Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M1 Mark III
NINCSENEK HATÁROK. LÉGY SZABAD!

Miért az E-M1 Mark III?

Új lehetőségek - kézből fotózva!

A tökéletesen hordozható kivitel, illetve a bármilyen körülmények között kompromisszummentes képminőség által az E-M1 Mark III igazi társad lehet lélegzetelállító felvételek készítéséhez. Emeld a professzionális fotózást még magasabb szintre – a természet és tájképfotózástól az éjszakai felvételekig és videókig – a nehéz felszerelés terhe nélkül!

Hordozhatóság - profiknak

Lélegzetelállító fotók nehéz felszerelés nélkül

Az OM-D E-M1 Mark III professzionális fényképezőgép, mely kiváló minőségű felvételek készítését kínálja egy kompakt kivitelű és könnyű rendszerrel – így a csúcsminőségű felvételkészítés mindenféle körülmények mellett biztosított!

Páratlan hordozhatóság és kényelem

Csak a fele méret és fele súly*

Minden eddiginél szabadabb felvételkészítés
Kompakt és könnyű kivitelével az E-M1 Mark III és az M.Zuiko Digital objektívek rendszere segít a tökéletes összpontosításban. Kemény terep? Minden eddiginél egyszerűbben megmászhatod a hegyoldalakat – így a legjobb kilátópontok elérése sem lehet akadály!

*Cserélhető objektíves gépek között - 2020 februári adat

Hosszabb felvételkészítés kisebb terheléssel
Kézből történő felvételkészítés közben az E-M1 Mark III és az M.Zuiko Digital objektív rendszer könnyedsége kisebb terhelést, így kevesebb fáradtságot okoz. Emellett tökéletesen illeszkedik a kis és közepes fotós hátizsákokba, ami utastér-biztos szállítást eredményez.

Tökéletesen kézbe simuló markolat
Az E-M1 Mark III markolata biztos tartást és kezelhetőséget garantál, így ideális kézből kitartott felvételek készítéshez, valamint teleobjektívek használatához. A design ergonomikus és intuitív, így a gombok, a Multi Selector és a vezérlőtárcsák elérhetősége biztosított.

A világ legjobb képstabilizátora*

Vázba épített 5-tengelyes képstabilizátor
Az E-M1 Mark III vázba épített 5-tengelyes képstabilizátora giroszenzorral kiegészítve tökéletes a tiszta és éles, kézből kitartott felvételekhez. Akár 7,0 zársebesség-lépésnyi kompenzációra képes - illetve 7,5 lépésnyi kompenzációra 5-tengelyes Sync IS használatakor - kompatibilis objektív esetén.**

*Cserélhető objektíves gépek között - 2020 februári adat

**7,0 lépés M.Zuiko Digital ED 12‒40mm F4 PRO objektívvel, 40mm gyújtótávolságnál (35mm ekvivalens: 80mm); 7,5 lépés M.Zuiko Digital ED 12‒100mm F4 PRO objektívvel, 100mm gyújtótávolságnál (35mm ekvivalens: 200mm), félig lenyomott kioldó funkció kikapcsolva, képfrissítési sebesség: gyors. Mindkettő megfelel a CIPA szabványnak, két (billentés és elfordulás) irányban.

Képstabilizátor nélkül

Képstabilizátorral

Lenyűgöző tisztaságú felvételek
Az 5-tengelyes képstabilizátor ugyancsak tiszta képminőséget nyújt a kézből történő fotózáshoz, gyenge ISO szintek esetén is – például gyenge megvilágítású belterek fotózása, vagy éjszakai felvételek készítése közben. A kompenzáció-teljesítmény lehetővé teszi a “kézből fotózást akár 4 másodpercig”**, állvány nélkül.

