Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

E-M5 Mark II

FEJEZD KI MAGAD A KÜLÖNFÉLE LEHETŐSÉGEKKEL
 
x
Ragyogó, elmosódásmentes felvételek Képstabilizátorral Képstabilizátor nélkül

High-End rendszerfényképezőgép:
E-M5 Mark II

Vigyázz, kész - tiszta és éles! A világ legerősebb képstabilizátorának* köszönhetően ideális kristálytiszta képek és videofelvételek készítésére - akár gyenge fényviszonyok között, állvány nélkül is. Előre, hátra, fel, le, oldalra, döntve, ferdén... mindegy milyen irányba történik, a beépített 5-tengelyes képstabilizátor minden lehetséges bemozdulás-hatást kiküszöböl. Segítségével a kereső képe is stabil, megkönnyítve a pontos kompozíció megtalálását.

*CIPA szabvány, 2015 januári adatok alapján

0

kisebb*

0

könnyebb*

*az átlagos D-SLR fényképezőgépekhez képest

E-M5 Mark II: elképesztő teljesítmény tenyérnyi méretben

Az E-M5 Mark II-vel egy teljesen profi felszerelést kap, tökéletesen hordozható méretben. Nem csak mindössze 417g tömege, de a konstrukció építési minősége is kiemelkedő. Mivel csepp-, por- és fagyálló, így az Anyatermészet sem állhat az útjába, ha igazán kreatív fotót, vagy videót szeretne készíteni. Kompakt méretével az OM-D beleolvad a környezetébe, jelenléte nem zavarja a témát, mint ahogy az a nagydarab D-SLR gépek esetében történik.

E-M5 Mark II: filmkészítés egyszerűen

Szabaduljon meg a mozi minőségű filmek készítéséhez általában szükséges kamera stabilizátor nehézkes használatának nyűgjétől! Az E-M5 Mark II-ben található, a világ legerősebb 5-tengelyes képstabilizátora* mindaz, amire szükség lehet az akár kézből készülő felvételekhez. Segítségével stabilan rögzítheti az eseményeket, akár mozgás közben is. A magas, akár 77Mbps bit aránynak és a többféle felvételi sebességnek köszönhetően lenyűgöző Full HD minőségben örökítheti meg a történeteket.

A világ leghatékonyabb 5-tengelyes képstabilizátora

*CIPA szabvány, 2014 decemberi adatok alapján
 •  
  Tiszta, éles felvételek
 •  
  Tökéletesen kompakt méret
 •  
  Lenyűgöző videofelvételek

Minden eddiginél jobb fotók

Az E-M5 Mark II legújabb firmware verziójának köszönhetően még kifinomultabb eszközt kapunk lenyűgöző, tiszta képek készítéséhez a lehető legegyszerűbben, a kreatív lehetőségek rendkívül széles választékával.

 • Mostantól: Focus Stacking

  Az optimalizált memória funkciónak köszönhetően mostantól a Focus Stacking funkció is elérhető az E-M5 Mark II fényképezőgépben. Növelje a képek mélységét, ugyanolyan képtisztaság és a művészi mondanivaló megtartása mellett.*

 • Új Bleach Bypass Művészi szűrő

  A színes film fejlesztésének korszakát idéző Bleach Bypass Művészi szűrő egy meleg, misztikus atmoszférát varázsol bármilyen témához - ugyanakkor kiemeli az autók, gépek fémes csillogását.

*A következő objektívekkel kompatibilis: M.Zuiko Digital ED 12–100mm 1:4.0 PRO, M.Zuiko Digital ED 7–14mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 12–40mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 40–150mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 8mm 1:1.8 Fisheye PRO, M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro, M.Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro, M.Zuiko Digital ED 300mm 1:4.0 IS PRO
Jellemzők
 • Felvételkészítés új perspektívákból

  Miután az LCD érintőkijelző minden irányba forgatható, filmfelvétel igencsak kreatív módokon, különleges perspektívákból készülhet. Vezérelje a mikrofont és az időkód rendszert a kijelzőn, vagy használja a digitális szintmérőt ugyanígy egyszerűen.

 • Turbózza fel a felbontást

  Ha a finom részletek megörökítése a cél: minél nagyobb a felbontás, annál jobb. Ezért került az E-M5 Mark II-be az új, 40M nagyfelbontású felvételkészítés funkció. E mód 8 képet készít egy sorozatban, majd a felvételeket egyetlen képben összegzi. Az így készült 40 megapixel felbontású kép nagyszerűen használható például művészi munkákhoz, vagy tájfotózáshoz.

