Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

Képminőség, kis méret, vezető technológia - a legmeggyőzőbb érvek az OM-D választásához

Prémium design

Az OM-D sorozat mindent kínál, mi szem-szájnak ingere: ragyogó képminőséget, nagysebességű képfeldolgozást, tökéletes pontosságot és a kreatív lehetőségek egész tárházát – egy időtlen megjelenésű, kiváló minőségű kivitelbe csomagolva. E remek fényképezőgép minden részlete gondosan tervezett - csak így lehet ennyire magas szinten felhasználóbarát, ergonomikus kialakítású, ugyanakkor igazán szemet gyönyörködtető.

OM-D: Mestermű, minden szemszögből

Az OM-D sorozat minden modellje a stílus és elegancia megtestesítője. Az ergonómia, a nagyszerű tapintású fém vezérlőtárcsák, az elektronikus kereső és minden más részlet tökéletes harmóniát alkot – és professzionalizmust sugall a fotózás minden szintjén.

Tökéletesre hangolva

 • Intuitív ergonómia

  A remek tapintású fém vezérlőtárcsák logikus elhelyezése, a tökéletes kialakítású vezérlőgombok, az egyes részegységek távolságának gondos tervezése – minden úgy áll össze, hogy közben egységes, esztétikus megjelenést biztosít az OM-D fényképezőgépnek, melynek használata valóban minden szempontból különleges élmény.

 • Meggyőző anyagok és felületek

  Az OM-D sorozat a fotózás minden szintjén professzionalizmust sugall. A remek első-hátsó markolat tökéletesen illeszkedik a kézbe. A csúcsminőségű anyagok és finom felületek egyszerre kínálnak biztos tartást és csúcskategóriás megjelenést.

 • Elsőosztályú építési minőség

  Az OM-D legendás felépítésének alapja a minőségi, magnézium-ötvözetből gyönyörűen kifaragott ház. A szükségtelenül drabális kivitel helyett így egy erős, egyben karcsú váz áll rendelkezésünkre. A fém-ötvözet ellenére a fényképezőgép diszkrét és könnyű marad úgy, hogy közben a fotózás minden feladatában helyt áll.

Tökéletesre csiszolva

Az OM-D sorozat minden modellje akár a mindennapokban, bárhol és bármikor használható segítséget jelent - kompakt kivitelük méretben és tömegben is minimális, közben minden felvétel készítésekor tökéletességet garantál.

 • E-M1 Mark II
 • E-M5 Mark II
 • E-M10 Mark II
 • E-M10
 • %

  kisebb*

 • %

  könnyebb*

* Egy átlagos D-SLR fényképezőgéphez képest (2016. augusztusi adatok szerint)

 • 0%

  kisebb*

 • 0%

  könnyebb*

* Egy átlagos D-SLR fényképezőgéphez képest (2016. augusztusi adatok szerint)

 • 0%

  kisebb*

 • 0%

  könnyebb*

* Egy átlagos D-SLR fényképezőgéphez képest (2016. augusztusi adatok szerint)

 • 0%

  kisebb*

 • 0%

  könnyebb*

* Egy átlagos D-SLR fényképezőgéphez képest (2016. augusztusi adatok szerint)

Előremutató mérnöki munka

 • Optimális szenzorméret

  Az OM-D fényképezőgépek érzékelője pontosan akkora, hogy a lehető legtöbb fényt fogadja be úgy, hogy közben semmiféle kompromisszumot nem kell kötnünk a képminőségben. Kifinomult konstrukciója a full-frame D-SLR fényképezőgépek dinamikatartományát és gyenge fényviszonyok között nyújtott teljesítményét biztosítja.

 • Kivételes szakértelemmel készülő objektívek

  Az OM-D sorozat tökéletes kiegészítői kis méretű és könnyű kivitelükkel - a több, mint negyvenféle Mikro-NégyHarmad szabványos, cserélhető objektív a lehető legtöbbet hozza ki a briliáns érzékelő tudásából és így egyedülálló képminőséget kínál.

