Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Angol
Jöjjön el és ismerje meg a PEN generációt

Gyűjtsön inspirációkat európai bloggerektől és történeteikből, és váljon az OLYMPUS PEN Generation részesévé

E‑PL7, Olympus, Kompakt Rendszer Fényképezőgépek, PEN

E‑PL7

Igazán figyelemfelkeltő
 • Vékony vonalvezetés
 • Prémium kivitel
 • Remek selfie-k

Mindig elegánsan: Melyik PEN illik Önhöz leginkább?

 • E-PL8

  “With its stunning design and new stylish accessories this little gem is perfect to live a blogger’s lifestyle. The camera is as easy to use as a smartphone but the quality of the photos I shot with it brought my instagram account to a new level.”

 • E-PL7

  „Igazán jól néz ki, kellemes a fogása, a használata pedig élvezet. Vékony zoom objektívjével befér a táskámba, úgyhogy mindenhová magammal viszem. A vele készített izgalmas, kiváló minőségű képeket nagyon egyszerűen meg tudom osztani közösségi oldalakon. A telefonomról kezelhető távirányító funkció egyszerűen szuper.”

 • E-P5

  „Ezzel a fényképezőgéppel nem csak kitűnök a tömegből, de nagyon szép is, és jó érzés kézben tartani. Sebesség és képminőség vonatkozásában olyan teljesítményre számíthatok, ami még a DSLR gépekét is meghaladja.”

 • Divatkiegészítők

  Az OLYMPUS PEN – nem csupán egy fényképezőgép, hanem a divat kedvelői számára elengedhetetlen eszköz, mely most mesés kiegészítőkkel tehető még figyelemfelkeltőbbé. Az új darabok azok számára készültek, akiknek fontos az életkedv, szenvedélyük a design és a városi élet.

PEN-F

Az új OLYMPUS PEN-F fényképezőgép jóval több, mint csupán szép, hiszen 80 év tapasztalata és műszaki fejlesztése áll mögötte. Készen áll, hogy felébressze az alvó oroszlánt?

Bővebben

Kapcsolódó termékek