*Cserélhető objektíves gépek között - 2020 februári adat

**Az Olympus tesztelési eljárásai alapján. A felvételkészítés körülményei eltérőek lehetnek, így az eredmény nem biztos.

Kristálytiszta képminőség

TruePic IX képprocesszor
A számos felvételi funkció megvalósításához az E-M1 Mark III a legújabb képprocesszort kapta: ez a TruePic IX. A Handheld High Res Shot, Live ND, Starry Sky AF, stb. ennek az elképesztően hatékony processzornak köszönhetően érhető el. A hasonlóan kiemelkedő teljesítményt az E-M1X csak két(!) TruePic VIII processzorral tudja biztosítani.

20M Live MOS szenzor
A 20MP Live MOS szenzor a TruePic IX képprocesszorral kiegészülve csúcsminőségű felvételek készítését garantálja - így kiaknázva az M.Zuiko Digital Pro objektívek fantasztikus optikai teljesítményét. Az objektíven keresztül érkező fény így tökéletesen tiszta és részletgazdag képet alkothat. A tükröződésmentesítő AR bevonat csökkenti a becsillanást és a szellemkép hatást - közvetlenül a szenzoron.

Az M.Zuiko Digital objektívek teljes választéka
A több mint húsz objektívből álló M.Zuiko Digital sorozatban biztosan találsz a fotós igényeidnek tökéletesen megfelelőt! A zoomobjektívektől a fixekig, a halszemtől az ultra-teleobjektívig – a fejlett objektívtechnológia nagyfelbontású felvételek készítését kínálja a legkülönfélébb témák esetében is.

Nagyfelbontású felvételek készítése

Handheld High Res Shot
E funkciót olyan helyzetekre terveztük, amikor nem lehetséges, vagy nem kényelmes az állvány használata. Segítségével elképesztő részletgazdagság és kiváló képzajmentesség érhető el, az 50MP felbontással ekvivalens képkompozíciónak köszönhetően. Ez a kompozíció 16 képből áll és tökéletesen alkalmas látképek fotózásához, mely különösen igényli az éles részleteket.

High Res Shot példa letöltése

Hogyan működik a Handheld High Res Shot felvételi mód?
A kézből kitartott felvételkészítés során egy minimális elmozdulás elkerülhetetlen. A kristálytiszta, éles részletek eléréséhez itt viszont pontosan ez az elmozdulás vezet: az egyes, kissé más pozícióból készült felvételek megörökítése után az üzemmód egyetlen, rendkívül nagy felbontású képet állít össze, mely egy 50MP felbontású szenzorral készült kép paramétereivel rendelkezik.

High Res Shot

Tripod High Res Shot
Ez a kifejezetten a látképfotózáshoz fejlesztett felvételi mód egyetlen elképesztő felbontású, 80MP-es szenzornak megfelelő képet generál. Az E-M1 Mark III képszenzora ehhez 0,5 képpontnyi távolsággal elmozdulva, összesen 8 képet készít, melyek a folyamat végén összegzésre kerülnek. Ugyanakkor az olyan jelenségek, mint a hullámzó víz, természetes megjelenéssel láthatók.

High Res Shot példa letöltése

Live ND

Spóroljunk még egy kis helyet és súlyt! A beépített Live ND erősebb megvilágítás esetén is lehetővé teszi hosszú expozíció használatát - külső szűrő nélkül! A hatás erőssége választható, ND2 (1 FÉ lépés) és ND32 (5 FÉ lépés) között. Az eredmény pedig a kijelzőn, illetve a keresőben látható - akár még a felvétel elkészítése előtt.

Tom Ormerod
Olympus Visionary, Egyesült Királyság

“A nap éppen lenyugodott, de a felhők kontúrjai még láthatóvá tették a színét - a város fényei pedig már bekapcsoltak. A Handheld High Res Shot mód segítségével a teljes látkép minden részletét megörökíthettem.”

Videó megtekintése

Abszolút megbízhatóság

Teljesen szabad felvételkészítés

A különféle területeken dolgozó fotósok igényeinek megfelelően az E-M1 Mark III masszív magnézium-ötvözet vázra épült, időjárásálló kivitelben, a méltán híres Supersonic Wave Filter pormentesítő rendszerrel kiegészülve.

