Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

E‑P7

Készítsd el a saját történeted
  • Pehelykönnyű szépség
  • Elegancia és teljesítmény
  • Kincsesbánya a kreativitás felfedezéshez

A SZENVEDÉLY

MEGKÖVETELI

A MINŐSÉGET

E-P7

Egy valódi klasszikus formavilágát magán hordozva, az Olympus PEN E-P7 elegáns és kompakt eszköz, amellyel a fényképezés kifinomult élménnyé válik. A mesteri szenzortechnológia és a nagy teljesítményű képfeldolgozási mód kombinálásával az EP-7 kamera olyan technológiai jellemzőkkel rendelkezik, amely korábban nem volt elérhető a PEN kameracsaládban. Az elülső színes/monokróm profilkapcsoló átkattintásával azonnal más színben láthatod a világot, és lehetőséged nyílik megörökíteni a számodra fontos pillanatokat.

Bővebben

E-PL10

Színtiszta esztétika, örökzöld design és csúcstechnológia, mely a legkifinomultabb igényeket is kiszolgálja. Az E-PL10 kreatív elképzeléseidet olyan műszaki jellemzőkkel támogatja, mely saját stílusod megjelenését biztosítja minden egyes felvételen.

Bővebben

Divatkiegészítők

Az Olympus PEN – nem csak egyszerűen egy fényképezőgép, hanem egy fashionista alapfelszerelés is egyben, ami mesés kiegészítőkkel öltöztethető fel. Olyan divattudatos kortársak fényképezőgépe, akiknek szenvedélyük a design, a fotózás és a városi élet.

Bővebben

Kapcsolódó termékek