Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

E-M1: a teljes felszerelés. Ideális méretben.

Az új E-M1 még nagyobb szabadságot ad a megvalósítani kívánt felvételek elkészítéséhez - ráadásul mindezt a legkiválóbb képminőségben. Az új E-M1 a valaha készült legfejlettebb kompakt rendszerfényképezőgép. A Mikro-Four Thirds szabványra épülő, kifinomult technológiákat felvonultató gép olyan sajátosságokkal rendelkezik, mint a továbbfejlesztett Live MOS képszenzor és TruePic VII képalkotó processzor, a most bemutatkozó DUAL FAST AF rendszer, valamint a bővített WiFi vezérlés okostelefon segítségével – elképesztő képminőséggel és teljesítménnyel, mely az OM-D sorozatot még magasabb szintre emeli. Ezt a technikai fölényt nagyszerűen egészíti ki a design és a kivitel, mely tökéletes méreteket és hordozhatóságot biztosít. Mindent egybevetve az E-M1 a D-SLR gépeket mind méretben, mind pedig a képalkotás tökéletességében messze felülmúlja.

Egy kompakt rendszerfényképezőgép a világ legfejlettebb objektívkínálatával.

Az új E-M1-hez elérhető 65 objektív között biztosan megtalálja azokat, melyre valaha is szüksége lehet. Ez a lélegzetelállító sokoldalúság az új generációs OM-D bővített kompatibilitásának köszönhető, mely az összes Mikro-Four Thirds objektív mellett az összes NégyHarmad szabványú objektívvel egészül ki*. Persze nem csak az objektívek száma lenyűgöző: az új E-M1 minden egyes objektívből kihozza a legjobbat a DUAL FAST AF rendszer által, mely a fázisdetekciós AF és a kontraszt AF együttes használatával egyedülállóan gyors és szinte hihetetlen vizuális képrögzítést tesz lehetővé. * A NégyHarmad objektívek használatához MMF-3 adapter szükséges.

Új E-M1 tele kifinomult technológiai megoldásokkal, melyre építhet.

Az első osztályú OM-D technológiai megoldások további optimalizálásának köszönhetően az új E-M1 szinte egyedülállóan megbízható lett – mind teljesítményben, mind pedig képminőségben mindig számíthatunk rá. A képalkotás tökéletessége még egy fokkal tovább csiszolódott – és ez a ragyogó felvételeken látható is. A WiFi-alapú funkciók bővítésével minden eddiginél átfogóbb kreatív vezérlést érhetünk el okostelefonunkon keresztül. A világ egyik leggyorsabb autofókusz rendszerének pontosságát tovább fejlesztettük, valamint a világ legfejlettebb 5-tengelyes képstabilizátorát még intelligensebbé tettük – így biztosítva, hogy minden kép és videó felvétele a lehető legélesebb legyen. Mindemellett az elektronikus kereső nagyobb képe és új, kreatív funkciói is hozzájárulnak a képalkotás tökéletességéhez.

Átlagos DSLR fényképezőgépek
Camera Olympus OM-D E-M1
Camera Olympus OM-D E-M1
70
Mikro-NégyHarmad és NégyHarmad objektívek
Camera Olympus OM-D E-M1

 •  
  TÖKÉLETES MÉRET Ideális méretű High-end rendszerfényképezőgép
 •  
  ALKALMAZHATÓSÁG A világ legkifinomultabb objektívkínálata.
 •  
  TECHNOLÓGIA A DSLR gépeknél is komolyabb teljesítményre tervezve

Firmware frissítés az E-M1-hez

Három jelentős újítás a
még professzionálisabb élmény érdekében az OM-D*-vel:

 • Focus Stacking:
  tökéletes makrofotók

  Egy kép készítése az automatikusan, eltérő fókuszponttal rögzített nyolc felvételből - a végeredmény minden részletében tökéletesen éles.**

 • Halk mód (elektronikus zár):
  diszkrét felvétel

  A kioldó zaja, illetve minden elektronikus zaj kiiktatásra kerül a teljesen halk felvételkészítés érdekében - mely például madarak fotózásához elengedhetetlen.

