Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M10 Mark III
Never stop the journey

 •    
 • ELMOSÓDÁSMENTES KÉPEK ÉS VIDEÓK

  Tapasztalja meg az E-M10 Mark III tiszta és elmosódásmentes képeinek és a kézből rögzítve is tűéles filmfelvételeinek szépségét. Ezt az 5 tengelyes képstabilizátor-rendszer teszi lehetővé az Ön számára.

 • IDŐTÁLLÓ DESIGN

  Vegye szemügyre közelebbről az E-M10 Mark III időtlen formatervét. A modern, de mégis klasszikus kialakítás egy tökéletesen kezelhető, szemet gyönyörködtető műszert rejt magában.

 • INTUITÍV MŰKÖDÉS

  Élvezze az E-M10 Mark III intuitív használatát, az ergonómiai szempontból kiváló fogását, a nagy gondossággal elhelyezett gombokat és beállítótárcsákat, a dönthető LCD-kijelzőt és az egyértelműen felépített menüt.

 • NAGY SEBESSÉGŰ ÉS NAGY TELJESÍTMÉNYŰ

  Élje át az E-M10 Mark III nagy fókuszálási, felvételkészítési és képfeldolgozási sebességét, amellyel minden szituációban elkészítheti az elképzelt fényképet.

 • WI-FI CSATLAKOZÁS ÉS MEGOSZTÁS

  Ossza meg felvételeit azonnal az E-M10 Mark III beépített Wi-Fi funkciója segítségével. Okostelefonját is használhatja távvezérlő és képszerkesztő eszközként.

 •  
  ELMOSÓDÁSMENTES
 •  
  DESIGN
 •  
  INTUITÍV
 •  
  NAGY SEBESSÉG
 •  
  WI-FI

Díjazottunk:

 • A legjobb látószögek

  Ne csupán egy látószögből rögzítse a tökéletes témát. A felvételt bármilyen trükkös szögből könnyedén elkészítheti a dönthető érintőképernyős LCD-kijelzővel, amelynek segítségével a felvételek megtekintése mellett kreatívan vezérelheti is a fényképezőgépét.

 • Megfelelő megvilágítás

  Bárhol van, mindig útra kész: a beépített vaku kiegészítő fényforrást biztosít az Ön számára a kevés fényű, illetve sötét felvételkészítési feltételek esetén. Csak állítsa át a kapcsolót, és a vaku automatikusan előugrik.

 • Tökéletes látószög

  Az elektronikus keresővel mindig gyorsan megtalálhatja a legmegfelelőbb témát. Az automatikus fényerő-beállítás és a teljesen kreatív vezérlés pedig biztosítja, hogy a felvételei kiválóak legyenek.

 • A kényelmes érintés

  Trükkös helyzetekben felvételeket készítve néha egyszerűbb az érintőkijelző használata. Az érintéssel vezérelhető Touch AF kioldó használatakor csak válassza ki az élességállítás helyét a kijelzőn, majd érintse meg újra a tökéletes kép elkészítéséhez.

 • A kompakt társ

  Csak helyezze vállára az E-M10 Mark III pántját, és bárhová magával viheti. A fényképezőgép belesimul a tenyerébe és annyira kis tömegű, hogy szinte el fogja felejteni, hogy egy fényképezőgép van Önnél.

Hozzon ki még többet a fényképeiből

Döntsön a legmegfelelőbb felvételkészítési stílus vagy egy olyan univerzális objektív mellett, amely bármely szituációban megállja a helyét - esetleg válassza egyszerre mindkettőt. Mindenképpen rendkívüli tisztaságú optikai élményben lesz része.

Portrék lenyűgöző mélységélességgel és háttér-életlenítéssel

A stílus és a megfizethetőség kéz a kézben jár az M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8 objektív esetében. Az életlenített háttérrel és élénk kontraszttal ideális a portréfotózáshoz.

Fedezze fel ezt az objektívet
Igazi mindenes zoom-objektív

Az időjárásálló készülékházban elhelyezett M.ZUIKO DIGITAL ED 14–150mm 1:4.0–5.6 II objektív használatakor nincs szükség állandó objektívcserére – tehát Ön bármely helyzetben egy pillanat alatt elkészítheti a tökéletes fényképet.

Fedezze fel ezt az objektívet

OM-D E-M10 Mark III – Műszaki adatok

 • Omd camera front 83,6 mm 49,5 mm 121,5 mm
További műszaki adatok
Az összes objektív és tartozék, amelyekre csak szüksége lehet.

A nagyszerű ZUIKO objektívek és a kiváló minőségű OLYMPUS tartozékok segítségével könnyedén megvalósíthatja kreatív elképzeléseit. Olyan sokoldalúságot kínálnak, amellyel minden eddiginél jobb minőségű felvételeket készíthet.

Minőségi objektívválaszték.

A makrótól kezdve a nagylátószögön át a teleobjektívig – az OLYMPUS minden kreatív elképzeléséhez biztosítja a megfelelő objektívet.

Különféle extrák

Fokozza fotói, filmjei és az OM-D által kínált élményeket a mindenféle stílushoz elérhető extrákkal.

Kapcsolódó termékek
 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
  test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator

  Hol kapható?

  Jobban szereti a személyes kiszolgálást? Találja meg az Önhöz legközelebbi OM Digital Solutions viszonteladónkat világszerte, gyorskeresőnk segítségével.

  Boltkereső
   
   
 • cart

  Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online
   
   

Hosszabbítsa meg a jótállás idejét!

Jelentkezzen a MyOLYMPUS rendszerébe és hosszabbítsa meg a regisztrált OLYMPUS termékek jótállási idejét.

Regisztráljon most
 
 

Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.