Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

TG‑6

Lenyűgöző ellenálló képesség.
Kompromisszumok nélkül.
 • Kiemelkedő kép és videó minőség
 • Többféle víz alatti üzemmód
 • Rendkívül masszív kivitel

Fedezd fel a világot

új Tough fényképezőgépünkkel!

Csak ragadd meg a TG-6 modellünket és kezdj bele a kalandba! Ez a gép ideális segítőtársad lehet az utazásaid legnagyszerűbb pillanatainak megörökítésében - a környezettől függetlenül. A Tough-élményt a kiegészítők széles választékával fokozhatjuk - és a legnagyobb kihívást jelentő kalandokra is készen állhatunk!

A TG-6 vízálló 15 méter vízmélységig, ütésálló akár 2,1 méter magasból történő leejtés esetén is, valamint porálló, fagyálló -10°C hőmérsékletig, törésálló - és rendelkezik párásodásmentes lencsevédő-bevonattal is, mely igazán kalandállóvá varázsolja.

Örökíts meg minden mozzanatot - tökéletes minőségben

A legvadabb akció közepén nem igazán tudhatod, mi fog történni a következő pillanatban. A nagy felbontású F2 objektív, a TruePic VIII és a 12 megapixel felbontású képérzékelő kombinációja a csúcsminőségű felvételek gondtalan készítésének szabadságát adja - a körülményektől függetlenül. Még gyenge fényviszonyok esetén is színekkel és fényekkel teli, lenyűgöző képeket örökíthetsz meg.

Ne maradj le a legjobb pillanatokról

Amikor félig lenyomod a kioldót, a Pro Capture funkció 10fps sebességgel kezdi a felvételkészítést és a felvételek ideiglenes pufferelését. Amikor végül teljesen lenyomod a gombot, a felvételek mentésre kerülnek. Így korábban még nem ismert módon készíthetsz felvételeket!

Tökéletes egyensúly

A TG-6 a bonyolult fényviszonyok megoldására is képes - akár a fényes és sötét részek közötti nagy különbség ellenére is: a HDR üzemmód négy különböző expozícióval készült felvétel kombinálásával készíti el a képet, a képrészek megfelelő fényesítése, illetve sötétítése mellett. Ezzel a funkcióval szabadon használhatjuk a fényes és sötét képrészek által kínált drámai hangulatot - ehhez a tökéletes kontraszt és a fehér és fekete egyensúlya rendelkezésre áll.

 • KIVÁLÓ KÉPMINŐSÉG

 • PRO CAPTURE

 • HDR

Oszd meg élményeidet barátaiddal!

Növeld a felvételek felhasználásának lehetőségeit: az OI.Share App segítségével nem csak távirányítóként használhatod okostelefonod, de a beépített Wi-Fi funkcióval kiegészülve az élményeket azonnal továbbíthatod is!

Field Sensor System

Mindig tudhatod, hogy hol és milyen körülmények között készültek a képeid - a beépített Field Sensor System funkciónak köszönhetően, mely automatikusan naplózza a mozgásodat és extra információkat rögzít az emlékeidhez: az OI.Track alkalmazással a GPS, iránytű, nyomásmérő és hőmérsékletmérő adatai kerülnek mentésre a fotók és videók rögzítésekor.

Az emlékeid nem is lehetnének ragyogóbbak

Keltsd újra életre a történéseket a legnagyszerűbb pillanatok megörökítésével. A 4K videó funkcióval lélegzetelállító felvételek készíthetők - Full HD felbontással, másodpercenként akár 120 képkocka sebességű felvétellel.

Merülj el a TG-6 víz alatti világában

Fedezd fel, mi lehet a vízfelszín alatt. A vízzáró tömítésrendszerrel ellátott TG-6 akár 15 méter vízmélységig is gondtalanul, bármilyen kiegészítő felszerelés igénye nélkül használható.

Menj még mélyebbre!

Többet szeretnél? A TG-6 a PT-059 búvártokkal felszerelve akár 45 méter vízmélységig is elkísérhet. De ez még nem minden: a fényképezőgépedet és a felhasználás lehetőségeit a kiegészítők óriási választékával bővítheted.