 • Fejlett filmkészítés:
  többféle videofelvétel mód

  Többféle felvételi sebesség: akár 30, 25, vagy 24 kép másodpercenként, digitális videó-képstabilizátorral - tökéletesen rögzített témák és mozdulatok moziélmény hatással, mindezt a fényképezőgépünkkel.

*  A firmware frissítés 2015. november végétől érhető el.
** Csak a következő objektívekkel kompatibilis: M.ZUIKO DIGITAL ED 40–150mm 1:2.8 PRO,
   M.ZUIKO DIGITAL ED 12–40mm 1:2.8 PRO és M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 Macro.

Átfogó tökéletesség a design, ergonómia és használhatóság tekintetében is.

Camera Olympus OM-D E-M1
Camera Olympus OM-D E-M1
Camera Olympus OM-D E-M1
Camera Olympus OM-D E-M1

Nem túl nagy, nem túl kicsi – egyszerűen csak tökéletes: az E-M1 ideális méreteivel szinte teljesen természetes érzést kelt, amint kézbe vesszük.

Csatlakoztasson erre a bemenetre egy opcionális mikrofont, így a filmek tökéletesen tiszta, sztereó hanggal kerülhetnek rögzítésre.

Az ergonomikus markolat kezünk kontúrjára hangolt vonalaival kényelmes és biztos tartást nyújt.

A kar segítségével villámgyorsan válthatunk a rekesz és zársebesség beállításokról a fehéregyensúly és ISO beállításokra.

A dönthető, 3" méretű LCD kijelző által mindent felvételt kényelmesen komponálhatunk meg – még a nagyon magas és nagyon alacsony látószögekből is.

Minden részlet a maximálisan felhasználóbarát kialakítás elvén került megalkotásra – például az extra méretű gombok, melyek a kényelmet, valamint a gyors és pontos használatot biztosítják.

A beépített EVF egy átlagos tükörreflexes gépnél 1.3x nagyobb képet biztosít, valamint automatikusan bekapcsol, amikor a szemünket érzékeli maga előtt.

A dedikált gombok által közvetlenül érhetjük el a HDR és AF mód funkcióit – vagy a kar segítségével átválthatunk a sorozatfelvétel és az expozíció üzemmód beállításokra.

A módválasztó tárcsa által a használni kívánt felvételi üzemmód villámgyorsan elérhető - a középen található Lock gomb használatával pedig az üzemmód biztosan zárolható.

A különféle programozható gombok lehetővé teszik, hogy a leggyakrabban használt funkciók mindig, közvetlenül elérhetők legyenek.

 

… és ebben a felhasználók is egyetértenek

Thomas Leuthard

Thomas Leuthard

Számomra fontos, hogy egy fényképezőgép kicsi és elrejthető legyen. A kialakított markolat nagyon kényelmes, az ember szinte el is felejti, hogy a pántot is kellene használni.

Thomas Leuthard

Steve Huff

Hát, kedves fényképezőgép-rajongó barátaim, az új Olympus megérkezett - és habozás nélkül állíthatom, ez a valaha készült legjobb Mikro-NégyHarmad rendszerű fényképezőgép (…)

Thomas Leuthard

Mirrorlessons:

Az E-M1 gépet profiknak tervezték - és ezt már a kézbevétel pillanatától érezni lehet.

Az E-M1 tulajdonságaiba bele fog szeretni.

DUAL FAST AF. Az autofókusz rendszerek gyorsasága és pontossága.

Részletek

Kifinomult elektronikus kereső. Már 1.3x nagyobb méretben mint egy átlagos tükörreflexes gép esetén.

Részletek

Az OM-D különlegessége: 5-tengelyes képstabilizátor fotózáshoz és videofelvételekhez.

Részletek

Por, csepp és fagyálló: a minden terepre és minden időjárásra alkalmas E-M1.

Részletek

Rekesz, zársebesség és Live Bulb teljes vezérlés okostelefonról

Részletek

Függőleges és vízszintes szög elmozdulás, függőleges és vízszintes elmozdulás, forgó irányú gép elmozdulás.

 

-10°C fagyálló

Az E-M1 ellenálló képességében még fagypont alatt is bízhatunk.

