Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

om_n_silver
om_n_black
 
 

E-M10: Méretben kicsi – teljesítményben óriási

Az új E-M10 egy különösen vékony, gyönyörűen formatervezett, könnyű rendszerfényképezőgép, mely lenyűgöző teljesítményt nyújt kategóriája vezető jellemzőivel. Egy Mikro-NégyHarmad fényképezőgép kifinomult technológiai megoldásokkal: nagyméretű elektronikus keresővel, hatékony 3-tengelyes képstabilizátorral és villámgyors autofókusz rendszerrel - valamint beépített vakuval és WiFi-vel. Az E-M10 lekörözi a DSLR gépeket méretben és a képalkotás tökéletességében!

 •  

  MINDENNAPI HASZNÁLATRA IDEÁLIS MÉRET

 •  

  FEJLETT KREATIVITÁS

 •  

  TÖKÉLETES DESIGN

 

... és a használók is egyetértenek!

Thomas Leuthard

Thomas Leuthard

Ha még nincs OM-D géped, itt az idő, hogy beszerezz egy E-M10-et!

Részletek
Steve Huff

Steve Huff

Véleményem szerint a legújabb Olympus vázak nagyon különlegesek: mindent kínálnak, mindent nagyon jól tudnak és mindezt bármiféle kompromisszum nélkül teszik.

Részletek
Mirrorlessons

Mirrorlessons

Nagyon tetszik, ahogy az Olympus bővíti az OM-D sorozatot - de ezzel nem vagyok egyedül, ahogy azt a rengeteg pozitív visszajelzés is igazolja.

Részletek

Az E-M10 jellemzői amiket nem lehet nem szeretni!

Az E-M10 lenyűgöző elektronikus keresője: még közelebb a felvételhez

Részletek
 
 

E-M10: Hozza ki a legtöbbet a gyenge fényviszonyok közötti fotózásból, vagy a Full HD videókból

Részletek
 
 

Az E-M10 WiFi csatlakozása okostelefonon keresztül történő vezérlést tesz lehetővé.

Részletek
 
 

Egy felvételről sem maradhat le ultragyors autofókusz rendszerünknek köszönhetően!

Részletek
 
 

Több felvétel kombinálása egyetlen, tökéletes kép készítéséhez!

Részletek
 
 

Az E-M10 lenyűgöző elektronikus keresője: még közelebb a felvételhez

Tartsa kézben az irányítást a felvételkészítés világában és merüljön el abban, amit lát. Az E-M10 elektronikus keresője a természetes fényviszonyok valósághű megjelenítésével segíti a téma és a kompozíció pontos meghatározását, még ragyogó napsütésben és gyenge fényviszonyok között is. Ellenőrizze és finomítsa a felvétel elkészítéséhez szükséges beállításokat; a leginkább megfelelő képarányt is kiválaszthatjuk, vagy felvételeinket is visszanézhetjük anélkül, hogy közben akár egyszer is levennénk a szemünket az elektronikus keresőről.

Tekintse meg egy Művészi szűrő, vagy más kreatív effekt használatának felvételre gyakorolt hatásait még annak elkészítése előtt.

 

E-M10: Hozza ki a legtöbbet a gyenge fényviszonyok közötti fotózásból, vagy a Full HD videókból

Nagyszerű segítség a kézből kitartott fotós technikák használatához: ez az E-M10 vázba épített 3-tengelyes képstabilizátor rendszere. Tökéletes gyenge fényviszonyok között, így még félhomályban is élvezheti az elmosódás-mentes felvételkészítést! Mivel a vázba került, így a rendszer az Olympus objektívek széles választékával együtt használható. Ez mind az állóképek, mind pedig a Full HD filmek készítésénél rendkívüli előnyt jelent: az E-M10 képstabilizátora automatikusan küszöböli ki a nem kívánatos bemozdulások hatásait, minimálisra csökkentve az elmosódás és bemozdulás kockázatát, így biztosítva minőségi végeredményt – egyszerűen csak élvezze az E-M10 által nyújtott kényelmet, ami az állvány állandó hordozásának terhét váltja fel!

Az E-M10 WiFi csatlakozása okostelefonon keresztül történő vezérlést tesz lehetővé.

