Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Tough! TG-5:

Rendkívüli partner a legnagyobb kihívást jelentő kalandokban.

“Tudom, hogy a legjobb képminőséget kapom ezzel a fényképezőgéppel, még a víz alatt komoly kihívást jelentő gyenge fények esetén is.”

A legextrémebb kalandok sokszor a legnagyobb kihívást jelentő fényviszonyokat jelentik. A sarki fénytől a tengeri élővilág megörökítéséig - a kevés fény megfelelő kezelésének képessége a nagyszerű képek kulcsa. A nagyszerű, nagy sebességű és nagy érzékenységű képalkotó jellemzőkkel büszkélkedő új képszenzor és a rendszerfényképezőink csúcsmodelljében is megtalálható, legújabb fejlesztésű TruePic VIII képprocesszor minden eddiginél jobb képminőséget biztosít - még szélesebb dinamikatartomány és még kisebb reakcióidő mellett.

“A vadonban, vagy a szeles dombokon keresztül, de akár a sarkvidék barlangjainak felfedezése közben is számíthatunk a Field Sensor rendszerre, mely nagyszerű segítséget jelent az adott pillanatra jellemző érzések felidézésében.”

Az ingyenesen letölthető OI. Track alkalmazással kiegészülve az új TG-5 a GPS, iránytű, légnyomásmérő és hőmérsékletmérő érzékelő adatait menti a fotókhoz és videókhoz, illetve mobileszközeinkre továbbítja azokat Wi-Fi-n keresztül.

“Hagyományos fényképezőgéppel a fagyos hegyi levegőről a fűtött faházba lépve az objektív biztosan bepárásodik. A TG-5 géppel ez a jelenség már a múlté.”

A kétrétegű védőüveg csak egy újdonság a Tough rendszer ellenálló képességet biztosító jellemzői között - segítségével a képkészítés a természet bármiféle kihívásai esetén is biztosított. Normál esetben a szélsőséges hőmérsékletkülönbség páralecsapódást okoz az objektíven. A TG-5 megakadályozza ezt a kétrétegű védőüveg által, így garantálva a felvételkészítés folyamatos gondtalanságát.

 •  
  A legjobb képminőséggel
 •  
  Field Sensor System
 •  
  Megbízható Tough! teljesítmény

Örökíts meg még többet az akcióból!

Ha a legjobb pillanatot szeretnénk megörökíteni, az adott mozdulatsor minden részletét meg kell örökítenünk. A TG-5 élvonalbeli képalkotó technológiái ezt minden eddiginél egyszerűbbé teszik. Nagysebességű TruePic VIII processzorának köszönhetően lélegzetelállító 4K felbontást, valamint a látványos lassított felvételekhez Full HD méretű, 120fps gyorsaságú videorögzítés funkciót alkalmazhatunk. Élvezd a dinamizmust minden egyes pillanatban, vagy örökítsd meg a csodaszép tájat elképesztően nagy felbontásban!

A lehető legközelebb

Mindig is szerettél volna olyan kis témákat fotózni, amiket szabad szemmel nem is látni - ráadásul lenyűgöző részletekkel?
A 7x* legnagyobb nagyítással büszkélkedő TG-5 kifinomult makrórendszere (Microscope, Microscope Control, Focus Bracketing és Focus Stacking felvételi módokkal) lehetővé teszi ezt. Microscope módban a gép képes akár 1cm tárgytávolságból is fotózni. A Microscope Control módban a megjelenítés nagyítási együtthatója a zoom-vezérlőegységgel akár 44.4x-re is állítható.
Mindezeken felül a makrórendszer maximális teljesítménye tovább fokozható két opcionális kiegészítővel, az LD-1 LED előtétvakuval és az FD-1 vakudiffúzorral. Készíts lenyűgöző közelképeket úgy, mintha mikroszkópot használnál!

*35mm ekvivalens

Éld újra a pillanatot

Örökítsd meg a legszebb élményeidet 4K videorögzítéssel, illetve lassított lejátszású filmekkel, valamint a felvétel során rögzített további adatok megjelenítésével - és oszd meg barátaiddal is, egyszerűen.
Továbbítsd okostelefonra a Field Sensor által rögzített irány, légnyomás, hőmérséklet adatokat a felvétellel együtt a TG-5 Wi-Fi csatlakoztathatósága és az OI.Share alkalmazással való kompatibilitása révén - majd készíts videókat az adatok megjelenítésével az ingyenes Olympus Image Track (OI.Track) alkalmazás segítségével.
Oszd meg élményeidet barátaiddal pontosan úgy, ahogy te magad is felidéznéd.

Kiegészítők Tough! fényképezőgépedhez

A TG-5 kiegészítőinek széles választéka segít a kreativitás szárnyalásában.
A különféle tokoktól a LED előtétig és vakukig, a halszem- és telekonverterektől a búvártokokig.
Engedd szabadjára kreativitásod és hozd ki a maximumot az élmények megörökítése közben!

Kapcsolódó termékek
 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
  test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator

  Hol kapható?

  Jobban szereti a személyes kiszolgálást? Találja meg az Önhöz legközelebbi OLYMPUS viszonteladónkat világszerte, gyorskeresőnk segítségével.

  Boltkereső
   
   
 • cart

  Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online