Felvételkészítés mindenféle körülmények között

Időjárásálló kivitel
Fotózz bármilyen időjárás és környezeti körülmények között – akár esővédő burkolat nélkül. Így csak a felvételkészítésre kell koncentrálnod, hiszen az E-M1 Mark III IPX1 pormentességet és fröccsenő víz elleni védelmet garantál. A –10°C hőmérsékletig fagyálló konstrukciót a profi fotósok rendkívül nagyra értékelik.*

Az időjárásálló felszereléshez válassz időjárásálló M.Zuiko Digital objektívet

Magnézium-ötvözet váz
A masszív magnézium-ötvözet váznak, valamint a kifinomult időjárásálló kivitelt biztosító tömítésrendszernek köszönhetően az E-M1 Mark III rendkívül ellenálló - mindezt teszi úgy, hogy közben könnyű is marad. Így még szabadabb felvételkészítést kapunk kemény terepen, vagy más, hasonlóan speciális körülmények között.

Hosszú élettartamú zár
Az E-M1 Mark III a tökéletes felvételt kereső profi fotósok igényeinek maximális mértékben megfelel: ennek megfelelően különösen tartós zárat kínál, melyet 400,000 expozícióra terveztek*.

*Az Olympus tesztelési eljárásainak megfelelően.

Gyors USB töltés

Ha fotós feladataid hosszú útra hívnak, távoli, vagy hideg helyekre indulsz, egyszerűen vigyél magaddal egy power banket, amivel feltöltheted az E-M1 Mark III akkumulátorát. Ez akár két óra alatt teljesíthető a 45W legnagyobb töltési teljesítménynek köszönhetően – de közvetlen áramforrásként is használhatod a felvételkészítés folytatásához.*

*2. 9V 3A, 15V 2A, vagy 15V 3A kimeneti teljesítményű áramforrás használata szükséges. Töltés csak kikapcsolt fényképezőgép esetén történhet.

Pormentes képek

Ne félj az objektívcserétől! Az E-M1 Mark III SSWF pormentesítő rendszere megvéd a szenzorra kerülő porszemek megjelenésétől a felvételeken. Ehhez a szenzor gyors vibrációja segít, mely szinte lerobbantja a felületére került szennyeződéseket. Az Olympus úttörőként mutatta be ezt a pormentesítő rendszert - mely most, az E-M1 Mark III gépünkben kiegészült az E-M1X-ben megismert speciális portaszító felülettel.

Professzionális monitor-menü

My Menu
Az egyéni igényekre szabhatóság, valamint a használni kívánt beállítások gyors elérhetősége által az E-M1 Mark III kiváló társad lehet a fotózásban. Mentsd el a leggyakrabban használt beállítási egységeket – akár 35-félét – a My Menu-be. Egy My Menu bejegyzés mentéséhez, eltávolításához, illetve rendszerezéséhez mindössze a Movie gomb megnyomásával juthatsz el.

Egyéni üzemmódok
A felhasználói felület egyszerű és gyors elérhetőséget biztosít a négy egyéni üzemmód kiválasztásához. Mindegyik módban – a C1-C4 módokban – a kedvenc beállításaink menthetők, melyeket a rendszeresen ismétlődő jelenetekhez, és a saját fotós stílusunkhoz tartozó beállításokat jelenti.

Optimalizált vezérlőpanel
Az E-M1 Mark III a legmagasabb szintű kontrollt biztosítja a fotózásnak és a fotós stílusnak leginkább megfelelő beállítások kiválasztásához. A Control Panel üzemmóddal a kijelzőn a legfontosabb beállítások egy képen jeleníthetők meg.

LV Boost
A Live View (LV) kijelzés fényerejét a környezetnek megfelelően módosíthatod – így egyszerűbben láthatod meg a témát a sötétben. Az LV Boost be-, illetve kikapcsolás funkció akár az E-M1 Mark III egyik Fn gombjához rendelhető - ekkor a beállítások közötti váltáshoz mindössze a gomb nyomva tartása és a vezérlőtárcsa elforgatása szükséges.

