Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M1 Mark II
FORRADALMI. MINDEN SZEMPONTBÓL.

Nagy sebesség és teljesítmény

Gyors sorozatfelvétel: tapasztalja meg az SLR gépeknél megszokottól jóval magasabb szintű sorozatfelvétel funkció előnyeit. Az E-M1 Mark II S-AF és C-AF funkciót kínál lenyűgöző, nagyfelbontású és részletgazdag 20,4 megapixel képekkel. A párhuzamos képfeldolgozás rendszerének köszönhetően még a gyorsan mozgó témák is akár 60fps felvételi sebességgel, kristálytiszta és tűéles képeken kerülnek megörökítésre.

 • Single AF (S-AF)

  Mindig azonos területre történő élességállítás érhető el, ha a sorozatfelvételhez Single AF (S-AF) beállítást választunk. Amíg az AF/AE funkció zár, az E-M1 Mark II akár 60fps sebességgel készít felvételeket a gyorsan mozgó témáról, amit az elektronikus keresővel követünk. Minden rögzített kép teljes felbontású RAW formátumban kerül mentésre.

  60

  fps

  RAW

 • Folyamatos élességállítás (C-AF)

  Tegye a fotózást gondtalanná a folyamatos AF (C-AF) beállítás használatával! Az AF/AE Tracking funkcióval mindig a témán tarthatjuk a szemünket, illetve a megfelelő időben akár 18fps sebességgel rögzíthetünk képeket. Minden felvétel teljes felbontású RAW formátumban kerül mentésre.

  18

  fps

  RAW

 • A pillanat, amit meg szeretnénk örökíteni

  Pro Capture

  A Pro Capture funkció attól a pillanattól kezd felvételeket rögzíteni, amint félig lenyomjuk az exponáló gombot. Az így rögzített képek egy köztes memóriába kerülnek - mely legfeljebb 35, teljes felbontású felvétel tárolását végzi. Amikor az exponáló gombot félig lenyomjuk, gyakorlatilag folyamatos képrögzítés kezdődik. Innentől vissza tudunk menni az időben - legfeljebb 35 kép erejéig - így a megfelelő pillanatot biztosan rögzítjük, akkor is, ha esetleg késve exponálnánk.

Precizitás és használhatóság

Az E-M1 Mark II fényképezőgépbe épített nagysebességű élességállító (AF) rendszer a másodperc törtrésze alatt is precíz eredményt hoz. Így akár a kifinomult funkciók széles választékát alkalmazva is mindig tökéletesen tiszta képet kapunk a témáról.

 • 121 keresztérzékelős AF terület

  Minél több, annál jobb - főleg, ha precíz témakövető információkról van szó. Ezért alkalmaz az E-M1 Mark II érzékelőbe integrált, fáziseltolásos AF-rendszert, amely elképesztő, 121 pontos mérési területtel rendelkezik - ezek keresztérzékelős (vízszintes és függőleges vonalakat is érzékelő) AF pontok.

  Keresztérzékelős szenzor (függőleges és vízszintes vonalak érzékelésével)

 • Témakövető klaszter kijelző

  A kijelzőn megjelenő témakövető mezők ábrázolásával az új kijelzés-rendszer megkönnyíti a mozgó téma követését AF Tracking használatakor.

 • AF Target üzemmód

  Az AF Target funkcióval precíz, professzionális eredményt kaphatunk - egyszerűbben és gyorsabban, mint valaha. Az S-AF és C-AF felvételi módokban is elérhető AF Target funkció még pontosabban fókuszálást kínál a témára - így a lehető legjobbat hozhatjuk ki az akciófotózásból. Például makrófotók készítése közben a Small AF Target speciálisan a kis témák részleteire fókuszál. Ötféle opció és egy gombnyomás - és az AF Target móddal máris a kívánt fotót kapjuk, rendkívül gyorsan.

Mobilitás és megbízhatóság

A következő projekt dokumentálása közben, vagy lélegzetelállító tájakon keresztül utazva, az
E-M1 Mark II géppel nagyszerű felvételek készíthetők, nagyfokú kényelem mellett. Könnyű, ugyanakkor időjárásálló kivitele, valamint kifinomult akkumulátor-rendszere mindenféle fotós feladatra alkalmassá teszi.

 • Kompakt méret

  Még az M.Zuiko Digital PRO szuper-telefotó objektívvel szerelve is az E-M1 Mark II jóval kisebb és könnyebb, mint a hagyományos 35mm ekvivalens fényképezőgépek - ezzel pedig könnyed, kézből kitartható fotósorozatok készíthetők, szabad mozgás mellett.

 • Akkumulátor üzemidő:
  440 kép

  Töltési idő:
  2 óra

  Hosszú üzemidejű akkumulátor

  Ne hagyja ki egy különleges pillanat megörökítését sem. Az új lítium-ion akkumulátornak köszönhetően még több felvételt készíthetünk az E-M1 Mark II géppel, jelentősen rövidebb töltési idő mellett. A százalékos töltöttségjelző segítségével pontosabban becsülhető meg a hátralévő használati idő.

