Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M5 Mark III
MINDEN, AMIRE SZÜKSÉGED VAN. LÉGY SZABAD!

Miért az E-M5 Mark III?

E-M5 Mark III - nincsenek határok

Városi dzsungel... fent a magasban, lent az utcákon, ragyogó napfényben, vagy éjszakai fényekkel, esőben, vagy eső nélkül - az E-M5 Mark III mindenre felkészült. Gyakorlatilag nincsenek határok, bármerre is indulnál! A kompakt méretű és könnyű kivitelnek köszönhetően megszabadulhatsz a nehéz felszerelés béklyóitól. A fotózást még magasabb szintre emelheted – ehhez a tökéletesre csiszolt design, a magas szintű technológia és a "must-have" funkcionalitás is hozzájárul. Röviden: minden, amire szükséged van - hogy felfedezhess, bárhol és bármikor.

Felfokozott élmény

Kiemelt jellemzők

Az E-M5 Mark III stílusos, kompakt méretbe csomagolt technológiai erőmű és olyan funkciók tárháza, melyek messze kiemelik vetélytársai közül.

Lenyűgöző hordozhatóság

~55% kisebb
~64% könnyebb

E-M5 Mark III
M.Zuiko Digital ED 12–40mm F2.8 PRO Legnagyobb rekeszérték: F2.8 Gyújtótávolság: 12–40mm

Más gyártó nagyméretű rendszere
Több, mint kétszer nagyobb méret, mint az E-M5 Mark III rendszere.

Az E-M5 Mark III a vetélytársaihoz mérten különösen könnyű és kis méretű - hogy végre igazán szabadon fotózhass. Sőt, a teljes Olympus rendszer elképesztően kis méreteket jelent, ha már az összehasonlításnál tartunk. Örökítsd meg a világot úgy, ahogy te látod. Fotókon. Videókon. Bármilyen perspektívából. Használj az elképzeléseidnek és a fotós stílusodnak megfelelő objektívet – az E-M5 Mark III rendszer minden esetben hordozható marad!

Ragyogó képminőség

20M Live MOS szenzor
Tiszta és részletgazdag felvételek akár útközben, vagy sötét helyeken – az E-M5 Mark III nagyteljesítményű szenzora kifejezetten arra készült, hogy a hatékony képstabilizátorral együttműködve készítsen lenyűgöző minőségű felvételeket. A tükröződésmentesítő bevonat közvetlenül az érzékelő felületén csökkenti a becsillanás és a szellemkép kockázatát.

TruePic VIII képprocesszor
A 20M Live MOS érzékelőt tökéletesen kiegészíti a kifinomult képprocesszor. Dupla négymagos felépítése és különálló AF számításokat végző áramköre biztosítja azt a teljesítményt, mely a szupergyors autofókusz és a ragyogó képminőség alappillére.

Vázba épített képstabilizátor
Az E-M5 Mark III képstabilizátora akár 5,5 EV korrekcióra képes* - tehát semmi sem állíthat meg abban, hogy nekiindulj és megörökítsd akár az egész világot, annak bármely pillanatát. Ráadásul, mivel a képstabilizátort a vázba építve találod, az kézből kitartva, bármely objektívvel tiszta eredményt garantál. Ha kompatibilis - például M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4 IS PRO - objektívet használsz, a Sync IS funkció biztosítja, hogy a fényképezőgép és az objektív tökéletesen együtt dolgozzon, akár 6,5 fényérték-lépés korrekció lehetőségével.

*M.Zuiko Digital ED 12–40mm F2.8 PRO objektívvel, 40mm beállítással használva

Az M.Zuiko Digital objektívek teljes választéka
A több mint húszféle objektív választékának köszönhetően az E-M5 Mark III mindent átfogó rendszerével kiélheted kreativitásod, megvalósíthatod különleges elképzeléseidet, és gond nélkül alkalmazhatod saját fotós stílusod. Makró, halszem, ultra-telefotó… nincsenek határok, bármerre is indulj!

Nagyteljesítményű autofókusz

121 keresztérzékelős AF pont
A teljes, 121 pontos keresztérzékelős, szenzorba épített fáziskülönbség-érzékeléssel dolgozó AF által az E-M5 Mark III mindenféle fotós igény kielégítésére képes. Még a nagy sebességgel mozgó témák is precízen megörökíthetők.