Képkezelés és mentés

Gyors képkiválasztás
Több kép gyors kiválasztásához egyszerűen csak forgassa el a vezérlőtárcsát, miközben nyomva tartja a Movie gombot. E funkcióval még hatékonyabban oszthatja meg, organizálhatja, illetve törölheti felvételeit.

Két memóriakártya-foglalat
Az abszolút megbízhatóság azt is jelenti, hogy bőséges kapacitással rendelkezünk a felvételek mentéséhez. Két memóriakártya-foglalatával – egy UHS-II és egy UHS-I foglalattal – az E-M1 Mark III akkor is kiváló minőségű felvételkészítést biztosít, amikor az egyik kártya megtelt. A két kártya használatának másik módja lehet a felvételek két kártyán történő mentése, mely állandó biztonsági mentést jelent - így egy fotó sem veszhet el.

Geraint Radford
Olympus Visionary, Egyesült Királyság

“Alapvetően nagyon kis távolságokkal dolgozva csak nagyon korlátozott mélységélességet használhatunk. De itt az E-M1 Mark III gépemet be tudtam állítani úgy, hogy kilencféle fókuszterülettel készítsen képet. Az eredmény: sokkal hatásosabb mélységélesség, elmosódott háttérrel.”

Videó megtekintése

Professzionális autofókusz

Teljesítmény kompromisszumok nélkül

Az E-M1 Mark III autofókusz rendszere még kifinomultabb AF algoritmust kapott, mely a kívánt pillanatot abszolút a legmegfelelőbb időben kapja el – mozgó téma esetén is!

121 fókuszpont

A 75% vertikális és 80% horizontális lefedettséget jelentő autofókusz területtel az E-M1 Mark III pontosan követi a mozgó témát. A speciális, kereszt típusú fókuszpontok által precíz élességállítás érhető el a téma, illetve a jelenet megörökítésekor - így tökéletes képminőséget kapunk a felvétel középső területein és a szélein egyaránt.

Szupergyors sorozatfelvétel

Akár 18fps AF/AE Tracking felvételi sebesség
Kapd el a megfelelő pillanatot a kivételesen pontos AF segítségével, mely precízen követi a témát nagysebességű sorozatfelvétel esetén. Fotózz 20,37 millió effektív képponttal, illetve rögzíts akár 76* RAW képet 18fps sebességgel – vagy 286* RAW képet 10fps sebességgel.**

*32GB SD kártya, Silent Sequential L C-AF, 1/1000 mp. zársebesség, a legnagyobb rekeszérték, valamint kikapcsolt arcpriorítás esetén. A felvételi sebesség erősen csökken ISO 8000 érzékenység felett.

**"L" sorozatfelvétel módban.

Akár 60fps AF/AE Lock felvételi sebesség
Ez a funkció tökéletes különösen gyorsan mozgó téma egy részletének követésére és az emberi szem számára sem látható, a másodperc törtrésze alatt történtek megjelenítésére, kiváló felbontásban. A gyors sorozatfelvételi teljesítmény által a mozgás minden pillanata elkapható 60fps sebességgel.

Multi Selector

Érd el a tökéletes kompozíciót a többirányú AF pontválasztó funkciónak köszönhetően! Segítségével gyorsan válthatunk AF pozíciót úgy, hogy közben a keresőben figyeljük a témát. Sorozatfelvétel, illetve videofelvétel készítése közben szinte azonnal átvariálhatjuk az AF területet a téma mozgásának megfelelően.

Starry Sky autofókusz módok

Az asztrofotózáshoz hagyományosan manuális élességállítást használunk - mostantól viszont autofókuszt is alkalmazhatunk, lenyűgöző precizitással. Ez a profi fotósok által csodált funkció kihagyhatatlan mindazok számára, akik komolyabban szeretnének csillagos égboltot fotózni.

