Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 
 

E-M5 Mark II

FEJEZD KI MAGAD A KÜLÖNFÉLE LEHETŐSÉGEKKEL
 
x

OM-D Movie videofelvétel: filmkészítés szabad stílusban

Szerezze meg a világ legerősebb képstabilizátor rendszerét*: az E-M5 Mark II-t OM-D Movie funkcióval. Kövesse az eseményeket közvetlenül a témára fókuszálva, a legizgalmasabb látószögekből - akár sétálva - és készítsen tiszta, éles videofelvételeket. Nincs szükség extra külső stabilizátorra! *CIPA szabvány, 2014 decemberi adatok alapján

*CIPA szabvány, 2014 decemberi állapot

OM-D Movie videofelvétel: Minőségi filmkészítés

Használja az E-M5 Mark II fényképezőgépet lélegzetelállító Full HD videofelvételek készítéséhez – akár 77Mbps bitsűrűséggel és többféle felvételi sebességgel (24p-60p). A tiszta, finom, részletgazdag mozgások különösen lenyűgözőek a nagyképernyős TV-készülékeken. További extra a fényképezőgép prémium minőségű konstrukciója, melynek intuitív kezelhetősége a kreativitás gondtalan kiaknázását teszi lehetővé.

 

OM-D Movie videofelvétel: filmkészítés szabadon

A kompakt és könnyű E-M5 Mark II teljesen a filmkészítés varázslatára optimalizálva készült: por-, csepp- és fagyálló kivitelének köszönhetően mindenféle körülmények között szabadon használható - és kreatív felvételek rögzítését biztosítja. Örökítse meg az eseményeket úgy, hogy közben nem hívja fel magára a figyelmet!

0

kisebb*

0

könnyebb*

*az átlagos D-SLR fényképezőgépekhez képest

 •  
  Tűéles felvételek
 •  
  Kristálytiszta képminőség
 •  
  Az akció szereplője

Firmware frissítés

 • Mostantól: Focus Stacking

  Az optimalizált memória funkciónak köszönhetően mostantól a Focus Stacking funkció is elérhető az E-M5 Mark II fényképezőgépben. Növelje a képek mélységét, ugyanolyan képtisztaság és a művészi mondanivaló megtartása mellett.*

 • Új Bleach Bypass Művészi szűrő

  A színes film fejlesztésének korszakát idéző Bleach Bypass Művészi szűrő egy meleg, misztikus atmoszférát varázsol bármilyen témához - ugyanakkor kiemeli az autók, gépek fémes csillogását.

*A következő objektívekkel kompatibilis: M.Zuiko Digital ED 12–100mm 1:4.0 PRO, M.Zuiko Digital ED 7–14mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 12–40mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 40–150mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 8mm 1:1.8 Fisheye PRO, M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro, M.Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro, M.Zuiko Digital ED 300mm 1:4.0 IS PRO
Jellemzők
 • Intelligens elektronikus kereső

  Finombeállítások elvégzése és a végeredmény pontos megjelenítése elektronikus kereső segítségével, még a felvétel elkészítése előtt.

   
  270°-ban elforgatható LCD kijelző

  Bármilyen helyzetbe forgatható - teljesen szabadon minden felvétel elkészítésénél.

   
  Kristálytiszta kompozíciók

  A felvétel kétféleképpen komponálható: a forgatható LCD kijelzővel szinte bármilyen perspektívából készíthetünk fotókat és videókat, vagy használhatjuk az extra-nagyméretű keresőt. Az optikai keresőkkel ellentétben ez az OLYMPUS elektronikus kereső megmutatja a használni kívánt kreatív beállítások hatását az eredményre, még a felvétel elkészülte előtt. A fényerő automatikusan beállításra kerül a gondtalan felvételkészítés érdekében, bármilyen helyzetben.

 • Még jobban a történetben

  Az elektronikus zoommal ellátott objektív masszív konstrukciójának köszönhetően nem remeg, nem rezonál zoom használata közben. Rendkívül csendes működésével felvétel közben is használható - hiszen csak minimálisan lesz érzékelhető a filmen.