Nagy precizitás
Alapvetően a tiszta felvételek készítése gyenge fényviszonyok esetén, illetve sötétebb témák megörökítése sötét háttér előtt valódi kihívást jelent – az E-M5 Mark III e feladatokat is tökéletesen megoldja. A gyors autofókusz a legnagyobb rekeszérték mellett is abszolút precíz, a színekkel és kontúrokkal lenyűgözően emeli ki a témát.

AF Target mód
Az E-M5 Mark III úgy készült, hogy tökéletesen kiszolgálja a fotózás egyéni igényeit - ennek látványos példája az AF Target mód. Ennek a felvételi módnak hatféle opciója áll készen a pontos élességállításra akció-, illetve makrófotózás esetén. Az egy mozdulattal elérhető funkció által a megörökíteni kívánt téma gyorsan és egyszerűen a miénk lehet.

Arc / szem prioritás AF
Portréfotózás, vagy csak a körülöttünk élő emberek pillanatainak megörökítése? Az E-M5 Mark III rendelkezik egy képességgel, miszerint képes automatikusan érzékelni az emberi arcot és a szemeket. Az eredmény? Pontos élességállítás minden felvételen.

Design és ergonómia

Ikonikus design
Az E-M5 Mark III a klasszikus OM rendszer ikonikus megjelenését viszi tovább és emeli még magasabb szintre. A gép tetejének delta-kontúrja például tipikusan egy, az OM-időket idéző részlet. Az enyhén letört élű felső keret tökéletes harmóniába hozza a bőrszerű anyaggal bevont felületeket és a gép felső részét - ezzel is kiemelve a fényképezőgép kifinomult megjelenését.

Kiváló képmegjelenítés
Az E-M5 Mark III elektronikus (EVF) keresőjének szélesebb kivitele által a gép még stabilabb tartást - így a fotós számára még könyebb használhatóságot biztosít. A nagyméretű EVF és a hosszabb szem pont a szemüveget viselők számára is kényelmes felvételkészítést kínál.

Stabil fogás és vezérlés
Az E-M5 Mark III markolatrészének tervezése során kiemelt figyelmet kapott a hüvelykujj kényelme és speciális helyének kialakítása - így a fogás még biztosabbá tétele. Az eredmény a még stabilabb kézben tarthatóság, mely elengedhetetlen a spontán fotózáshoz, illetve filmkészítéshez. A módválasztó tárcsa is új helyet kapott a vezérelhetőség fokozása érdekében.

Felvételkészítés különleges látószögekből
Az E-M5 Mark III elforgatható kijelzőjének köszönhetően nem kell furcsa, kényelmetlen pozíciókat felvenned a megfelelő felvétel elkészítéséhez. A kijelzőt akkor is megfelelően beállíthatod, ha a magasból, vagy nagyon alacsony szögből szeretnél fotózni. Ez a funkció ugyancsak "must-have", ha dinamikus témát követve szeretnél filmfelvételt rögzíteni.

Tökéletesen átgondolt felépítés

Időjárásálló kivitel
Bárhová is visz a képzeleted, menj el oda az E-M5 Mark III fényképezőgéppel! A tömítések átgondolt rendszere által a cseppálló, porálló, illetve -10°C hőmérsékletig fagyálló kivitel előnyeivel számolhatsz. A zord környezet - az eső, hó, vagy a por - sem jelent gondot az E-M5 Mark III számára.*

Az időjárásálló felszereléshez válassz időjárásálló M.Zuiko Digital objektívet

Supersonic Wave Filter (SSWF) pormentesítő rendszer
Szerezd meg a legjobbat – és tiéd lehet a tudat, hogy mindig tiszta eredményt kapsz! Az objektívcsere után az E-M5 Mark III automatikusan eltávolít minden porszemet az érzékelőről a másodpercenként több mint 30,000 rezgést produkáló funkcióval. A szenzor speciális bevonata a szemcsék megtapadásának lehetőségét tovább csökkenti.

“Az éjszakai felvételek jelentik a legnagyobb kihívást. A megfelelő gradáció, a tiszta kontúrok, a nagyszerű meleg lámpafény. Az E-M5 Mark III mindezt biztosítja - sőt, még ennél is többet. Olyan megbízható társ, amire mindig számíthatok.”

