Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M10 Mark II
Erő az alkotáshoz

 • *Csak a váz, akkumulátorral és memóriakártyával

  Kis méretű és könnyű - klasszikus design

  Az E-M10 Mark II kis méretű és könnyű, valamint kompromisszumok nélküli ergonómiát kínál: egy fényképezőgép, mely remekül illeszkedik az igényes stílushoz és tökéletes segítőtárs minden helyzetben. A már az építési minőségével is lenyűgöző, fém vázas
  E-M10 Mark II mindössze 390g* – biztosan nem miatta lesz nehéz a kézitáska. Szemet gyönyörködtető kivitel, klasszikus megjelenés - és a legnagyszerűbb felvételek készítése érdekében a legújabb technológiákkal tele.

 • Olympus Visionary: Thomas Leuthard

  5-tengelyes képstabilizátor

  Tökéletes felvételek gyenge fények esetén és mozgás közben is: mindig éles az
  E-M10 Mark II nagyteljesítményű, öttengelyes képstabilizátorának köszönhetően. Élvezze bárhol és bármikor a lenyűgöző, ragyogó minőségű, tűéles felvételeket és az alkotás örömét! Az OLYMPUS rendkívül hatékony öttengelyes képstabilizátor rendszere a fényképezőgépbe építve maga a nagy teljesítmény és a kis méret ötvözete.

 • A fenti kép illusztráció

  Beépített WiFi

  Az E-M10 Mark II által a felvételek megosztása egy szempillantás alatt lehetséges. Csak töltse fel képeit okostelefonjára az OLYMPUS Image Share (OI.Share) alkalmazás segítségével és máris megoszthatja barátaival. A beépített Wi-Fi kapcsolaton keresztül úgy állíthatja be a fényképezőgépet, hogy közben nem is ér hozzá – illetve a felvételeket elkészítheti állványról, az okostelefonnal távirányítva.

 •  
  Kis méretű és könnyű
 •  
  5 tengely
 •  
  WiFi
 • E-M10 Mark II
  LIMITED EDITION

  Fox Brown


  Kifinomultan kifejező.

  Egy új dimenzió, stílusosan: E-M10 Mark II Limited Edition. Fox Brown bőr kivitelével egy olyan, csúcsminőségű OM-D fényképezőgép, mely mindig megnyerő módon fejezi ki saját, különleges stílusát. Hozzá illő prémium bőr vállszíjjal és elegáns, ezüst színű objektívvédővel tökéletesre egészíti ki megjelenését. Mindössze 3500 példányban érhető el világszerte – így rendkívül értékes gyűjtői darab is egyben.

   

  Csak 3500 példányban világszerte

  EZÜST SZÍNŰ OBJEKTÍVVÉDŐ

  PRÉMIUM BŐR VÁLLSZÍJ

Jellemzők

 • Lenyűgöző OM-D képminőség

  Fedezze fel a lélegzetelállító felbontás és részletgazdagság élményét, melyet az Olympus Mikro-NégyHarmad érzékelője és kifinomult képalkotó technológia kínál és ami vetekszik a D-SLR gépek tudásával. A rendkívül hatékony képstabilizátorral kiegészülve minden M.Zuiko objektívből a lehető legjobb hozható ki – a fantasztikusan éles fotók és videók készítése érdekében. Próbálja ki az E-M10 Mark II fényképezőgépet és meg fog lepődni a felvételek minőségén!

  Olympus Visionary: Andreas Wonisch

 • Elektronikus kereső

  Még könnyebb kompozíció: az OLED elektronikus kereső lenyűgöző 2,36 millió képpont felbontással kristálytiszta képet biztosít a teljes kép kompozíciójához - valamint valósidejű megjelenítést kínál a különféle beállítások módosításainak követésére – így minden részlet és vezérlési lehetőség készen áll, hogy maradéktalan segítséget nyújtson a lehető legjobb felvételek megörökítéséhez.