Teljes vezérlés okostelefonon keresztül: a rekesz, a záridő, illetve további beállítások, a felvételi üzemmódok közötti váltás, vagy a Live Bulb felvételek vezérlése a fényképezőgép bemozdulásának kiküszöbölése érdekében közvetve a telefonnal. Az új, ultrakompakt M.ZUIKO DIGITAL ED 1:3.5-5.6 EZ 14 - 42 mm objektív használatával pedig már a zoom is okostelefonnal működtethető! Használja az Olympus Image Share alkalmazást az E-M10 géppel készült felvételek importálásához és ossza meg azonnal családjával, vagy barátaival közösségi oldalakon keresztül! Mindemellett geocímkével is elláthatja felvételeit a telefon segítségével.

Egy felvételről sem maradhat le ultragyors autofókusz rendszerünknek köszönhetően!

A FAST AF egy olyan ultragyors és szuperpontos AF rendszer, mely mindenféle képkészítési igényt maradéktalanul kiszolgál. A rendszer segítségével a villámgyors élességállítás teljes vezérlése érhető el a nagyon kicsi témák fókuszterületének kiválasztásáig – mindezt pedig a kijelző megérintésével. Ez a szinte hihetetlen teljesítményű autofókusz rendszer ráadásul tökéletesen követi a mozgó témákat – így az akciófotók készítése is minden eddiginél egyszerűbb! Az E-M10 sorozatfelvételi képessége ugyancsak lenyűgöző: másodpercenként akár 8 kép is készíthető.

Több felvétel kombinálása egyetlen, tökéletes kép készítéséhez!

A Live Composite funkció több, hosszú expozíciójú felvétel kombinálásával egyetlen, lélegzetelállító kép készítését teszi lehetővé. Az E-M10 intelligens Live Composite üzemmódja különleges tervezésű fényerő vezérlés technológiát alkalmaz úgy, hogy egy kicsit sem bízza a véletlenre a többképes fotózás eredményességét: a várható felvétel előzetes megjelenítésével segíti a megfelelő expozíció és a felvételek közötti idő megadását - ezáltal a kényelmes használatot és a kreativitást.

Live Bulb funkció

Az Olympus forradalmi Live Bulb funkciója hosszú expozíciós idő használatát teszi lehetővé úgy, hogy közben a készülő kép az érintőkijelzőn és az elektronikus keresőben is megjelenik! Bármilyen gyenge fényviszonyok között drámai felvételek készítését segíti, hiszen megment a hosszú próbálkozásoktól és a hagyományos, hosszú expozíciós idővel dolgozó fotózás problémáitól.

Beépített vaku

Az E-M10 beépített vakuja a mindennapi fotózás során felmerülő derítési igények kiszolgálására hivatott. A "fedélzeti" vakunak köszönhetően nem maradhat le egyetlen pillanatról sem a megfelelő fény hiánya miatt. Tökéletes speciális hatások eléréséhez, úti fotók derítéséhez, portré készítéséhez és sok más célra.

3" méretű kijelző

A 3" méretű, nagyteljesítményű, dönthető, 1037k képpontos LCD érintőkijelző tisztább képet és nagyobb látószöget biztosít felvételkészítéshez, valamint a képek és filmek lejátszásához egyaránt. A különleges perspektívákból történő fotózáshoz egyszerűen döntse meg a kijelzőt. Az élességállítás és az exponálás pedig a kijelző megérintésével gond nélkül elvégezhető!

Photo Story és Művészi szűrők

A legszebb pillanatok megőrzése élénk emlékként, egy képben a Photo Story funkcióval! Készítsen egy témáról, vagy egy eseményről több képet, például különféle látószögekből, majd készítsen a képekből egy kompozíciót. Játsszon a különféle effektekkel - például az E-M10 többféle kreatív Művészi szűrőjének alkalmazásával árnyalja a képek hangulatát.

Kép és filmkészítés egyszerre

Az E-M10 segítségével fotók és Full HD filmek készítése egyszerre történhet. A lélegzetelállító videofelvételeket teljes HD felbontás (1920 x 1080 képpont) használata biztosítja. Az MPEG4 formátumú, Full HD 1080 kisfilmeket tovább finomítja a sztereó hang és a 3-tengelyes képstabilizátor használata.

 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator

  Hol kapható?

  Jobban szereti a személyes kiszolgálást? Találja meg az Önhöz legközelebbi OLYMPUS viszonteladónkat világszerte, gyorskeresőnk segítségével.

  Boltkereső
   
   
 • cart

  Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online
   
   
Hosszabbítsa meg a jótállás idejét!

Jelentkezzen a MyOLYMPUS rendszerébe és hosszabbítsa meg a regisztrált OLYMPUS termékek jótállási idejét.

Regisztráljon most
 
 
Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.

Kövessen minket

Kapcsolódó termékek