A határ a csillagos ég

E-M5 Mark III felvételkészítés-technológia

Annak érdekében, hogy a fotózást még magasabb szintre emelhesd, az E-M5 Mark III kompakt méretű és könnyű váza nagy teljesítményű szenzort, fejlett képprocesszort és az Olympus által fejlesztett funkciók garmadáját kínálja.

Olympus-saját felvételi funkciók

Focus Bracketing és Focus Stacking
A makró fotózáshoz tökéletes E-M5 Mark III e funkcióival a fotóid széltől-szélig tiszta részletekkel kerülnek megörökítésre - ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. A Focus Stacking több fotót készít a témáról, majd ezeket a fotókat összerakva készít egyetlen, tökéletesen fókuszált, kiváló minőségű képet. A Focus Bracketing hasonlóan működik, de teljes ellenőrzést biztosít úgy, hogy lehetővé teszi a felvételek manuális összeállítását számítógépen.*

*Ellenőrizd a műszaki adatokat a kompatibilis M.Zuiko Digital objektívekkel kapcsolatban.

Live Composite és Live Bulb üzemmód
Légy szabad az E-M5 Mark III fényképezőgéppel - ez azt is jelenti, hogy bárhol és bármikor kiváló minőségű, különleges képeket készíthetsz, akár éjjel, vagy gyenge fényviszonyok esetén is. Ekkor jön képbe a Live Composite és a Live Bulb mód. E módok segítségével akár a város fényeit örökíthetjük meg a csillagos égbolttal együtt - vagy magát a csillagjárást is fotózhatjuk. Ráadásul az expozíciót a kijelzőn ellenőrizhetjük, mielőtt egyáltalán elkészítenénk a képet.

50M High Res Shot állvánnyal
Elképesztően részletgazdag felvételek, rendkívül nagy felbontással - ez az, ami ezzel az E-M5 Mark III funkcióval elérhető. Ez a funkció szenzoreltolással készít egymás után több képet, melyeket végül összevon. Az eredmény: egyetlen, lenyűgöző, 50-megapixel felbontású kép.

Anti-Flicker
BE
Anti-Flicker
KI

Anti-flicker Shooting és Flicker Scan
Magas szintű technológia, mely egyben rendkívül könnyed használhatósággal párosul – erről szól az E-M5 Mark III. E funkciók segítik a villódzás hatásainak kiküszöbölését - attól függetlenül, hogy mechanikus, vagy elektronikus kioldót használunk. Mindkét esetben a villódzás, illetve a fényforrások által okozott csíkozódás kioltható a tökéletes expozíciójú kép felvétele érdekében.

Pro Capture

A kioldó félig lenyomva - 14 kép tárolása a köztes memóriában
A pillanat, amikor teljesen lenyomod a kioldót

Örökítsd meg pontosan azt a pillanatot, amelyiket szeretnéd - az E-M5 Mark III Pro Capture funkciójának köszönhetően. Amikor félig lenyomjuk a kioldót, a gép felvételkészítésbe kezd és közben egy köztes memóriába menti az elkészült képeket. Ekkor lehetőségünk nyílik kiválasztani a megfelelő pillanatot "a múltból".

Témakövető klaszter kijelző

Ez a kifinomult eszköz minden eddiginél könnyebbé teszi a mozgó téma követését és megörökítését - ez az E-M5 Mark III AF Tracking funkciója. E mód klaszter használatával mutatja meg a követendő mezőket közvetlenül a kijelzőn, precíz élességállítást és gyors eredményt elérhetővé téve.

Nagy sebességű mechanikus zár

Élvezd a háttér-elmosódással előtérbe helyezhető téma szépségét fényes, kültéri fotókon – melyet az E-M5 Mark III mechanikus zárjával érhetünk el legfeljebb 1/8000 másodperc zársebesség mellett. Ha nagy átmérőjű objektívet használunk, pontos, legnagyobb rekeszértéken is tökéletes expozíciót kapunk ND szűrő alkalmazása nélkül.

Manual Focus Assistance

Pontos manuális élességállítás
A manuális élességállításnak nem alapfelvétele, hogy bonyolult legyen - különösen igaz ez az E-M5 Mark III Manual Focus Assistance funkcióját elnézve. Ez a funkció felnagyítja az élességállításra kiszemelt területet, hogy biztosak legyünk a fókusz pontosságában.

