Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Divatkiegészítők

A stílusos
fotózás kedvelőinek

Ó igen, ez divat!

Az OLYMPUS PEN - nem csak egy fényképezőgép, hanem egy nélkülözhetetlen divatkiegészítő is egyben, mely szemet gyönyörködtető kivitelben és tartozékokkal szerezhető meg. A különféle tokokkal, táskákkal mindenféle stílushoz tökéletesen passzol és vonzza a tekinteteket. Inspirációként hat a PEN generációra - például a trendekre érzékeny hölgyekre, akik a design, a fotózás és a városi életstílus elkötelezettjei.

Nemzetközileg is ismert divatbloggerek, például Camilla Pihl, Paula Ordovás, Hanna Schumi, Kayla Seah, Sarah Mikaela, Anne-Kathrin Strauß és sokan mások írják le tapasztalataikat a Generation’s online magazinban. Ők azok, akik beutazzák a világot a legizgalmasabb trendek után, illetve a divat fővárosaiban fedezik fel a különféle irányzatokat és darabokat - valamint megmutatják, hogyan is viseljük azokat. Emellett értékes tippeket is kaphatunk tőlük a divatfotózásról.

Feminin.
Elegáns.
Minimalista.

Leather kollekció

"Bőrületes"

Little White Feather, Black like my Dress és Just Nude. Ezek a divat világában ismert árnyalatok igazi klasszikusok az új OLYMPUS vállszíjak színei között. Ebben a szezonban az OLYMPUS csuklószíjak között találunk Strawberry Kisses, Peach Blossom Love, Bohemian Pool Party és a Hint of Mint árnyalatokat is. A szemet gyönyörködtető púder és pasztellszínek a finom megjelenés kedvelőinek nagy örömére szolgálhat.

A kortalan divatkiegészítőket tervező Anne-Kathrin Strauß fashion bloggerként és egykori modellként igen jó intuíciókkal bír korunk divatjának igényeiről. Anne-Kathrin régóta nemzetközileg is ismert és elismert utánozhatatlan stílusa és mindig tökéletes megjelenése miatt.

Elegáns és stílusos

A válltáska és a bucket bag táska a Leather kollekció abszolút kihagyhatatlan darabjai. A stílusos és elegáns megjelenés mellett a párnázott fotóstáskák funkcionalitásának minden előnyét is élvezhetjük. Mindkét táska gondoskodik arról, hogy a divat szerelmeseinek pulzusa az egekbe szökjön.

Az új fényképezőgép-outfit a váztokból és hozzá illő vállszíj lenyűgöző harmóniájából születik – akár minden nap más és más stílusban. Az eredmény a tradicionális design és a sokoldalú használhatóság igényére adott modern megoldás kombinációja, ahol a divat részletekbe menően jelen van.

A teljes Leather kollekció

 • Fényképezőgép-outfit

  Öltöztesd fel fényképezőgéped! Az OLYMPUS váztok és a hozzá illő vállszíj stílusos kombinációjával a gép megjelenését időről időre megváltoztathatod. A valódi velúrbőrből, klasszikus színekkel készülő szíjak segítségével fényképezőgéped még inkább illeszkedhet aktuális stílusodhoz.

 • Bucket bag táska

  A lenyűgözően puha velúrból készült, emellett a hagyományos fotóstáskák előnyeit nyújtó, párnázott bucket bag táska az egyik idei "IT-piece". Egy kiegészítő, melyet imádni fogsz - és amire mások pedig vágyakozni fognak.

 • Csuklószíjak

  Az OLYMPUS csuklószíjai a design legmagasabb szintű elvárásai alapján készültek - a divat és a fotózás közötti kapocs létrehozására. A szemet gyönyörködtető színek a divat kedvelőinek maradéktalan megelégedésére szolgálnak. Az OLYMPUS PEN fényképezőgépre rögzítve kényelmesek és biztonságot garantálnak.

 • Vállszíjak

  Az állítható OLYMPUS vállszíj valódi bőrből, különféle színekben és a divatot a fotózáshoz kötő kivitelben készül. Szinte nélkülözhetetlen kiegészítő a divat szerelmeseinek - sőt, mindenkinek, aki élvezettel éli meg a város, a design, illetve a fotózás élményeit és szépségeit.

 • Válltáskák

  Az OLYMPUS válltáskák egyszerre elegánsak és stílusosak - valamint a párnázott, funkcionális fotóstáskák minden előnyét kínálják. A valódi bőr használata, illetve a cserélhető szíjak a klasszikus design és sokoldalú használhatóság modern megoldásait egészítik ki tökéletessé.

For
Material
Girls.

Style kollekció

Egy kis csillogás és ragyogás minden lányt még vonzóbbá tesz.

