Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 • iF Design Award 2018 díjazott

  Az iF Design Award a világ egyik legrangosabb és legnagyobb design-versenye. 1953 óta a formatervezők, gyártók és a vásárlók mind-mind úgy tekintenek az iF díjra, mint a kiváló tervezés védjegyére. Az OM-D E-M10 Mark III 2018-ban az alábbiak alapján nyerte el e díjat: innováció és kidolgozás, funkcionalitás, esztétikum, felelősségvállalás, pozicionálás.

  Jelentkezz most!

 • Red Dot Award: Product Design 2018 díjazott

  A nemzetközi “Red Dot Award: Product Design” díjat szakértői zsűri ítéli oda minden évben a legjobb termékeknek. Ezt a védjegyet csak olyan termékek nyerhetik el, melyek kiemelkedő minősége megkülönbözteti őket a piac hasonló szereplőitől.

  Jelentkezz most!

 • 2017 legjobb belépő szintű cserélhető objektíves fényképezőgépe

  "Annak ellenére, hogy milyen kicsi és könnyű, az E-M10 III átfogó manuális vezérelhetőséget kínál, valamint egy olyan felhasználói felületet, mely a tökéletesen testre szabható beállítások áttekintését nagyban megkönnyíti - így ideális mindazoknak, akik most kezdik a fotózást, de szeretnének egy olyan fényképezőgépet, mely sokáig biztosítja a fejlődés lehetőségét."

  Jelentkezz most!

 • DPReview Reader's Choice 2017 szavazás: a legjobb belépő szintű cserélhető objektíves fényképezőgép

  “Abszolút kis mérete ellenére teljes manuális vezérlést, részletekbe menően testre szabható beállításokat és kiváló bővíthetőséget kínál. Bár ez egy belépő szintű cserélhető objektíves gép, ennek ellenére 5-tengelyes vázba épített képstabilizátorával, minőségi elektronikus keresőjével és 4K videofelvételével kategóriája egyik legsokoldalúbb fényképezőgépe.”

  Jelentkezz most!

 • A legjobb középkategóriás tükör nélküli fényképezőgép

  "Az Olympus E-M10 III nagyszerű ergonómiát, kiváló építési minőséget és fantasztikus képminőséget kínál elérhető áron."
  "Ha egy olyan fényképezőgépet keres, ami kiváló képeket készít elérhető áron, ráadásul bőven megadja a fejlődés lehetőségét is, meg kell néznie közelebbről az Olympus E-M10 III gépet!"

  Jelentkezz most!