Focus Peaking
Megint egy különösen nagy segítséget kínáló funkció az E-M5 Mark III tárházából: a manuális élességállításhoz kiváló segítséget kínáló Focus Peaking funkció, mely kihangsúlyozza, megjeleníti az élességállítás területén látható kontúrokat. így biztosak lehetünk benne, hogy a fókuszterület pontosan hová esik.

AF Limiter

Egy olyan funkció, melyre minden fotós vágyik: ez az AF Limiter. Az objektívtől függetlenül behatárolhatjuk az autofókusz területét, így megakadályozhatjuk az E-M5 Mark III gépünket abban, hogy más témára fókuszáljon - ezáltal még gyorsabb élességállítás-műveletet kapunk. Akár három AF terület is kijelölhetünk - az egyéni igényekre szabható kezelőfelületen beállítva pedig instant elérhetőséget biztosíthatunk.

Lenyűgöző kezelhetőség

AF az érintőkijelzővel vezérelve
Ha az E-M5 Mark III gépet az elektronikus keresővel használjuk, lehetőségünk nyílik az érintőkijelző touchpadként történő alkalmazására. Így például az autofókusz pozícióját is beállíthatjuk - mintha egy kurzort vezérelnénk. Tehát folyamatosan figyelhetjük a témát, közben a kijelzőt használva kereshetjük a leginkább megfelelő élességállítás-területet.

Touch AF és Touch Shutter
Az E-M5 Mark III érintőkijelzőként is működő monitorával nem csak az autofókusz-területet jelölhetjük ki két mozdulat segítségével, hanem magát a fotót is elkészíthejük mindössze egyetlen érintéssel.

“Egy könnyű és kompakt méretű fényképezőgép nagyon nagy előnyt jelent az utazó fotósok számára. Nekem az új E-M5 Mark III, ami a legjobban hozza ezt a különbséget. Szinte bárhová elmehetek és mindig, minden nálam van, amire csak szükségem lehet.”

Filmkészítésre termett

Élvezetes videofelvétel

Válts "fotósról" "videósra" bárhol és bármikor. Az E-M5 Mark III ideális filmkészítésre is - tiszta képminőséget és dinamikus, mozifilm-szerű élményt kínál.

5-tengelyes képstabilizátor filmkészítéshez

Képstabilizátor használata videofelvételek készítéséhez szinte elengedhetetlen - főleg, ha freestyle videósok vagyunk. A lényeg: ahogy mozgatjuk a kamerát, a mozgó képek lényegesen tisztábbak és élesebbek lehetnek a nem kívánt bemozdulások hatásait kiküszöbölő képstabilizátor használatával. Az E-M5 Mark III biztosítja ezt – mind az öt irányban.

Kiemelkedő minőségű 4K videók

Az E-M5 Mark III ideális megoldást kínál autentikus filmfelvételek készítéséhez - ehhez a 4K (3840 x 2160) és C4K (4096 x 2160) formátum-kompatibilitás is hozzájárul. A 4K formátumnál 30p, 25p illetve 24p felvételi sebesség, a C4K esetében pedig 24p képfrissítés érhető el, 237Mbps legnagyobb bitarány mellett - így a 4K digitális moziszabvány szerinti formátummal készíthetünk felvételeket!

Mikrofoncsatlakozó

Ha a még magasabb minőség érdekében külső eszközzel szeretnéd a filmfelvételed hanganyagát rögzíteni*, az E-M5 Mark III oldalán található, kényelmesen használható mikrofoncsatlakozó áll rendelkezésedre. Válaszd az ME-31 kompakt célzómikrofont, vagy akár az LS-P4 hangrögzítőt a Hi-Res hanganyaghoz, melyet ráadásul közvetlenül a vakucsatlakozóhoz rögzíthetsz.

Mikrofoncsatlakozó

*Kereskedelemben kapható vakusaru-csatlakozó használatát igényli.

Időjárásálló kivitel

Esős napok, fagyos reggelek, vagy poros helyszínek – az E-M5 Mark III mindenhol helyt áll. Tökéletesen zárt, időjárásálló kivitele - mely az Olympus hagyományosan kiváló tömítésrendszerével büszkélkedhet - megnyugtatóan ellenáll az elemeknek. Így bármikor hódolhatsz a szenvedélyednek!

