Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Angol
Jöjjön el és ismerje meg a PEN generációt

Gyűjtsön inspirációkat európai bloggerektől és történeteikből, és váljon az OLYMPUS PEN Generation részesévé

Illik hozzád: Mi a PEN stílusod?

 • E-PL9

  Minden eddiginél egyszerűbben, érintőkijelző segítségével elérhető kreatív funkciókkal, a könnyű felvételmegosztás érdekében Bluetooth és Wi-Fi csatlakozással, minden tekintetet magával ragadó megjelenéssel és hangulattal, valamint az Olympus PEN sorozatot híressé tevő, kiemelkedő építési minőséggel!

 • E-PL8

  “Lélegzetelállító design és új, stílusos kiegészítők - ez a kis ékszer tökéletes egy blogger életstílusához. A fényképezőgép használata olyan egyszerű, mint egy okostelefoné, de a felvételek ragyogó minősége az Instagram oldalamat egy teljesen új szintre emelte.”

 • Divatkiegészítők

  Az Olympus PEN – nem csupán egy fényképezőgép, hanem a divat kedvelői számára elengedhetetlen eszköz, mely most mesés kiegészítőkkel tehető még figyelemfelkeltőbbé. Az új darabok azok számára készültek, akiknek fontos az életkedv, szenvedélyük a design és a városi élet.

 • PEN Generation

  The PEN Generation – az életstílus, divat, szépség és természetesen a fotózás szerelmeseinek. Töltsd fel képeidet, szerezz inspirációt az újabb és újabb PEN történetekből és tanulj még többet a fotózásról. Fashionista vagy? Itt a helyed!

PEN-F

Az új Olympus PEN-F fényképezőgép jóval több, mint csupán szép, hiszen 80 év tapasztalata és műszaki fejlesztése áll mögötte. Készen áll, hogy felébressze az alvó oroszlánt?

Bővebben

Kapcsolódó termékek