 • A fenti kép csak illusztráció.

  Fedezze fel a vezeték nélküli csatlakozás kényelmét

  Tartsa kézben a felvételkészítést - távirányítással az okostelefonjáról, vezeték nélkül. Az E-M5 Mark II beépített WiFi funkciójának köszönhetően a rekesz és zársebesség, valamint más beállítások is vezérelhetők úgy, hogy közben a géphez sem érünk. A telefonra telepített OLYMPUS Image Share alkalmazás segít a felvételek közösségi oldalakon történő egyszerű megosztásában is.

   
 • Többféle objektív

  Fedezze fel a kompakt objektív rendszert, mely szabaddá tesz! Az OLYMPUS Mikro-NégyHarmad rendszer több, mint 40 objektívje - közülük több por-, csepp-, illetve fagyálló kivitelben – lenyűgöző választékot kínál a művészi elképzelések, makró, nagylátószög, illetve telefotók igényeinek maradéktalan kiszolgálásához. Magas minőségi szintjük kiegészíti az OM-D fejlett technológiai megoldásait, a ragyogó fotók és videofelvételek megörökítése érdekében.

  Több mint
  40
  Mikro-NégyHarmad objektív
 • Titánium. Az OM szellemének igazán különleges megjelenése.

  Bemutatkozik az E-M5 Mark II Limited Edition - titánium színe a legendás OM-3Ti modellt idézi. A titánium kivitel az OM sorozat "értékteremtő" eszményét képviseli - ez a különleges OM-D E-M5 Mark II fényképezőgép mindössze 7000 példányban kerül forgalomba. Tartozékai között találjuk a tulajdonos nevét megörökítő kártyát ("Owner's Card"), valamint kiváló minőségű, különleges kivitelű bőrszíjat és bőr kártyatartót.

   

  E-M5 Mark II Limited Edition

  Titánium színben

  mindössze 7000db

  OWNER'S CARD
  KÁRTYATARTÓ

  BŐRSZÍJ

További jellemzők Jellemzők elrejtése
Néma exponálás funkció

Legyen az események középpontjában, de ne legyen a középpontban! A néma exponálás üzemmódban a kioldó üzemeltetése semmilyen hang kiadásával sem jár – így felvételeink tökéletes inkognitóban készülhetnek.

Live Composite üzemmód

Készítsen a hosszú expozíciójú témákról - például csillagok fotózásából - egyetlen lenyűgöző képet. A Live Composite üzemmód speciális fényerővezérléssel biztosítja a tökéletes hatást. Nagyszerű segítség a kreatív képekhez: tekintse meg az eredményt még a felvétel elkészítése előtt!

Opcionális búvártok

A pontosan az E-M5 Mark II-re szabott, 45 méter mélységig vízálló speciális búvártok maximális védelmet kínál a víz alatti világ fotó és film témáinak felfedezéséhez.

Bővíthetőség

Szerezze be a fotózáshoz és videofelvételekhez szükséges kiegészítőket prémium minőségben - a számtalan M.ZUIKO DIGITAL objektív mellett választhat például akkumulátor-markolatot, adaptereket, vagy akár nagy teljesítményű vakurendszereket.

OM-D E-M5 Mark II jellemzők

 • Omd camera front
További adatok
Minden kiegészítő és objektív, amire csak szükség lehet

Váltsa valóra kreatív elképzeléseit egyszerűen, a kiváló ZUIKO objektívek és a prémium minőségű OLYMPUS kiegészítők segítségével. Az általuk biztosított többféle felhasználási módnak köszönhetően a fotózás új szintjére léphet.

Többféle minőségi objektív

A makrótól a nagylátószögön át a telefotókig – az OLYMPUS minden kreatív ötletre kínál egy objektívet.

Extrák

A fotók és videofelvételek - valamint az OM-D élmény - extrákkal való finomítása, minden stílusban.

Kapcsolódó termékek
 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
  test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator

  Hol kapható?

  Jobban szereti a személyes kiszolgálást? Találja meg az Önhöz legközelebbi OM Digital Solutions viszonteladónkat világszerte, gyorskeresőnk segítségével.

  Boltkereső
   
   
 • cart

  Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online
   
   
Hosszabbítsa meg a jótállás idejét!

Jelentkezzen a MyOLYMPUS rendszerébe és hosszabbítsa meg a regisztrált OLYMPUS termékek jótállási idejét.

Regisztráljon most
 
 
Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.