Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

E‑M10 MARK IV

FOTÓZZ. OSZD MEG. INSPIRÁLJ.
  • Könnyű, hordozható, egyszerűen használható
  • Szelfikészítéshez: lehajtható érintőkijelző
  • Irigylésre méltó képminőség

Az új szelfikamerád!

Örökítsd meg digitálisan történeteidet és kedvenc szelfi képeidet egy mozdulattal – az Olympus E-M10 Mark IV fényképezőgéppel! Hogy mit is kell tenned ahhoz, hogy kihasználd a szelfi-mód előnyeit? Csak nyisd le az érintőkijelzőt, pózolj és érintsd meg a kijelzőt a fotó elkészítéséhez! Egy másodperces késleltetés biztosítja, hogy az arcod jelenjen meg a képen, ne a kezed.

Varázslatos Művészi szűrők

Ha el szeretnénk érni egy bizonyos hangulatot (vagy legyünk őszinték: egy komolyan lájkesélyes Instagram posztot), csak forgassuk el a vezérlőtárcsát ART pozícióba. 16-féle Művészi szűrő közül választhatunk – például a finomhangolható Pop Art és Soft Focus filterekből – így a kreativitás szabadon áramolhat! A tökéletesen az elképzelésnek megfelelő kép eléréséhez a szűrő hatásszintje pontosan beállítható az érintőkijelzőn – még a felvétel elkészítése előtt.

Egy csipetnyi nosztalgia

A legújabb Művészi szűrő, az Instant Film finoman, de magabiztosan ad felvételeinkhez egy kis nosztalgikus hangulatot. Használhatjuk vakuval, vagy vaku nélkül – így különféle hatásokat érhetünk el.

Téma automatikus beállítás

Talán nincs is teljesen ugyanolyan jelenet és téma – az SCN üzemmód megszünteti a talányt a beállítások megadásánál a legkülönfélébb témák optimális beállításainak automatikus megadásával – a tájképektől a portréfotókon át a gyertyafény megörökítéséig. Az eredmény: tökéletes felvételek minden helyzetben!

Új az SCN módban: panoráma

Hegyek. Tengerpart. Egy lélegzetelállító városkép. Válts panoráma módra, ha elképesztő fotókat szeretnél készíteni róluk, szinte hihetetlen képminőséggel. Tartsd nyomva a kioldót az Olympus E-M10 Mark IV gépen úgy, mint egy okostelefonon, majd mozgasd vízszintesen, vagy függőlegesen. Ennyi!

4K videók – készíts te is!

Ne csak egyszerűen átéld a lélegzetelállító kalandokat, hanem örökítsd meg azokat – akár kézből – lélegzetelállító minőségű videókon, az igen tehetséges 4K digitális kamerád segítségével! Az E-M10 Mark IV által a pillanatok és emlékek nagy felbontású filmekkel őrizhetők meg. Ha szükséges, az 5-tengelyes képstabilizátor közbelép: így a felvétel végig éles és kézremegéstől mentes lehet – még mozgás közben rögzített filmek esetében is!

Pssszt! Silent Photo mód!

Azokra a pillanatokra, amiket örökre szeretnél megörökíteni – anélkül, hogy megzavarnád azt: ez a Silent Photo felvételi mód. Ez a funkció kikapcsolja a gép hangjait – így már nyugodtan fotózhatunk, megőrizve a békét és a csendet.

Precíz és tökéletesen fókuszált – követés közben is

A lejtőkön, vagy az úton – az E-M10 Mark IV követő sorozatfelvétel funkciója több kiváló minőségű felvétel készítését teszi lehetővé a mozgó témánkról. A kifinomult algoritmusnak köszönhetően ez a kompakt méretű digitális fényképezőgép pontosan rögzíti a témát és követi, a felvételek között újra és újra elvégzett élességállítás mellett. Sorozatfelvétel másodpercenként akár 6 kép készítésével!

Részletek a másodperc törtrésze alatt – sorozatfelvétel-zár

Tudod, hol történik az akció? Rögzítsd az E-M10 Mark IV sorozatfelvétel-zár funkciójával! A nagysebességű autofókusz biztosítja, hogy ne maradj le egy pillanatról sem. Segítségével másodpercenként akár 15 képet is készíthetünk – egyszeri automatikus élességállítás után.

Továbbfejlesztett arc- és szemprioritás autofókusz-funkció

A legújabb generációs Face Priority és Eye Priority AF felvételkészítés közben felismeri az arcokat és a szemeket – majd az élességet automatikusan ehhez állítja. Így lesznek tökéletes portréfotók – minden egyes alkalommal.

Wi-Fi és Bluetooth

A felvételek megosztása azonnal? Nem probléma: az E-M10 Mark IV beépített Wi-Fi csatlakozással büszkélkedhet. A Bluetooth közvetlen aktiválásával gond nélkül csatlakozhatunk okostelefonunkhoz. A mindig bekapcsolt fotóimportálás funkció által a felvételek valóban rövid időn belül a közösségi média felületein lehetnek! Ehhez mindössze a rendkívül egyszerűen használható és ingyenes OI.Share alkalmazás letöltése szükséges a telefonra.

OI. Share App >

Csak egy kattintás – akár távolról!

A Wi-Fi és a Bluetooth lehetővé teszi, hogy felvételeinket akár távirányítással készítsük el. A Wi-Fi segítségével rendelkezésre áll a Live View Remote Control funkció – míg a Bluetooth az akkumulátort kímélő Wireless Release Control távvezérlő funkciót kínálja.

OI. Share App >

Oktatóanyagok

Még nem csináltad, de kíváncsi vagy rá? Az OI.Share alkalmazásban számos oktatóanyag áll rendelkezésedre az E-M10 Mark IV használatához. Segítségükkel az új és még ismeretlen funkciók is könnyebben elsajátíthatók lesznek – és szinte első próbálkozásra is remek felvételek születhetnek!

OI. Share App >
Kapcsolódó termékek