Örökítsd meg a lenyűgöző víz alatti világot

A háromféle víz alatti fehéregyensúly beállítás segítségével vízmélységtől függetlenül lenyűgöző felvételek készíthetők csodás színekkel. A “Shallow” (3m vízmélységig) a vörös árnyalatokat erősíti, a “Mid Range” 3 - 15m mélységig, valamint a “Deep” 15m mélység alatt pedig a kék árnyalatok korrekciójával segíti a felvételkészítést.

Víz alatti mikroszkóp felvételi mód

Merülj és kerülj minden eddiginél közelebb: a víz alatti mikroszkóp felvételi mód segítségével akár az objektívtől 1 cm távolságra is készíthető felvétel, így a legkisebb részleteket is megörökítheted.

Víz alatti HDR felvétel

Az Underwater HDR tökéletes egyensúlyba hozza a kép fényes és sötét részeit úgy, hogy enyhíti a fekete és fehér színek között fellépő túl nagy különbségeket. Az eredmény: látványos víz alatti felvételek nagy dinamikatartomány mellett.

 • UNDERWATER WB

 • MIKROSZKÓP ÜZEMMÓD

 • UNDERWATER HDR

Tedd a legkisebb szépséget is láthatóvá

Lépj túl a szem korlátain! A Microscope felvételi mód segítségével a téma a frontlencsétől mindössze 1 cm távolságban is megörökíthető. Élvezd az akár 44,4x nagyítás által kínált előnyöket - a sokoldalú felvételi lehetőségeket biztosító zoomkar használatával együtt. Az LG-1 fényvezetővel, illetve az FD-1 vakudiffúzorral felszerelve a TG-6 még inkább alkalmas lélegzetelállító makrófotók megörökítésére.

Fókuszálj a legfontosabb részletekre

A TG-6 segítségével szabadon választhatjuk ki, hogy az adott szituációban melyik képrészletre szeretnénk fókuszálni. A Focus Stacking és Focus Bracketing funkciókkal a fényképezőgép két olyan nagyteljesítményű felvételi módot kínál, melyekkel a teljes kép élessé tehető - illetve több részletre fókuszálva készült felvételekből választható ki később a legjobban sikerült verzió.

Tedd tökéletessé az utazás
emlékét

Szeretnéd a megörökített pillanatot a lehető legtökéletesebb módon megőrizni? A RAW felvételek az Olympus Workspace szoftver segítségével szerkeszthetők, valamint kézzel fogható képként kinyomtathatók – így az élményeid teljes mértékben, mindörökké élvezhetők.

Kétféle színvariáció

A saját stílus kifejezésére a TG-6 vörös, vagy fekete verzióban választható.

Biztos tartás

A TG-6 elülső részén található markolat segít a biztos fogásban - a vízben, vagy akár a hegyi túrákon is.

Kiegészítő rögzítő gomb

A gomb a felhelyezett kiegészítő - például halszem konverter, telekonverter, fényvezető, vagy vakudiffúzor - biztonságos rögzítésének lehetőségét kínálja. Ennek a rendszernek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy a kiegészítő nem fog leesni az akció közben.

Vezérlőtárcsa / Zoomkar

A TG-6 zoomkarjának kialakítása lehetővé teszi akár annak kesztyűben, lesiklás közben történő használatát. Emellett a vezérlőtárcsa segíti a felvételi beállítások - például az expozíció korrekció - egyszerű kiválasztását.

Segédrács megjelenítése a biztos kompozícióhoz

A TG-6 segédrács megjelenítésével támogatja a tökéletes kompozíció elérését - ráadásul a standard mellett aranymetszés-segédrács is választható.

Különféle expozíció módok és egyéni beállítások

A már jól ismert rekesz prioritás és további program módok mellett a módválasztó tárcsával egyszerűen elérhetjük a videofelvétel módot, mely többféle felvételi stílusnak megfelelő beállítási lehetőségeket kínál.

Tedd még izgalmasabbá a kalandot
 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
  test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator

  Hol kapható?

  Jobban szereti a személyes kiszolgálást? Találja meg az Önhöz legközelebbi OM Digital Solutions viszonteladónkat világszerte, gyorskeresőnk segítségével.

  Boltkereső
   
   
 • cart

  Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online