Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Miért az E-M1X?

Professzionális igényekre tervezve

Az igazi profik igényeinek tökéletes kiszolgálására ideális E-M1X azt az abszolút magabiztosságot kínálja, amire minden fotós vágyik - a jobb vezérelhetőség, ergonómia és a felvételkészítés közben élvezhető stabilitás által. Az innovatív technológia és a funkciók fejlett rendszerének tervezési irányelve: még magasabb szint elérése.

A megbízhatóság és hordozhatóság új mércéje

 • VÍZ
 • JÉG
 • HOMOK

Szabadság, kompromisszumok nélkül

A teendők elvihetnek akár egy vadvilág-túrára, egy sporteseményre, vagy a stúdióba - az E-M1X professzionális funkciói és jellemzői minden fotós feladathoz tökéletes segítséget nyújtanak – bárhol és bármikor.

Integrált portrémarkolat

A "mindent egyben" elvet követve az E-M1X integrált függőleges markolatot is kapott. Mivel a kivitel azonos a függőleges és vízszintes tartást biztosító markolatokon, a fotós ugyanazokkal az intuitív mozdulatokkal dolgozhat látkép és portréfotózás során is. A két akkumulátor-egység ideális megoldást jelenthet hosszabb fotós feladatok kivitelezéséhez.

A világ legjobb képstabilizátora

Az Olympus mérnökei a képstabilizátor áttervezésével léptek egy nagyot előre - ennek eredménye az új giroszkóp szenzor, mely az E-M1X által támasztott igények kiszolgálására hivatott és korábban, más fényképezőgépekkel nem elérhető eredményességet biztosít. A kifinomult technológia akár 7,5 fényérték-lépésnek megfelelő kompenzációt kínál, mely az állvány használatát szükségtelenné teszi - tehát teljesen szabadkézből történő használatot garantál.

(CIPA szabvány alapján, a rendszerfényképezőgépek között, az E-M1X fényképezőgépet az M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4.0 IS PRO objektívvel használva, 2019 januári adatoknak megfelelően)

A világ legjobb időjárásálló váza

Az OM-D fényképezőgépeknél híressé vált, időjárásállóságot garantáló tömítésrendszernek köszönhetően az E-M1X modellt használó profi fotósok mindenféle témát lencsevégre kaphatnak anélkül, hogy az esőtől, hótól, vagy akár a portól kellene tartaniuk. A tömítésrendszerbe tartozik a memóriakártya-foglalat, valamint a távkioldó kábel, a mikrofon és a fejhallgató csatlakozóinak védőburkolata is.

(Az IEC 60529 szabvány alapján, fokozottan vízálló M.Zuiko objektívvel használva, 2019 januári adatoknak megfelelően)

Könnyedén kitapintható gombok és kifinomult ergonómia

A kezelőgombok és vezérlőtárcsák egyedi, speciális kialakítása, magassága és sajátosságai által könnyedén megtalálhatjuk a nekünk megfelelőt úgy, hogy közben tökéletesen a felvételre koncentrálhatunk a képet a keresőn keresztül nézve. A gombok elhelyezése és a kezelhetőség egyaránt kifinomult tervezés és a kiváló ergonómia eredménye - így a gép kezelése hosszú idő után is rendkívül kényelmes, magától értetődő.

Az élvonal: Supersonic Wave Filter (SSWF) rendszer

A kategória legjobbja most még jobb. Az áttervezett SSWF még hatékonyabb védelmet kínál az objektívcserék során bekerülő porszemek hatása ellen. A rendszer használatával a por és a szemcsék gépre és a felvételre gyakorolt káros hatásainak kockázata minimálisra csökken.

Hosszú zár élettartam

A szigorú és átfogó tesztelési folyamat megmutatta, hogy az E-M1X redőnyzár a csúcskategóriát meghatározó 400,000 expozíciót biztosít.