  2,36

  millió képpont

  OLED EVF

 • Rengeteg objektív

  Kiváló építési minőségű objektívek rendkívül széles választéka áll rendelkezésünkre - az objektívek lenyűgöző optikai jellemzői tökéletesen egészítik ki a
  E-M10 Mark II gépet mind tudásban és teljesítményben, mind pedig stílusban. A makrótól a telefotóig, a nagylátószögtől a halszemoptikáig – szinte minden elképzelhető objektív rendelkezésre áll!

  Több mint

  40

  Mikro-NégyHarmad objektív

 • 4K Time Lapse videó

  Használja a Time Lapse felvételi módot olyan képsorozatok készítéséhez, melyek így összeállíthatók egy 4K videofelvételbe - amivel lejátszáskor felgyorsíthatjuk az eseményeket. Készítsen lenyűgöző felvételeket ragyogó részletekkel, mindenféle témában: például látképekkel, a természetben, illetve városi, vagy ipari környezetben - majd állítsa össze egy varázslatos 4K Time Lapse filmbe!

  Time Lapse

 • Slow Motion

  A videofelvételre jellemző multi-képarány mindenféle szabványnak megfelelő felvételeket biztosít, sőt: az
  E-M10 Mark II igencsak kifinomult, lassított (4x) lejátszáshoz illeszkedő felvételi funkciójával különleges és részletgazdag felvételek készíthetők a gyorsan mozgó témákról.

  Slow Motion (VGA)

További jellemzők

AF Targeting Pad

Kereső használatakor, az intuitív élességállítás-vezérlés érdekében az autofókusz területe kijelölhető az érintőkijelző megérintésével - az érintéssel kijelölt AF pont pedig követhető a keresőben is.

Focus Bracketing

E módban az E-M10 Mark II több képet készít, eltérő fókusz beállítással. Ez a funkció különösen hasznos a közeli és kifejezetten a makró felvételek pontos megörökítése érdekében.

Beépített vaku

Az E-M10 Mark II nagyteljesítményű beépített vakuja nagyfokú rugalmasságot biztosít - segítségével akkor is ragyogó képeket készíthetünk, ha a felvételi körülmények alapvetően nem engednék meg ezt.

Néma exponálás

Legyen az esemény közepén úgy, hogy közben ne legyen a középpontban - a néma exponálás mód segítségével a felvétel elkészítése nem jár semmilyen hangképzéssel, így teljes mértékben diszkrét működést tesz lehetővé.

Live Composite

Készítsen gyönyörű felvételeket remek kompozíciókkal éjszaka és gyenge fényviszonyok között is - a Live Composite üzemmód segítségével. Komponálás közben a várható végeredmény úgy jelenik meg a kijelzőn, ahogy később a kész felvételen - ezzel nagyfokú szabadságot kínálva a gyenge fényviszonyok esetén szükséges beállítások pontos megadásához.

OM-D E-M10 Mark II műszaki adatok

 • Omd camera front 83,1mm 46,7mm 119,5mm
További jellemzők
Minden kiegészítő és objektív, amire csak szükség lehet

Váltsa valóra kreatív elképzeléseit egyszerűen, a kiváló ZUIKO objektívek és a prémium minőségű OLYMPUS kiegészítők segítségével. Az általuk biztosított többféle felhasználási módnak köszönhetően a fotózás új szintjére léphet.

Többféle minőségi objektív

A makrótól a nagylátószögön át a telefotókig – az OLYMPUS minden kreatív ötletre kínál egy objektívet.

Extrák

A fotók és videofelvételek - valamint az OM-D élmény - extrákkal való finomítása, minden stílusban.

Kapcsolódó termékek
 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
  test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator

  Hol kapható?

  Jobban szereti a személyes kiszolgálást? Találja meg az Önhöz legközelebbi OM Digital Solutions viszonteladónkat világszerte, gyorskeresőnk segítségével.

  Boltkereső
   
   
 • cart

  Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online
   
   

Hosszabbítsa meg a jótállás idejét!

Jelentkezzen a MyOLYMPUS rendszerébe és hosszabbítsa meg a regisztrált OLYMPUS termékek jótállási idejét.

Regisztráljon most
 
 

Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.