Masszív felépítés

A tömítések gondosan tervezett rendszerének köszönhetően az E-M1 Mark II cseppálló, porálló és –10°C hőmérsékletig fagyálló, így szinte bármilyen környezetben és bármilyen időjárási körülmények között felvételkészítésre kész.

Tökéletes képminőség

Az E-M1 Mark II a technológia igazi erőműve. A kisméretű fényképezőgépbe csomagolva találunk 20M Live MOS érzékelőt és fejlett TruePic VIII képprocesszort, melyek a méltán híres Olympus mérnöki munka alkotásai. Az ezekre a fejlett technológiára épülő jellemzők és funkciók által mozifilmhez hasonlóan tiszta fotók és videók megörökítése lehetséges.

 • 20,4M Live MOS szenzor, 50M High Res Shot funkció

  A nagysebességű, alacsony energiaigényű érzékelő a képpontok feldolgozási folyamatainak még magasabb szintjével biztosítja a gazdag árnyalatok és a lenyűgöző képminőség megjelenését minden felvételen - nagy érzékenységű fotózás során is. Ezt egészíti ki a tükröződésmentesítő bevonat, mely minimálisra csökkenti a becsillanás és szellemkép hatásait - közvetlenül az érzékelőnél. Még nagyobb felbontás eléréséhez rendelkezésünkre áll az 50M High Res Shot funkció, mely 8 nagy felbontású felvétel kombinálásával állít elő egy, 50M felbontásnak megfelelő képet.

 • TruePic VIII képprocesszor

  Az E-M1 Mark II jellemzői között találjuk a kifinomult képprocesszort, mely "double quad-core" rendszerrel és speciális, közvetlen AF feldogozással büszkélkedhet. A 20M Live MOS érzékelővel együttműködve biztosítják a teljesítményt az elképesztő sebességű autofókusz és a lenyűgöző képminőség megvalósulásához.

 • OM-D Movie 4K videofelvétel

  A 4K (3840 x 2160) és C4K (4096 x 2160) kompatibilis
  E-M1 Mark II ugyancsak ideális eszköz autentikus filmkészítéshez. A választható 30P vagy 24P felvételi sebességnek, illetve az akár 237Mbps bitaránynak köszönhetően a 4K digitális filmkészítés-szabvány igényeinek megfelelő minőségben készíthetünk videofelvételeket.

 • 5-tengelyes képstabilizátor

  Újratervezve, már az E-M1 Mark II fényképezőgéptől alkalmazva: a képstabilizátor mechanizmus akár 6,5 zársebesség-lépés korrekció* teljesítményre képes a mindig megbízható mértékű bemozdulás elleni kompenzáció eléréséhez. Ez a forradalmi képstabilizátor rendszer tökéletesen illeszkedik az
  E-M1 Mark II videofelvételi képességeihez és az E-M1 Mark II gépet tökéletesen alkalmazhatóvá teszi bármilyen megvilágítás esetén, valamint kézből történő videofelvétel-készítéshez.

  *Az M.Zuiko Digital ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO objektívvel együtt alkalmazva

További kiemelt jellemzők

 • Csendes felvételkészítés

  A kioldó zaja, illetve minden elektronikus zaj kiiktatásra kerül a teljesen halk felvételkészítés érdekében - mely például madarak fotózásához elengedhetetlen.

 • Focus Bracketing és Focus Stacking funkciók

  A makró felvételeknél különösen hasznos funkció egyszerre több képet készít a témáról, majd összedolgozza azokat egyetlen, széltől szélig tökéletesen tiszta képpé.*

 • Live Composite és Live Bulb üzemmód

  Készítsen gyönyörű felvételeket remek kompozíciókkal éjszaka és gyenge fényviszonyok között is a Live Composite és Live Bulb üzemmód segítségével. Komponálás közben a várható végeredmény úgy jelenik meg a kijelzőn, ahogy később a kész felvételen - ezzel nagyfokú szabadságot kínálva a gyenge fényviszonyok esetén szükséges beállítások pontos megadásához.

 • Olympus Capture

  Az Olympus Capture a profi felhasználók számára tervezett, gondtalan alkalmazhatóságot kínáló Tethered shooting funkció-rendszer elnevezése. A felvételek PC, illetve Mac irányú, egyszerű átvitelében a teljesen új USB 3.0 Type C port segíti az E-M1 Mark II használóját.

E-M1 Mark II és E-M1X

Nézze meg, hogyan biztosít az E-M1 Mark II és az E-M1X maximális használhatóságot a lehető legmagasabb szinten. Hasonlítsa össze jellemzőiket különálló weboldaluk segítségével és válassza a legmegfelelőbbet!

OM-D E-M1 Mark II műszaki jellemzők

 • Omd camera front
További jellemzők
 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
  test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator

  Hol kapható?

  Jobban szereti a személyes kiszolgálást? Találja meg az Önhöz legközelebbi OLYMPUS viszonteladónkat világszerte, gyorskeresőnk segítségével.

  Boltkereső
   
   
 • cart

  Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online
   
   

MyOLYMPUS Hírlevél

Iratkozzon fel a MyOLYMPUS hírlevelére - így első kézből kaphat információt a legfrissebb hírekről és újdonságokról.

Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.