviszonyok esetén sem - a nagyszerű képstabilizátornak köszönhetően.“

  Az SH-2 igen hatékony, 5-tengelyes optikai képstabilizátor rendszere mindenféle bemozdulás ellen véd - az eredmény pedig éles, elmosódásmentes felvétel, mely akár állvány nélkül is elérhető. A legjobb kompakt fényképezőgép utazáshoz, illetve családi események megörökítéséhez!

 • “A gyönyörű képek készítése gyerekekkel a középpontban minden eddiginél egyszerűbb - még este, vagy akár éjszaka is.“

  A Nightscape üzemmód portré-, illetve látkép fotózáshoz is alkalmazható a lenyűgöző éjszakai felvételek kristálytiszta képminőséggel történő megörökítéséhez: a tűzijáték lélegzetelállító, a csillagos ég bámulatos, illetve a gyertyafényes témák szemet gyönyörködtető megjelenítéséhez. Használja a Live Composite funkciót a város fényeinek és a csillagos ég egy felvételen történő rögzítéséhez.

 •  
  PRÉMIUM DESIGN
 •  
  TŰÉLES FELVÉTELEK
 •  
  TISZTA ÉJSZAKAI FELVÉTELEK

Az SH-2 különleges jellemzői

 • SH-2: Még közelebb a témához

  Kompakt, vékony kivitele ellenére az SH-2 egy nagyteljesítményű, 24x optikai zoommal (és 48x szuper-felbontású zoommal) büszkélkedhet, mely az igen távoli témákat is elérhetővé teszi - a legkisebbek pedig akár 40cm-ről megörökíthetők.

 • SH-2: Varázslatos videók

  Élvezze még inkább a családdal töltött időt és örökítse is meg az SH-2 négyféle kifinomult videofelvétel funkciója segítségével: a 120/240fps nagysebességű felvétel, a fotó és videó készítés, Time-Lapse/éjszakai Time-Lapse videofelvétel, illetve a Full HD 30p/60p videofelvétel funkciók egyikével. A Full HD 30p/60p videofelvétel alkalmazásával a nagyméretű Full HD tv-n is gond nélkül, lélegzetelállító minőségben jelenítheti meg felvételeit.

 • SH-2: Megosztás akár azonnal

  Ossza meg legújabb felvételeit barátaival - a beépített WiFi és az OI.Share alkalmazás segítségével az SH-2 egyszerűen okostelefonhoz csatlakoztatható, a képek pedig gond nélkül feltölthetők. A mobiltelefon emellett távirányítóként is használható, így akár teljesen bemozdulásmentes éjszakai képek készíthetők.

  A bal oldali kép csak illusztráció.

 • SH-2: állítson össze egy saját történetet

  Tegye igazán egyedivé a család legkedvesebb pillanatainak megörökítését! A Photo Story funkcióval automatikusan készíthet, tárolhat és megoszthat képeket egy kreatív, kollázs jellegű kivitelben – saját stílusban.

További jellemzők
 • 16 megapixeles, hátulról megvilágított CMOS

  Élvezze a teljes képernyő méretű videókat, fotókat és a nagyméretű nyomtatott képeket a 16 megapixel felbontásnak köszönhetően. Érjen el jobb képminőséget, kisebb képzajt és lenyűgöző részleteket - még gyenge fényviszonyok esetén is!

 • TruePic VII képprocesszor

  A nagysebességű szenzor és a legújabb generációs TruePic VII képprocesszor pontosan a használatban lévő objektívhez igazítja a képfeldolgozást – így fantasztikus, életteli felvételek készíthetők.

 • iHS technológia

  A nagysebességű, 16 megapixel felbontású CMOS szenzor, valamint a nagyteljesítményű TruePic képprocesszor tudását kiaknázó iHS technológia pontosan úgy örökíti meg a témát, ahogy azt mi szeretnénk – tűéles, lenyűgöző minőségben.

 • 7,6cm/3,0″ méretű, 460 000 képpontos LCD kijelző

  Nagyméretű, nagyfelbontású LCD kijelző az egyszerű komponáláshoz, megtekintéshez és megosztáshoz. Ragyogó színreprodukciója és a kiváló kontraszt révén minden fotó és videó lenyűgöző minőségben jeleníthető meg.

 • Időzített sorozatfelvétel és Time-lapse videó

  Az időzített sorozatfelvétel funkcionalitása és a Time-lapse videó funkció által a napfelkelte, vagy egy mozgás pillanatainak szépsége örökíthető meg, különleges Time-lapse technikával.

 • Művészi szűrők

  Tegye egyedivé felvételeit saját kreativitását használva: játsszon a hétféle Művészi Szűrő változatos hangulataival fotó és videó készítésekor is.

 • Live Guide

  Mindössze három egyszerű lépés: a Live Guide automatikusan állítja be a paramétereket és megjeleníti a kijelzőn, hogy az egyes beállítások megváltoztatása miként módosítja a végeredményt. Így biztosan azt a felvételt kapjuk majd, amit szeretnénk.

 • Szereted a RAW-ot?

  Hát hogyne - hiszen a RAW képformátum megőrzi az eredeti képminőséget.

TRAVELLER SH-2 Műszaki adatok

 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator

  Hol kapható?

  Jobban szereti a személyes kiszolgálást? Találja meg az Önhöz legközelebbi OLYMPUS viszonteladónkat világszerte, gyorskeresőnk segítségével.

  Boltkereső
   
   
 • cart

  Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online
   
   
Hosszabbítsa meg a jótállás idejét!

Jelentkezzen a MyOLYMPUS rendszerébe és hosszabbítsa meg a regisztrált OLYMPUS termékek jótállási idejét.

Regisztráljon most
 
 
Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.

Kövessen minket