Kifinomult szem/arc érzékelés

Kiemelkedő portréfelvételi teljesítmény
Az arc és szempriorítás autofókusz funkciók pontossága és követő képessége rendkívüli módon javult. Az új TruePic IX processzor kiváló képalkotó teljesítményének, valamint az AF algoritmus fejlesztésének köszönhetően az automatikus detektálás és fókuszálás is jelentősen javult.

Minden portréfotóstílushoz
A freestyle és stúdiófotózáshoz is ideális, továbbfejlesztett arc és szemprioritás funkció még a képen kis méretben megjelenő arcot is tökéletes pontossággal élesíti – még olyan felvételek estén is, ahol az arcfelismerés egyébként nem is lehetséges (például oldalról).

Különféle autofókusz opciók

Single AF / Small AF
A képen kis méretben megjelenő témák esetén a Single AF mód segédrácsa ideális megoldást jelenthet az élességállítás feladatára. Ugyancsak remekül működik a makrófotó funkció a Small AF móddal, ahol a rendkívül pontos élességállítás különösen fontos.

5-fókuszpontcsoport
Ha sportesemény, vagy más, gyorsan mozgó téma fotózása kerül előtérbe, e módban közepes méretű területre fókuszálhatunk - például emberek kisebb csoportjára.

9-fókuszpontcsoport
A 9 fókuszpont méretű terület segítségével nagyobb mozgó téma, vagy különféle események felvételéhez ideális fókuszterületet kapunk.

25-fókuszpontcsoport
Minél több pontot választunk, az élességállítás területe ennek megfelelően annál nagyobb lesz. E mód különösen hasznos nagyobb, gyorsan mozgó témákhoz.

Minden fókuszpont
Ha a téma egy csoport, akik éppen áthaladnak a háttér előtt, ez a mód ideális a felvétel gyors elkészítésére.

Témakövető klaszter kijelző
Ez a mozgó témákhoz fejlesztett funkció egyszerű élességállítást tesz lehetővé az E-M1 Mark III AF Tracking funkciójának használatakor. A klaszter kijelző a témával együtt mozog, így biztosítva minket, hogy a téma folyamatosan fókuszban van. Az E-M1 Mark III emellett Super Spot AF funkciót is kínál makrófotózáshoz, valamint Focus Peaking funkciót manuális fókuszállításhoz.

További autofókusz opciók

Custom AF Target mód
Használj egyéni beállítású AF területet a téma igényeinek megfelelően. Válassz 11 vertikális/ 11 horizontális fókuszpont között, valamint az AF terület ideális mozgáskövetésének beállításához a három érzékenységi szint egyikét.

C-AF érzékenység

-2

-1

0

1

2

A fókuszt a fő témán tartja, még akkor is, ha több, témához hasonló dolog halad el előtte.

Standard (ajánlott)
Különféle témákhoz tökéletes beállítás.

Tovább javítja az AF teljesítményt gyors irányváltoztatásokkal mozgó téma esetén.

C-AF érzékenység

Késleltetett

Gyors

AF reakció

Állandó

Változó

C-AF érzékenység beállítás
A követéshez szükséges ideális érzékenység-beállítást öt szint között választhatjuk ki, a témához, illetve a jelenethez leginkább illeszkedően.

AF Limiter
A leggyorsabb autofókusz biztosításához az AF Limiter segít, mely korlátozza az autofókusz területet - így az E-M1 Mark III nem fog a jelenet más témáira fókuszálni. Akár három AF műveleti terület állítható be, valamint egyéni vezérlés választható az azonnali aktiváláshoz, illetve deaktiváláshoz.

AF beállítás függőleges/vízszintes pozíciókra
Az AF Target mód opcióit, illetve az AF terület pozícióit a horizontális/vertikális felvételi pozíciókkal egyaránt használhatjuk. A legkényelmesebb függőleges felvételi pozíció eléréséhez használd az opcionális HLD-9 akkumulátormarkolatot, illetve a dedikált iránygombokat, vezérlőtárcsákat és funkciógombokat.