Akár a klubokban, vagy egy elegáns gála vendégeként – az éjszakát áttáncolva az élet igazán izgalmas és szórakoztató. Ezekre a pillanatokra mindig is emlékezni szeretnénk. De ki akar egy nagy fotóstáskát cipelni ilyenkor - ami ráadásul nem is nagyon stílusos?

Az OLYMPUS kiegészítők minden fényképezőgéphez tökéletesen illenek - és az éjszaka csillogását idézik. Az ezüst, arany és fekete borítéktáskák, valamint a nyaklánc-szíjak olyan cool stílust biztosítanak a klubban, amire mindenki vágyik. Segítségükkel a fényképezőgép a legkedvesebb kiegészítővé válhat a táncparketten.

A Style kollekció

 • Nyaklánc-szíjak

  Az OLYMPUS nyaklánc stílusú pántja tökéletes fényképezőgép kiegészítő bármilyen összejövetel alkalmával. Az elegáns fekete bőrhatású anyagból, finomított fémből, ezüst és arany színben készült pánt egy csipetnyi dekadenciát sugároz, ami mindenkihez közel áll egy ilyen estén. Vele a fényképezőgép a viselet része, a táncparketten pedig egészen biztosan a kedvenc kiegészítője lesz.

 • Vállpánt

  Az OLYMPUS vállpántokra a hölgyek akár mint kiegészítőre is gondolhatnak az esti outfit megtervezésekor. Használhatók közvetlenül a fényképezőgéphez, vagy az OLYMPUS borítéktáskákhoz is. A bőrből készült, ezüst, vagy arany színű pántok igazán elbűvölő hatást keltenek.

 • Borítéktáskák

  Az OLYMPUS fényképezőgépekhez tervezett borítéktáskák tökéletes kiegészítők az éjszakai klubok bejárásához. A valódi bőrből készülő táskák az elegáns gálák vendégeként is tökéletes megjelenést biztosítanak.

Divat. Művészet?
Pontosan!

Designer kollekció

Ink Couture

A divat már régóta egy önálló művészeti ág - korunk neves divattervezőit és designereit pedig valódi művészként tartjuk számon. Így talán nem meglepő, ha egy vállszíj a festészet és különleges designelemek kombinációjával kínál valami igazán egyedit.

A Sarah Mikaela által, kalligráfiával alkotott design nem csupán egy divatos minta, ez az ő igazi művészete. A királykék tinta használata nem véletlen: ez a kifinomult árnyalat a szezon egyik kedvenc színe. Akár egy teljesen kék outfit részeként, vagy kontrasztos kiegészítőként használva ez a vállszíj szinte kikerülhetetlenül kedvenccé válik.

A fotózás "fashionistái"

A kiegészítők meghatározzák a megjelenést. Az OLYMPUS ezért tervezett kiegészítőket extra "wow" faktorral – ez az OLYMPUS Designer kollekció maga. Az OLYMPUS vállszíjai - a Get Together, Art meets Fashion, Killing me Softly, Hello Peacock, Feel Boho, Funky Town, Floral Fantasy és Color Play - kielégítik a divat és a harmonikus kiegészítők iránti legkifinomultabb igényeket is. Ráadásul a vállszíjak egyszerűen cserélhetők is, így különféle megjelenést és stílust érhetünk el. A gyönyörűen kivitelezett OLYMPUS zsákok két méretben állnak rendelkezésre - puha ölelést (és a párnázott belsővel nagyszerű védelmet) kínálva az OLYMPUS PEN gép és objektívjei számára. A Designer kollekció szemet gyönyörködtető elemei között minden divatkedvelő fotós megtalálhatja kedvencét.

Minden nőnek.
Minden nap.
Minden nap más és más.

A Designer kollekció

 • Vállszíjak

  A kiegészítők meghatározzák a megjelenést. Az OLYMPUS ezért tervezett vállszíjakat extra "wow" faktorral, melyek különféle stílusokkal és divatirányzatokkal harmonizálnak.

 • Zsákok

  A gyönyörűen kivitelezett OLYMPUS zsákok a fényképezőgép, illetve objektív tárolásának stílusos módja minden "fashionista" számára - hiszen mesés divatkiegészítők is egyben.

SZERETED A DIVATOT ÉS A LIFESTYLE FOTÓKAT?

Szerezz inspirációt és kezdj bele egy saját kreatív utazásba a PEN-nel!

Ha szeretnéd felturbózni közösségi oldalaid megjelenését, fejleszteni fotós tudásodat, vagy többet megtudni fotós rendszereinkről – nálunk mindig megtalálod a megfelelő tartalmakat!

Fedezd fel  

Hosszabbítsa meg a jótállás idejét!

Jelentkezzen a MyOLYMPUS rendszerébe és hosszabbítsa meg a regisztrált OLYMPUS termékek jótállási idejét.

Regisztráljon most
 
 

Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.

Kövessen minket