Két memóriakártya-foglalat

A két UHS-II foglalat által biztosítható egy második memóriakártya használata is - például, ha az első kártyánk megtelik. A profi fotósok számára rendkívül fontos lehet a két kártyára történő együttes mentés lehetősége is, amivel garantálható, hogy egy fotó sem vész el a memóriakártya hibája, vagy nem megfelelő kezelése miatt.

USB töltés

Az E-M1X az első Olympus fényképezőgép, mely akár 100 Watt teljesítményű töltést is támogat USB-n keresztül. Ennek köszönhetően függetleníthetjük magunkat a hálózati töltéstől és powerbank segítségével is feltölthetjük az akkumulátorokat. A kettős akkumulátor-támogatással a gép mindkét akkumulátorát egyszerre, mindössze akár két óra alatt teljesen feltölthetjük.

Hosszú akkumulátor üzemidő

Akár 2580

A két akkumulátornak köszönhetően akár 2580 felvételt is készíthetünk újratöltés nélkül - ez pedig ideális megoldást jelenthet a hosszú fotózásokon és a távkioldó használatát igénylő feladatok megoldásában.

“Az akciófotózáshoz egy masszív, ugyanakkor könnyű, könnyedén hordozható, csúcsminőségű és rendkívül gyors fényképezőgépre van szükségem - az OM-D E-M1X pedig mindezt megadja számomra.”

Fernando Marmolejo
Olympus Visionary, Spanyolország

Videó megtekintése

Továbbfejlesztett autofókusz

Pontosság és tökéletesre szabott funkciók

Az OM-D autofókusz (AF) rendszer teljes áttervezésre került az E-M1X fejlesztése során. A különféle témáknál megjelenő újabb fókuszpontoktól az eltérő élességállítás-algoritmus használatáig az AF rendszer mindenben segíti a fotóst - így a kép komponálása teljes összpontosítás mellett történhet.

Intelligens Tárgyfelismerő AF funkció

A vadvilág és gyorsan mozgó témák fotózásához ideális, intelligens témafelismerő AF segítségével a pontos élességállítás és a téma követése egyszerűen elérhető. A 2.0 firmware-rel ráadásul már madárfelismerő AF is rendelkezésünkre áll: ez a funkció az élességállítást folyamatosan, automatikusan a madár szeméhez igazítja - így csak a kompozícióra kell figyelnünk.

AF Low Intensity Limit

Ez a funkció akár –6 FÉ lépés korrekcióval segíti a gyenge fényviszonyok közötti fotózást. Az érzékeny AF rendkívül pontos élességállítást tesz elérhetővé sötétebb témák esetén is. (M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 Pro objektívvel, S-AF módban, ISO 100 beállítással)

(M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 Pro objektívvel, S-AF módban, ISO 100 beállítással)

Multi Selector (joystick)

A mindkét markolaton megtalálható, intuitív joystick gyors és egyszerű AF területváltást tesz lehetővé a sorozatfelvételek és videók rögzítésénél - ami a kereső használata közben jelenthet különösen nagy segítséget.

AF Target mód

Single AF / Small AF

A segédrács ideális megoldást kínál a kisebb témák pontos és tiszta élességállításához, bármilyen téma felvételekor. A Small AF funkcióval a még pontosabb, szinte tűhegynyi méretű területre történő pontosságbeállítás is elérhető a makrófotózás igényeinek megfelelően.

5-fókuszpontcsoport

Ez az AF mód a sporteseményekre optimalizált élességállítást teszi elérhetővé, ahol emberek kisebb csoportját kell fotóznunk úgy, hogy egy közepes méretű területre fókuszálunk, miközben a téma mozgásban van.

9-fókuszpontcsoport

Ez az AF mód nagyobb mozgó téma, sport, illetve események fotózásához megfelelő, kilenc AF pont méretű terület kijelölésére alkalmazható.

25-fókuszpontcsoport

A szinte mindenféle téma élességállításához ideális AF Target mód 25 fókuszpont méretű területet kínál - ha a teljes, 121 pont méretű terület túl nagy lenne.

