Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

OM SYSTEM OM-1 Tedd meg a lehetetlent.
Az OM újjászületik!

Hatásos felvételek készítésére tervezve.

Valósághű színek, éles képek, tiszta élek és kontraszt. Az OM-1 világszínvonalú képminőséget biztosít minden egyes felvételnél.

Stacked BSI Live MOS szenzor

A 20MP Stacked BSI Live MOS képérzékelő nagy ugrást jelent a képminőség terén. A képalkotó elemek forradalmian új elrendezését alkalmazza, így még több fényt enged be, ezzel fokozva a teljesítményt gyenge fényviszonyok között. Fotóid lélegzetelállító felbontással, alacsony képzajjal, és gazdag dinamikatartománnyal kerülnek megörökítésre, az árnyékoktól a csúcsfényekig.

Fotózás gyenge fényviszonyok között

Ezentúl nem izzaszthat meg a beltéri fotózás, vagy más gyenge fényekkel jellemezhető szituáció. A standard ISO tartomány 25600-ig tart! Ha a fény még nehezebben kapható el, az ISO akár 102400 értékig növelhető, így látványos képeket készíthetünk akár a legnagyobb kihívást jelentő környezetben is.

Még jobb IBIS

Ne aggódj a gép bemozdulása miatt még lassabb záridő esetén sem. Évtizedeket töltöttünk a világ leghatékonyabb képstabilizátor rendszerének fejlesztésével, ennek köszönhetően most már nincs szükséged állványra, vagy más, külső stabilizátorra a kézből kitartott, és mégis látványos telefotók, vagy makrók készítéséhez. Akár 8 FÉ-lépésnyi* kompenzáció áll rendelkezésünkre, mely kiküszöböli a kéz remegését lassabb záridő esetén is. Készíts ragyogó, elmosódásmentes képeket bonyolultabb fényviszonyok esetén is!

* M.Zuiko 150-400mm F4.5 TC1.25x IS PRO használata esetén

TruePic X

Az OM-1 a legmodernebb TruePic X képfeldolgozó processzorral rendelkezik, mely a Stacked BSI Live MOS képérzékelő előnyeinek kihasználását teszi lehetővé. A TruePic X lenyűgöző rendelkezésre állási idővel és írási sebességgel rendelkezik, emellett meggyőző automatikus élességállítást és elképesztően gyors sorozatfelvételek készítését teszi lehetővé. A sebesség mellett ez a megújult processzor még magasabbra emeli a lécet a képminőség terén. Élvezd az élethű színeket, a páratlan élességet, és az élénk színátmeneteket!

"Ha madarakat fotózol, nemcsak neked kell nagyon gyorsan gondolkodnod és cselekedned, hanem a felszerelésednek is ugyanolyan gyorsnak, vagy még gyorsabbnak kell lennie."

Ben Knoot

Minden elvárást felülmúló sebesség.

Vannak gyors fényképezőgépek. És van az OM-1! Segítségével a gyorsan mozgó témák is gond nélkül örökíthetők meg.

Egy olyan kemény gép, mint amilyen te vagy!

Ez a fényképezőgép az, amiben mindig megbízhatsz, ami a legkeményebb körülmények között is tökéletesen fog működni!

Rögzíts olyan videókat, melyek valóban felkeltik az érdeklődést!

Minden rendelkezésedre áll, ami a gyönyörű, mozifilmszerű 4K videók felvételéhez szükséges! Tiszta, mindig éles kisfilmeket készíthetsz nagy dinamikatartománnyal, és pozitív visszajelzésekkel.

4K/C4K 60p 10BIT

A 4K felbontás lenyűgözően részletgazdag és ragyogó videók felvételét garantálja, amelyek gond nélkül lejátszhatók nagyobb képmegjelenítőkön is. Az OM-1 emellett FHD formátumot is kínál, standard 240p képfrissítéssel, mely gyakorlatilag minden kijelzőn csodaszép lehet! Emellett nagyobb bitaránnyal és többféle képmérettel is dolgozhatsz, például H.264 és H.265 módban.

Lenyűgöző lassított felvétel

Lassítsd le a túl gyors történéseket, így igazán különleges pillanatokat is megörökíthetsz. A másodpercenként 240 képkocka Full HD felbontás mellett már önmagában bravúr. Az új TruPic X processzorral az OM-1 elkaphatod az ütést a baseballmeccsen, lelassíthatod a kaméleon nyelvét, vagy egy kolibri repülését is megörökítheted.

OM-Log LUT

A fények gyorsan változhatnak, különösen menet közben. OM-Log módban a Flat módhoz képest maximalizált dinamikatartománnyal rögzíthetsz tiszta és éles videókat, az árnyékos és világos képrészek részleteinek elvesztése nélkül. Az új Look Up Table (LUT) által közel olyan színeket láthatsz a képen, melyeket az utómunka után is szeretnél látni.

RAW output

Fotózz RAW 12BIT 4:4:4 formátumban a gyorsabb és egyszerűbb utólagos szerkesztés érdekében. A RAW videókat külső eszközre is küldheted, például az Atomos Ninja V-re.

HLG videó mód

A HLG jelentése: Hybrid Gamma Log (videó nagy dinamikatartománnyal). Ha a HLG módot választod videofelvételhez, a fényerő, az élesség és a színek erőteljesebbek lesznek, jóval meghaladva a standard dinamikatartományt.

Videofelvétel funkciók

Az OM-1 a funkciók teljes skálájával rendelkezik nagyszerű videók rögzítéséhez - ahogyan csak szeretnéd. Zebraminta segít a megfelelő expozíció és fényerő eléréséhez. A gép rekesze, zársebessége, ISO értéke és fehéregyensúlya egyénileg állítható a még kreatívabb használat érdekében. A kijelző átkapcsolható a képminőség jelzés és a BT.709 megfelelő kijelzés között. Egyes funkciók a komponálást teszik egyszerűbbé, valamint lehetővé teszik High Res Audio hangfelvétel rögzítését. Gyakorlatilag ez egy olyan kamera, mely mindent tud nagyszerű videók készítéséhez!

Kapcsolódó termékek