Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Válaszd ki OM / OM-D gépedet!

Mindegy, hogy a fotózás mely szintjét űzöd, OM / OM-D választékunk a világ leginkább hordozható, kategóriaelső képstabilizátorral ellátott fényképezőgép-rendszerét kínálja mindenkinek. A kínálatban megtalálhatjuk mindazokat a fejlett funkciókat, melyeket a profik elvárnak, a kezdők pedig különösen szeretnek. Találd meg a legmegfelelőbbet:

Profiknak

Csúcskategóriás OM / OM-D fényképezőgépek a legmagasabb szintű fotós igények kiszolgálására, előre mutató technológiai megoldásokkal felszerelve: például 1053 kereszt típusú fókuszpontos autofókusszal precíz, éles képek készítéséhez – miközben másodpercenként akár 120 kép készítésével biztos nem maradunk le a legjobb pillanatokról.

Rajongóknak

Az élvonalat képviselő OM / OM-D fényképezőgépek könnyű súlyukkal és kis méretükkel támogatják a kreatív elképzelések megvalósítását. Nagysebességű érzékelő és képalkotó processzor. Vázba épített képstabilizátor. Különösen nagyra értékelt időjárásálló kivitel. Hogy csak egy pár jellemzőt említsünk...

A fotózás lelkes felfedezőinek

Lenyűgöző OM / OM-D fényképezőgépek kiváló fotók és videók megörökítéséhez, illetve a felvételkészítés élvezetének megismeréséhez. Egyszerű használhatóság, kiemelkedő képminőség - olyan nagyszerű eredményeket biztosítva, melyeket büszkén oszthatunk meg barátainkkal.

Melyik a legmegfelelőbb OM / OM-D?

Az OM / OM-D fényképezőgépek kínálatában biztosan megtalálod a fotós igényeidhez és stílusodhoz tökéletes választást!

 • ÚJDONSÁG

  OM-1

  Tedd meg a lehetetlent. Az OM újjászületett!

  Minden, amit csak szeretnél egy csúcsmodell fényképezőgéptől. Kompakt, könnyű, időjárásálló és fejlett tudással rendelkezik a kreatív elképzelések megvalósításához.

 • OM-D E-M1 Mark III

  A profi színtű fotósoknak

  Az agilis fotózás újradefiniálásához az E-M1 Mark III könnyű, kompakt designt és profi funkciókat kapott - így a lenyűgöző kézből kitartott fotózás tovább bővülhet - határok nélkül.

 • OM-D E-M1X

  Az igazi profiknak

  Az E-M1X rendkívül megbízható tudású rendszerfényképezőgép, igazi high-tech teljesítménnyel és kiemelkedően egyszerű kezelhetőséggel - minden, amire csak a profi fotósok vágyhatnak!

  • E-M1X
 • OM-D E-M5 Mark III

  A kalandokra kész rajongóknak

  A kompakt méretű és könnyű E-M5 Mark III által kitörhetsz a nehéz felszerelés béklyóiból - miközben minden rendelkezésedre áll a fotózás még magasabb szintre emeléséhez!

 • OM-D E-M10 Mark III S

  Utazó bloggereknek

  A könnyű E-M10 Mark III S ideális társ utazáshoz: az 5-tengelyes képstabilizátor és a lenyitható kijelző segítségével kiváló minőségű fotókat készíthetünk, illetve megoszthatjuk azokat Wi-Fi kapcsolaton keresztül.

 • OM-D E-M10 Mark IV

  A szelfik szerelmeseinek

  A speciális Selfie Screen felvételi mód és az egyszerű csatlakoztathatóság által a kompakt méretű E-M10 Mark IV nagy felbontású, tűéles képek készítését és megosztását teszi élvezetessé.

 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Fedezze fel
   
   
 • storelocator Hol kapható?

  Szereti a profi kiszolgálást? Keresse meg egyszerűen az Önhöz legközelebbi OLYMPUS viszonteladót, bárhol a világban.

  Boltkereső
   
   
 • cart Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online
   
   

Hosszabbítsa meg a jótállás idejét!

Jelentkezzen a MyOLYMPUS rendszerébe és hosszabbítsa meg a regisztrált OLYMPUS termékek jótállási idejét.

Regisztráljon most
 
 

Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.