AF Low Intensity Limit
Ezzel a funkcióval egyszerűen kiemelkedő pontosságú élességállítás érhető el sötét helyeken, vagy gyenge kontraszttal látható témák esetén, akár –6FÉ* lépésig.

*S-AF, ISO 100 és M.Zuiko Digital Pro F1.2 objektív használatakor.

Denis Smith
Olympus Visionary, Australia

Kifejezetten videósoknak!

Mozifilmszerű videofelvételek

Az E-M1 Mark III géppel a briliáns fotók mellett lenyűgöző videókat is készíthetünk. A különleges képstabilizátor akár kézből kitartva is tiszta és éles filmek készítését garantálja.

Videó megtekintése

Handheld 4K és Cinema 4K felvételkészítés

Remegés és bemozdulás nélküli videofelvételek bármilyen szituációban – ehhez az 5-tengelyes képstabilizátor (szenzor elmozdulással), illetve a kifejezetten videofelvételekhez kifejlesztett elektronikus stabilizátor kombinációja szükséges. Így akár a rendkívül nagy felbontást kínáló 4K és digitális Cinema 4K (4096 x 2160) formátumban is készíthetünk filmeket kézből, külső eszköz nélkül!

Full HD Ultra HD (4K) C4K

OM-Log400

Természetes

OM-Log400 + Grading

OM-Log400
Élvezd a kreativitás szabadságát az OM-Log400 módban, mely az utómunkálatokban és a szerkesztésben kínál hatékony segítséget. Így nem kell már aggódnod felvételkészítés közben a túlexponálás hatásai, a sötét és a túl világos részek részleteinek elvesztése miatt!

Automatikus élességállítás videofelvételekhez

Single AF / Small AF
A képen kis méretben megjelenő témák esetén a Single AF mód segédrácsa ideális megoldást jelenthet az élességállítás feladatára. Ugyancsak remekül működik a makrófotó funkció a Small AF móddal, ahol a rendkívül pontos élességállítás különösen fontos.

9-fókuszpontcsoport
A 9 fókuszpont méretű terület segítségével nagyobb mozgó téma, vagy különféle események felvételéhez ideális fókuszterületet kapunk.

25-fókuszpontcsoport
Minél több pontot választunk, az élességállítás területe ennek megfelelően annál nagyobb lesz. E mód különösen hasznos nagyobb, gyorsan mozgó témákhoz.

Minden fókuszpont
Ha a téma egy csoport, akik éppen áthaladnak a háttér előtt, ez a mód ideális a felvétel gyors elkészítésére.

High Speed Movie (120fps) videofelvétel

Adj különleges dinamikát a filmeknek a téma mozgásának lelassításával. A felvételek Full HD (1920 x 1080) minőségben készülnek, így Full HD kijelzőn megjelenítve is lélegzetelállító eredményt kínálnak.

Külső eszköz csatlakoztatás

HDMI monitor csatlakoztatás
A komolyabb filmfelvételek készítéséhez HDMI monitort is csatlakoztathatunk, így jól láthatóan ellenőrizhetjük a felvétel megjelenését és részleteit. A 4:2:2 kimenet támogatásával a színek korrekciója is egyszerűbb. A Monitor üzemmóddal külső monitort használhatunk, míg a Recording mód segítségével külső felvevőegységre rögzíthetjük a felvételt.

Hi-Res Sound hangfelvétel LS-P4 hangrögzítővel
Egészítsd ki E-M1 Mark III fényképezőgépedet LS-P4 PCM hangrögzítőddel, így élesebb, tisztább, professzionális hanganyagot kaphatsz a videofelvételek mellé. Fókuszálj a hangforrásra a mikrofon irányának beállításával. Ez a természetben készített videóinkra különösen nagy hatással lehet, például erdőben, madárének felvételekor, teleobjektívvel láthatóvá tett "énekesünket" megörökítve.