 • Profi szintű felvételkészítés

  Ha profi szintű szerkesztésről van szó, az E-M5 Mark II rendelkezik azzal, ami ehhez szükséges: az akár 77Mbps felvétel lehetőségével. Minél több adat kerül rögzítésre, annál jobb minőségű film készülhet és annál több utólagos szerkesztési opció áll rendelkezésre.

 • Többféle filmkészítés-mód

  Az E-M5 Mark II igen sokoldalúan használható videofelvételek készítésére a többféle felvételi sebesség által, mely lehet: 60p, 50p, 30p, 25p illetve 24p. Így finom mozdulatok, mozifilm-szerű lassított felvételek, Time-Lapse videók, valamint TV-film stílusú videofelvételek örökíthetők meg.

  • 24

   fps

  • 25

   fps

  • 30

   fps

  • 50

   fps

  • akár

   60

   fps

 • Hosszabb felvételi idő

  Egyszerűen csak csatlakoztasson egy külső monitort HDMI segítségével az E-M5 Mark II-re, majd kövesse a filmet tömörítés nélkül, nagyképernyős megjelenítéssel, felvétel közben. Esetleg csatlakoztassa a gépet HD felvevőhöz és növelje akár többszörösére a felvételi időt.

 • Titánium. Az OM szellemének igazán különleges megjelenése.

  Bemutatkozik az E-M5 Mark II Limited Edition - titánium színe a legendás OM-3Ti modellt idézi. A titánium kivitel az OM sorozat "értékteremtő" eszményét képviseli - ez a különleges OM-D E-M5 Mark II fényképezőgép mindössze 7000 példányban kerül forgalomba. Tartozékai között találjuk a tulajdonos nevét megörökítő kártyát ("Owner's Card"), valamint kiváló minőségű, különleges kivitelű bőrszíjat és bőr kártyatartót.

   

  E-M5 Mark II Limited Edition

  Titánium színben

  mindössze 7000db

  OWNER'S CARD
  KÁRTYATARTÓ

  BŐRSZÍJ

További jellemzők Jellemzők elrejtése

Extra csatlakozó kiegészítőkhöz

Csatlakoztasson külső mikrofont a filmfelvétel hangminőségének felturbózásához. A felvett anyagot ellenőrizze fejhallgatóval, melyet az opcionális HLD-8 markolathoz illeszthet.

Filmfelvétel távirányítással

Használja az okostelefont a Wi-Fi-n keresztül az akár 30fps sebességű felvétel elindításához, illetve megállításához - a megfelelő beállítások elvégzése után, a fényképezőgép mozgatása nélkül.

Kifinomult időkód rendszer

A filmek utólagos szerkesztésének egyszerűsítéséhez manuálisan megadható időkódok, illetve Drop Frame időkódok azonosító rendszere használható.

 

és a használók is egyetértenek!

Részletek

Steve Huff

Hát, ez a régi E-M5-höz képest is FANTASZTIKUS ÉS LENYŰGÖZŐ...

Részletek
Részletek

MirrorLessons

Az ideális útitárs (...) Szinte minden jellemzőjének előbb, vagy utóbb nagy hasznát fogjuk venni utazás közben.

Részletek

OM-D E-M5 Mark II jellemzők

 • Omd camera front
További adatok
Minden kiegészítő és objektív, amire csak szükség lehet

Váltsa valóra kreatív elképzeléseit egyszerűen, a kiváló ZUIKO objektívek és a prémium minőségű OLYMPUS kiegészítők segítségével. Az általuk biztosított többféle felhasználási módnak köszönhetően a fotózás új szintjére léphet.

Többféle minőségi objektív

A makrótól a nagylátószögön át a telefotókig – az OLYMPUS minden kreatív ötletre kínál egy objektívet.

Extrák

A fotók és videofelvételek - valamint az OM-D élmény - extrákkal való finomítása, minden stílusban.

 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
  test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator

  Hol kapható?

  Jobban szereti a személyes kiszolgálást? Találja meg az Önhöz legközelebbi OLYMPUS viszonteladónkat világszerte, gyorskeresőnk segítségével.

  Boltkereső
   
   
 • cart

  Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online
   
   

Hosszabbítsa meg a jótállás idejét!

Jelentkezzen a MyOLYMPUS rendszerébe és hosszabbítsa meg a regisztrált OLYMPUS termékek jótállási idejét.

Regisztráljon most
 
 

Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.

Kövessen minket