Speciális kiegészítők választéka

Az ME-31 kompakt célzómikrofon*, illetve az LS-P4 hangrögzítő* mellett az E-M5 Mark III felszerelhető az ECG-5 speciális kiegészítő markolattal is. Segítségével a még biztosabb fogás élményét kapjuk, a kioldó és a vezérlőtárcsa elérhetőségének biztosítása mellett.

*Kereskedelemben kapható vakusaru-csatlakozó használatát igényli.

“Az E-M5 Mark III biztosítja azt, hogy érzelmeket ébresszek a nézőben. A természet a saját látószögemből, valamint a nagy teljesítményű és pecíz autofókusz tökéletes kombinációjának eredménye az a bokeh, amelyre szükségem van a téma kiemeléséhez.”

Tökéletes kényelem

Asszisztens használata

Az E-M5 Mark III úgy készült, hogy használója fotós feladatait minél inkább megkönnyítse. A kényelmet biztosító funkciók és jellemzők által az OM-D fényképezőgép használata színtiszta élvezet - így szabadon, bármilyen fotós stílusban gondtalan fotózást biztosít.

Elektronikus kereső kiváló optikai jellemzőkkel

Az E-M5 Mark III elektronikus keresője által kínált ragyogó színek és nagy kontraszttal büszkélkedő képmegjelenítés minősége elképesztő. A kb. 2,36 millió képpontos OLED kijelző, illetve 1,37x nagyítás lenyűgöző használhatóságot biztosít. A nagyjából 27mm betekintési távolság ideális a szemüveget viselők számára.

Egyéni mód

Közvetlen elérhetőség a leginkább használt beállításokhoz – mindössze a módválasztó tárcsa elforgatásával, vagy egy érintéssel. A C módban kedvenc beállításaidat - például felvételi paramétereket, felvételi módot - tárolhatsz a gyors és egyszerű használat érdekében. Két további rendszeresen használt beállítási egység is menthető, melyek gyorsan, a menü használatával érhetők el.

Egyszerűen kezelhető Wi-Fi és Bluetooth®

Az E-M5 Mark III képessége, hogy vezeték nélkül csatlakoztatható más eszközökhöz - például tablethez, vagy okostelefonhoz az OI.Share alkalmazás segítségével – Wi-Fi-n vagy Bluetooth® kapcsolaton keresztül, tovább növeli a felvételkészítés, illetve a felvételek megosztásának lehetőségeit, a kábelek béklyói nélkül.

Kényelmes USB töltés

Az E-M5 Mark III fényképezőgép áramellátása - a kényelmes USB csatlakozón keresztül történő töltési mód által - nem követeli meg a hálózati áramellátás közvetlen elérését. Az akkumulátor akár autóban, a reptéren, vagy akár a semmi közepén, egy fotós túrán is gond nélkül, egy powerbank segítségével feltölthető.

Téma módok és Művészi szűrők

Szinte egy érintésre hatféle - összesen 22 - téma felvételi mód között választhatunk, melyek használatával az E-M5 Mark III a témának, illetve környezetnek megfelelő optimális beállításokat választ ki a portrétől az éjszakai fényeken át a beltéri, vagy a nagyon közeli felvételek készítésének speciális igényeinek eleget téve. A tizenhatféle Művészi szűrő hatásos megjelenést, szemet gyönyörködtetően különleges hangulatot ad fotóinknak és filmjeinknek egyaránt.

Az E-M5 Mark III összehasonlítása

E-M5 Mark III
E-M10 Mark III
E-M5 Mark II
Összehasonlítás

M.Zuiko Digital objektívek

További információ

Fényképezőgép kiegészítők

További információ

Sound for video

További információ
Kapcsolódó termékek
 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
  test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator

  Hol kapható?

  Jobban szereti a személyes kiszolgálást? Találja meg az Önhöz legközelebbi OM Digital Solutions viszonteladónkat világszerte, gyorskeresőnk segítségével.

  Boltkereső
   
   
 • cart

  Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online
   
   

MyOLYMPUS Hírlevél

Iratkozzon fel a MyOLYMPUS hírlevelére - így első kézből kaphat információt a legfrissebb hírekről és újdonságokról.

Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.