Mélységélesség beállítás

Az okostelefonnal elérhető teljes rekeszvezérlés akár a mélységélesség elmosódott háttér hatásának alkalmazását is lehetővé teszi.

Hosszú expozíció távolról vezérelve

Készítsen fény-festményeket okostelefonján keresztül – az E-M1 megérintése esetén elkerülhetetlen bemozdulás kiküszöbölésével.

A képanyag csak illusztráció.

További E-M1 jellemzők

2x2 vezérlőtárcsa rendszer

Állítsa be a rekeszt és a záridőt a két vezérlőtárcsa segítségével, majd a kar átváltása után adja meg az ISO érzékenység és fehéregyensúly beállításokat ugyanazon módszerrel. Mindezt pillanatok alatt.

Időzített felvételkészítés beállítható időközzel.

Készítsen lenyűgöző time-lapse videókat, ahol az idő a valóságnál gyorsabban múlik - az E-M1 nagy teljesítményű sorozatfelvétel funkciójával, és time-lapse videókészítési képességével támogatva.

Művészi Szűrők és Photo Story funkció

Fokozza a felvételek különlegességét saját kreativitásával: játsszon a 12 Művészi szűrő hatásaival, vagy mondjon el egy egész történetet egy kollázs segítségével - több kép egy keretbe történő rendezésével.

Digital Shift

Live Composite

Tethered Shooting mód & OLYMPUS Capture*

Csatlakoztassa E-M1 fényképezőgépét számítógépéhez - az OLYMPUS Capture program segítségével pedig élvezze a professzionális munkafolyamatok előnyeit: használja a számítógépet a fényképezőgép különféle felvételi beállításainak kiválasztásához és pontosan a kívánt felvétel elkészítéséhez.

Gyors, folyamatos autofókusz

A szupergyors autofókusz teljesítményt kihasználó Continuous Autofocus (C-AF) mód másodpercenként 9 kép készítését teszi lehetővé - a mozgó témák pedig élesebbek, mint valaha.

OI.Share szoftver*

A legújabb OI.Share szoftver segítségével videofelvételeket készíthetünk a Live View használata mellett, okostelefonon keresztül vezérelve – így még rugalmasabb felvételkészítés érhető el, a filmezési szokásoktól függetlenül.**

*Az itt ismertetett és más jellemzők elérhetők, illetve frissíthetők a www.olympus-europe.com/firmware weboldalon.
**Az itt szereplő képek csak illusztrációk.

Egy különleges fényképezőgép különleges bánásmódot igényel

KIEMELT HOTLINE

Hívja saját E-M1 szakértőjét

VILLÁMGYORS SZERVIZELÉS

Fényképezőgépe különösen gyorsan érkezhet vissza

SZEMÉLYES CSOMAGFELVÉTEL SZOLGÁLTATÁS

A legkényelmesebb szállítási mód E-M1 gépe számára

6 HÓNAP EXTRA GARANCIA

Meggyőződéssel hiszünk termékeink hosszú élettartamában

Használja a Service Plus szolgáltatást az egyedülálló előnyök és az ingyenes extra garancia érvényesítéséhez.
Részletek


* Az Olympus Service Plus nem érhető el minden országban.
Minden kiegészítő és objektív, amire csak szükség lehet

Váltsa valóra kreatív elképzeléseit egyszerűen, a kiváló ZUIKO objektívek és a prémium minőségű OLYMPUS kiegészítők segítségével. Az általuk biztosított többféle felhasználási módnak köszönhetően a fotózás új szintjére léphet.

Többféle minőségi objektív

A makrótól a nagylátószögön át a telefotókig – az OLYMPUS minden kreatív ötletre kínál egy objektívet.

Extrák

A fotók és videofelvételek - valamint az OM-D élmény - extrákkal való finomítása, minden stílusban.

 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
  test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator

  Hol kapható?

  Jobban szereti a személyes kiszolgálást? Találja meg az Önhöz legközelebbi OLYMPUS viszonteladónkat világszerte, gyorskeresőnk segítségével.

  Boltkereső
   
   
 • cart

  Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online
   
   
Kapcsolódó termékek