 • Kompakt design

  Az OM-D sorozatra jellemző, tökéletes eredményt hozó mérnöki munka egyedülálló képminőséget biztosít egy olyan vékony fényképezőgéptől, mely minden feladatot megold, bárhol is járunk a világban. A szükségtelen mechanikus részegységek elhagyásával egy OM-D valóban a tökéletesre csiszolt fényképezőgép megtestesítője.

  “Mint állandóan utazó tájfotós, régóta a kompakt kivitelű OM-D gépek rajongója vagyok. Méretük mellett nagyra értékelem szolgáltatásaikat és azt a magasszintű minőséget, melyre igazán szükségem van." Victoria Rogotneva

Természet és tájfotós

Teljesítmény - a legmagasabb szinten

Az OM-D sorozat - az OLYMPUS mérnökeinek munkáját dicsérő - kifinomult technológiája a legmagasabb szintű teljesítményt biztosítja. Kiemelkedő a képstabilizátor rendszer hatékonysága, mely tűéles felvételek készítését garantálja olyan magas minőségben, melyet a fényképezőgép technológia innovációiban vezető gyártótól elvárhatunk.

Képstabilizátorral

Képstabilizátor nélkül

Fejlett képstabilizátor rendszer

Az OLYMPUS az élvonalat képviselő, érzékelő-eltolásos képstabilizátor rendszerét mindegyik OM-D fényképezőgépbe beépíti. Így - a használt objektívtől függetlenül - a felvételek mindig élesek és szemet gyönyörködtetők lehetnek. Segítségével az elmosódás gyenge fényviszonyok, illetve hosszú expozíciós idő esetén is kiküszöbölhető – akár állvány nélkül.

 • A világ leghatékonyabb 5-tengelyes képstabilizátora*

  Az E-M5 Mark II első osztályú 5-tengelyes képstabilizátora az OLYMPUS képstabilizátor rendszerek között is a mérnöki munka csúcsát képviseli - és az OM-D élmény betetőzését hozza a kézből is kitartható hosszú expozíciós idővel készülő felvételek, például a beltéri, esti hangulatot megörökítő képek rögzítésekor. Mivel mindenféle bemozdulás hatását csökkenti, így szinte minden esetben éles képek készülhetnek.

 • OM-D videók

  A különösen hatékony 5-tengelyes képstabilizátor rendszer a biztos fogással, kézremegés-hatás nélkül, de ugyanakkor freestyle stílusban történő videofelvétel készítést is támogatja, bármiféle külső stabilizátor nélkül. Csak kövesse az akciót, koncentráljon a témára és próbálja ki a legkülönlegesebb perspektívákat mozgás közben – tiszta, éles videókat rögzítve.

* CIPA szabvány szerint: +5FÉ lépés, 2015 júniusi adat

Intelligens elektronikus kereső

A téma, illetve jelenet hangulatának pontos visszaadásához a teljes kreatív kontrollt kifinomult elektronikus kereső biztosítja, minden OM-D fényképezőgépben. A kreatív vezérlés lehetővé teszi a nézőpont korrekcióját, a színek, a fények, a fókusz és mindenféle más paraméter megváltoztatását úgy, hogy közben le sem kell vennünk a szemünket a témáról - illetve úgy, hogy még meg sem nyomjuk a kioldógombot.

 •  
  Világos és sötét részek korrekciója
 •  
  Nézőpont korrekció
 •  
  Kinagyított kijelző-elemek
 •  
  Színkeverés

Szupergyors autofókusz

A szupergyors autofókusz minden OM-D fényképezőgépen, minden egyes felvételnél elképesztő gyorsaságot és pontosságot tesz elérhetővé. A követő funkció hatékonyságának köszönhetően a dinamikusan mozgó téma megörökítése sem lehet probléma - valamint gyenge fényviszonyok között is kiváló eredmény érhető el. A sorozatfelvétel funkcióval a sportesemények egyetlen fontos pillanatáról sem maradhatunk le - tűéles felvételeinkkel.

