Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Válassza ki OM-D gépét!

Mindegy, hogy a fotózás mely szintjét űzi, OM-D választékunk a világ leginkább hordozható, kategóriaelső képstabilizátorral ellátott fényképezőgép-rendszerét kínálja mindenkinek. A kínálatban megtalálhatjuk mindazokat a fejlett funkciókat, melyeket a profik elvárnak, a kezdők pedig különösen szeretnek. Találja meg a legmegfelelőbbet:

Profiknak

Csúcskategóriás OM-D fényképezőgépek a legmagasabb szintű fotós igények kiszolgálására, előre mutató technológiai megoldásokkal felszerelve: például a Dual Fast Autofocus rendszerrel, 121 fókuszponttal precíz, éles képek készítéséhez – miközben másodpercenként 60 kép készítésével biztos nem maradunk le a legjobb pillanatokról.

A fotózás rajongóinak

Felsőkategóriás OM-D fényképezőgépek a kreatív elképzelések gondtalan megvalósításához - nagysebességű szenzorral és képprocesszorral, nagyméretű, interaktív keresővel, valamint a különféle látószögek kényelmes használatát biztosító, elforgatható érintőkijelzővel.

A fotózás lelkes felfedezőinek

Lenyűgöző OM-D fényképezőgépek kiváló fotók és videók megörökítéséhez, illetve a felvételkészítés élvezetének megismeréséhez. Egyszerű használhatóság, kiemelkedő képminőség - olyan nagyszerű eredményeket biztosítva, melyeket büszkén oszthatunk meg barátainkkal.

Melyik a legmegfelelőbb OM-D?

Az OM-D fényképezőgépek kínálatában biztosan megtalálja a fotós igényeihez és stílusához tökéletes választást!

Termékkereső
 • ÚJDONSÁG

  OM-D E-M1X

  Az igazi profiknak.

  Az E-M1X rendkívül megbízható tudású rendszerfényképezőgép, igazi high-tech teljesítménnyel és kiemelkedően egyszerű kezelhetőséggel - minden, amire csak a profi fotósok vágyhatnak!

  • E-M1X
 • OM-D E-M1 Mark II

  Ha a fotózás a szenvedélye.

  A profi fotósok igényeit szem előtt tartva tervezett E-M1 Mark II egy olyan fényképezőgéprendszert jelent, mely a sebesség, teljesítmény és képalkotás kiemelkedően magas szintjét biztosítja.

 • OM-D E-M5 Mark II

  A fotózás kreatív rajongóinak.

  A többszörös díjnyertes EM5 Mark II forradalmi újításaival és nagyteljesítményű 5-tengelyes képstabilizátorával gyenge fényviszonyok esetén is lenyűgöző fotók és videók felvételét teszi lehetővé.

 • OM-D E-M10 Mark III

  A vérbeli felfedezőknek.

  Akcióra készen, funkciókkal töltve: az OM-D E-M10 Mark III újradefiniálja a kisméretű rendszerfényképezőgépek teljesítménye által elérhető lehetőségek kínálatát.

 • OM-D E-M10 Mark II

  A fotózással ismerkedőknek.

  A rendkívül könnyű E-M10 Mark II jellemzői között találjuk a nagyteljesítményű 5-tengelyes képstabilizátort, mely tiszta és tűéles felvételeket biztosít - mindezt szemet gyönyörködtető, klasszikus stílusban!

Miért az OM-D?

Ismerje meg az Olympus OM-D sorozatát és fedezze fel, hogy a számára leginkább megfelelő fényképezőgép miként segítheti még hatékonyabban fotós ismeretei bővítését és elmélyítését.

 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator Hol kapható?

  Szereti a profi kiszolgálást? Keresse meg egyszerűen az Önhöz legközelebbi OLYMPUS viszonteladót, bárhol a világban.

  Boltkereső
   
   
 • cart Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online
   
   

Hosszabbítsa meg a jótállás idejét!

Jelentkezzen a MyOLYMPUS rendszerébe és hosszabbítsa meg a regisztrált OLYMPUS termékek jótállási idejét.

Regisztráljon most
 
 

Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.