121 fókuszpont

A teljes fókuszpont-terület használatával kifejezetten gyorsan készíthetünk fotókat - különösen, ha a nagyobb téma, vagy témacsoport a teljes képterületen át mozog.

Kedvencek

A legtöbbet használt - akár 35 - beállítás külön menthetősége biztosítja azt, hogy szinte pillanatok alatt elérhetjük a megfelelőt. A speciális kezelőfelület tervezésében profi fotósok is részt vettek.

Pro Capture

 • A pillanat, amit meg szeretnénk örökíteni

  A kifejezetten az akciófotózás igényeire tervezett Pro Capture mód már a kioldó teljes lenyomása előtt több képet rögzít - akár 35 felvételt, teljes felbontást biztosító RAW formátumban. Ezáltal a fotós biztosan a legjobb pillanatot kaphatja el, ráadásul kiváló képminőséggel.

Nagyfelbontású fotózás állvány nélkül

Azoknak a fotósoknak tervezve, akik nem szeretnék magukat állvány használatával korlátozni, illetve akiknek feladatait állvány használatát nem támogató helyeken kell megoldani: ez a funkció egyetlen, rendkívül nagy felbontású képet készít úgy, mintha 50M szenzorral fotóznánk - a kézmozgás miatt kockázatos elmosódás nélkül.

Live ND

A Live ND funkcióval a fotósok lassú záridő effektet kapnak, drága külső szűrő használata nélkül. A téma megtekinthető a keresőben és az effekt szerkeszthető - még a fotó elkészítése előtt.

Field sensor system

Ideális mindazok számára, akiknek szükségük van a felvételkészítés információira - a hatékony képkezelés és rendszerezés érdekében: az E-M1X beépített rendszere a helyszín, az időpont, a magasság és az irány adatokat is menti.

Wi-Fi Capture

A Tethering előnyei – adatkábel használata nélkül! Wi-Fi segítségével kábel nélkül menthetünk felvételeket az E-M1X fényképezőgépről számítógépre. Ez még nagyobb szabadságot jelent a fotós számára, például stúdiófotózás közben.

“A profik mindig azt a szuper-nagyteljesítményt kínáló fényképezőgépet keresik, ami villámgyors autofókuszt és tökéletes eredményt biztosít - valamint különféle professzionális objektívek széles skálájának alkalmazását teszi lehetővé. Én mindezt megtaláltam az E-M1X fényképezőgépben.”

Laurent Vu
Olympus Visionary, Franciaország

Videó megtekintése
 • 2.1 firmware frissítés

Hozz ki még többet a fotózás lehetőségeiből!

Töltsd le a legújabb firmware frissítést E-M1X gépedhez és fedezd fel, hogy a funkciók hogyan fokozzák tovább a fotózás és filmkészítés élményét.

 • Madárfelismerő AF

  A repülő, vagy pihenő madarak fotózásához ideális új funkció még akkor is segít az élességállításban, ha a madarakat részben elrejti a növényzet – így a fotózás akár kézből is sokkal egyszerűbben végezhető. A gép felismeri a madár szemét és az élességállítást folyamatosan ehhez igazítja. Ha a madár szeme nem felismerhető, a fejet, vagy a testet követi. A madárfelismerő AF minden M.Zuiko Digital objektívvel és a Pro Capture felvételi móddal is együttműködik.

 • Video RAW adatküldés és továbbfejlesztett IS

  A videofelvétel készítésének élményét vadonatúj funkciók teszik teljessé: a 2.1 firmware támogatja a Video RAW adatküldést külső, Atomos Ninja V Monitor felvevőegységre HDMI-n keresztül – így a professzionális utómunka lehetőségét biztosítja. A küldött adat 12 bites 4K 24/25/30P, vagy Cinema 4K 24P formátumú lehet. Sőt, külső monitor használatakor - az E-M1X még kifinomultabb képstabilizátorának köszönhetően - a kézből indított videófelvételekhez gimbal használata sem szükséges.