Brooke Bartleson
Olympus Visionary, USA

Videó megtekintése

Különleges jellemzők

Pro Capture

 • A kioldó félig lenyomva - 35 kép tárolása a köztes memóriában

  A pillanat, amit meg szeretnénk örökíteni

Mindig készen állsz a megfelelő pillanatra! A Pro Capture üzemmód félig lenyomott kioldó esetén felvételkészítésbe kezd – ekkor legfeljebb 35 kép mentése történhet teljes felbontású RAW formátumban. Így a nem várt pillanatok is mentésre kerülhetnek, ráadásul kiváló minőségben.

Mindenféle felvételi környezethez

Live Composite / Live Bulb / Live Time üzemmódok
Ez a három funkció tökéletes kontrollt biztosít hosszú expozíciós felvételek készítéséhez. A Live Composite, Live Bulb és Live Time segítségével közvetlenül a kijelzőn, illetve a keresőben követhetjük, hogy a hosszú expozíció által milyen hatást érünk el a felvétel készítésekor - így pontosan a tökéletes pillanatban fejezhetjük be a képkészítést.

Focus Stacking és Focus Bracketing
Növeld a mélységélességet lenyűgöző makrófotók és látképek készítéséhez! Használj 3, vagy több, akár 15 képet egy teljesen fókuszált kompozíció létrehozásához – a Focus Stacking funkció segítségével. A Focus Bracketing akár 999 képet készíthet, melyek az Olympus Workspace alkalmazásban még tökéletesebb fókusszal rendelkező kép készítését teszi lehetővé.

Anti-flicker Shooting és Flicker Scan
Az Anti-flicker Shooting mód csökkenti a mesterséges megvilágítás esetén gyakran előforduló villódzás hatásait. Az E-M1 Mark III felismeri a fénykibocsátás frekvenciáját és a zárat a csúcsfény elérésekor aktiválja - így pontos expozícióval és a képek közötti színeltérés nélkül készíthetünk felvételeket.

Beépített képbeállítás

Halszem kompenzáció nélkül

Halszem kompenzációval

Halszem kompenzáció
Élvezd négy objektív tudását mindössze egy objektív használatával! Az M.Zuiko Digital ED 8mm F1.8 Fisheye PRO objektív a halszem-optika effekttel, vagy anélkül, további három rekeszbeállítással is használható. A halszem kompenzáció hatása a Live View funkció segítségével, közvetlenül az E-M1 Mark III kijelzőjén és keresőjében is látható.

Trapéztorzítás kompenzálás nélkül

Trapéztorzítás kompenzálással

Trapéztorzítás kompenzálás
Fotózz épületeket párhuzamos kontúrokkal - a tilt/shift objektívek szimulációjával! Az effekt hatása a Live View segítségével azonnal látható - a trapéztorzítás kompenzálás és perspektíva korrekció pedig egyszerre vízszintes és függőleges irányban is hat.

Nagysebességű elektronikus kereső

Nagysebességű elektronikus kereső
A nagysebességű EVF tartja a lépést a gyorsan mozgó témák, a sport és vadvilág fotók készítéséhez – maximum 120fps felvételi sebességgel és 0,005 másodperc legkisebb késéssel. Az Optical Viewfinder Simulation (S-OVF) rendszerrel egyszerűbben érzékelhetjük a téma részleteit sötétben, illetve ellenfényben.

Az E-M1 Mark III összehasonlítása

Összehasonlítás

Pro objektívek

További információ

Jótállási idő meghosszabbítása

További információ

A videofelvételek hangjainak felturbózása

További információ
 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
  test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator

  Hol kapható?

  Jobban szereti a személyes kiszolgálást? Találja meg az Önhöz legközelebbi OM Digital Solutions viszonteladónkat világszerte, gyorskeresőnk segítségével.

  Boltkereső
   
   
 • cart

  Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online
   
   

MyOLYMPUS Hírlevél

Iratkozzon fel a MyOLYMPUS hírlevelére - így első kézből kaphat információt a legfrissebb hírekről és újdonságokról.

Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.

Kapcsolódó termékek