Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

A SZENVEDÉLY

MEGKÖVETELI

A MINŐSÉGET

E-PL10

Színtiszta esztétika, örökzöld design és csúcstechnológia, mely a legkifinomultabb igényeket is kiszolgálja. Az E-PL10 kreatív elképzeléseidet olyan műszaki jellemzőkkel támogatja, mely saját stílusod megjelenését biztosítja minden egyes felvételen.

Bővebben

 • E-PL9

  A minden eddiginél könnyebb kreatív kezelhetőséget biztosító, érintőkijelzővel elérhető vezérlés, a minden eddiginél egyszerűbb, Bluetooth és a Wi-Fi csatlakoztatás által megoldható felvételmegosztás, irigylésre méltó megjelenés és a kiemelkedő építési minőség érzete az, ami az Olympus PEN sorozatot igazán híressé tette.

 • E-PL8

  “A lenyűgöző design, és az új, stílusos kiegészítők által ez a kis ékszer tökéletesen illik egy divatblogger életvitelébe. A gép használata olyan egyszerű, mint egy okostelefoné, de a képek minősége az Instagram oldalamat új szintre emelte.”

 • Divatkiegészítők

  Az Olympus PEN – nem csak egyszerűen egy fényképezőgép, hanem egy fashionista alapfelszerelés is egyben, ami mesés kiegészítőkkel öltöztethető fel. Olyan divattudatos kortársak fényképezőgépe, akiknek szenvedélyük a design, a fotózás és a városi élet.

 • Szerezz inspirációt!

  Mindegy, hogy a közösségi oldalaidat szeretnéd-e felturbózni, esetleg a fotós tudásodat akarod bővíteni, vagy csak jobban megismernéd rendszerünket – nálunk mindig a megfelelő tartalmakat fogod megtalálni!

PEN-F

Az új Olympus PEN-F fényképezőgép jóval több, mint csupán szép, hiszen 80 év tapasztalata és műszaki fejlesztése áll mögötte. Készen áll, hogy felébressze az alvó oroszlánt?

Bővebben

Kapcsolódó termékek