 • Fókusz indikátor

  A manuális élességállítás a kreativitás világát tárja elénk – a fókusz indikátor pedig azt az információt kínálja, amire ehhez mindig szükséged van. Amikor a fókuszgyűrűt forgatjuk, a fókusz indikátor segítségével egyszerűen követhetjük, hogy merre és körülbelül melyik fókusz pozícióba mozgatjuk azt - az információ tisztán leolvasható az E-M1X kijelzőjén.

Csúcsminőségű videofelvétel

Mert az élet nem csak állóképekből áll

A professzionális minőségű fotók mellett az E-M1X a videokészítés mestere is. Funkciói és jellemzői között mindent megtalálunk, amire csak szükségünk lehet a pillanatok történésként való megörökítéséhez.

C4K Movie videofelvétel

Az elképesztő C4K (4096 x 2160) formátum használatával a videósok nem csak a ma elérhető legnagyobb felbontást birtokolhatják, hanem az utómunkálatokhoz nélkülözhetetlen sokoldalú felhasználhatóság még átfogóbb lehetőségeit is.

Full HD Ultra HD (4K) C4K

A világ legjobb képstabilizátora

A lenyűgöző mozgóképek felvételéhez olyan intelligens képstabilizátor rendszer szükséges, mely a kompenzációt a gép mozgatásának megfelelő harmóniában módosítja. Az E-M1X a világ első fényképezőgépe, mely ezt a rugalmasságot biztosítja a videósok számára – olyan minőségi színvonalon, melyet a piac többi szereplői nem tudnak nyújtani.

(CIPA szabvány alapján, a rendszerfényképezőgépek között, az E-M1X fényképezőgépet az M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4.0 IS PRO objektívvel használva, 2019 januári adatoknak megfelelően)

A világ legjobb időjárásálló váza

Az E-M1X tömítésrendszere és kialakítása tökéletes védelmet garantál az esős idő, a fagyos levegő és a por ellen. A távkioldó, mikrofon és fejhallgató csatlakozók kiegészítő védelmével a kellemetlen esővédő használata gond nélkül kiküszöbölhető.

(Az IEC 60529 szabvány alapján, fokozottan vízálló M.Zuiko objektívvel használva, 2019 januári adatoknak megfelelően)

OM400-log

A dokumentum-, illetve természetfilmek felvétele során gyakori probléma a folyamatosan változó fényviszonyok követése és a megjelenített fény egységessé tétele - erre kínál megoldást az E-M1X Log Shooting funkciója. Az OM400-log a csúcsfények és árnyékos részek részleteinek megőrzését, valamint a fény egységességét - ezzel pedig a kreativitás szabadságát - biztosítja, az utómunkában és a film fényelési munkálataiban is.

120fps sebességű felvétel

A Full HD felvételi módban elérhető funkció igazi mozifilmes effekt használatát teszi lehetővé a lassított mozgás szemléltetésével. A nagy felvételi sebességgel elérhető lassítás még dinamikusabb videók készítését biztosítja.

“A képminőség, kezelhetőség, a masszív kialakítás érzete és a szembetűnően hatékony képstabilizátor által az E-M1X teljesen felszabadít a fényképezőgép használatát és a téma alkalmazásának lehetőségeit tekintve.”

Janne Amunét
Olympus Visionary, Finnország

Videó megtekintése

Ismerje meg az E-M1X további jellemzőit

Összehasonlítás
Kapcsolódó termékek
 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
  test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator

  Hol kapható?

  Jobban szereti a személyes kiszolgálást? Találja meg az Önhöz legközelebbi OM Digital Solutions viszonteladónkat világszerte, gyorskeresőnk segítségével.

  Boltkereső
   
   
 • cart

  Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online
   
   

MyOLYMPUS Hírlevél

Iratkozzon fel a MyOLYMPUS hírlevelére - így első kézből kaphat információt a legfrissebb hírekről és újdonságokról.

Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.