 • Akár

  0

  fókuszpont

 • Akár

  0

  kép/mp

Robusztus felépítés

Míg más fényképezőgép márkák azt ígérik, hogy termékeik készen állnak a terepen történő használatra - addig a High-End OM-D gépek ténylegesen készen állnak rá. A szinte áthatolhatatlan magnézium-ötvözet váz, a 60 tömítésből álló vízzáró rendszer maximális védelmet biztosít, így az OM-D fényképezőgépek akár nedves környezetben, poros, koszos helyeken, illetve fagypont alatt is készen állnak a használatra (kivéve: E-M10 és E-M10 Mark II).

 • 0%

  porálló

 • 0%

  cseppálló

 • -0°

  fagyálló

Hogy lehetséges ez?

 • 60

  vízzáró tömítés OM-D E-M5 Mark II

  “A természet egyszerre gyönyörű és kiszámíthatatlan. Az időjárás bármelyik pillanatban változhat. Ezért fontos egy olyan időjárásálló fényképezőgép, mint az OM-D.” Andreas Vögele

Természet és tájfotós

“A természet egyszerre gyönyörű és kiszámíthatatlan. Az időjárás bármelyik pillanatban változhat. Ezért fontos egy olyan időjárásálló fényképezőgép, mint az OM-D.” készült: E-M5 1:4.0 rekesz 1/250 zársebesség ISO 200

Hosszú történet - precíz optika

Az OM-D sorozathoz elérhető, több mint 40-féle cserélhető objektívből álló kínálat minden igényt kielégít: a telefotótól a makróig, a nagylátószögtől a halszemig - és így tovább. A különösen gondos tervezés és kivitelezés mindenféle gyújtótávolság mellett kiváló képminőséget biztosít – és lehetővé teszi, hogy a fotózást egy valóban új szintre emeljük.

Melyik az Ön OM-D-je?

Az OM-D sorozatban biztosan megtalálja azt a fényképezőgépet, mely tökéletesen illik fotós stílusához és igényeihez.

 • ÚJDONSÁG

  OM-D E-M1 Mark II

  A szenvedélyes profiknak

  A többszörös díjnyertes E-M1 pontosan azt a magas szintű képminőséget biztosítja, amit a profi fotósok elvárnak az OLYMPUS fényképezőgépektől.

  Az E-M1 Mark II
 • OM-D E-M5 Mark II

  A kreatív rajongóknak

  Az
  E-M5 Mark II a világ legerősebb 5-tengelyes képstabilizátorával* forradalmian új szintet hoz a gyenge fényviszonyok közötti fotózás és a lenyűgöző filmfelvételek világában.

  *CIPA szabvány, 2014 decemberi adatok alapján

  E-M5 Mark II
 • ÚJDONSÁG

  OM-D E-M10 Mark III

  Kalandvágyó felfedezőknek.

  Akcióra kész, és rengeteg új funkciója van: Az OM-D E-M10 Mark III kalandról kalandra újradefiniálja a kompakt méretű rendszerfényképezőgépek teljesítményét.

  Ugrás az E-M10 Mark III fényképezőgéphez
 • OM-D E-M10 Mark II

  A stílus szerelmeseinek

  A kivételesen könnyű E-M10 Mark II nagyteljesítményű 5-tengelyes képstabilizátora elképesztően tiszta és éles felvételek készítését teszi lehetővé – mindezt a klasszikus design iránti tiszteletet tükröző kivitelben.

  E-M10 Mark II
 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator

  Hol kapható?

  Jobban szereti a személyes kiszolgálást? Találja meg az Önhöz legközelebbi OLYMPUS viszonteladónkat világszerte, gyorskeresőnk segítségével.

  Boltkereső
   
   

Hosszabbítsa meg a jótállás idejét!

Jelentkezzen a MyOLYMPUS rendszerébe és hosszabbítsa meg a regisztrált OLYMPUS termékek jótállási idejét.

Regisztráljon most
 
 

Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.

Kövessen minket