Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Fedezze fel
 
 

TOUGH TG-860:

A tökéletes akcióhős
Vízálló digitális fényképezőgép
 •  
“Masszív és megbízható partner a kalandtúrákon, a legizgalmasabb helyzetekben is.”

TG-860: Kalandra kész

A TG-860 masszív por/csepp/ütés/fagyálló kialakításának köszönhetően - mely a TOUGH modelleket híressé tette - bármikor, bármilyen körülmények között fantasztikus felvételeket készíthetünk.

“A selfie-készítés sportolás és kalandok közben sem volt ennyire egyszerű és ennyire tökéletes!”

TG-860: mi, akció közben

Ha egy új mozdulatsort szeretnénk kipróbálni és később visszanézni, vagy egyszerűen csak megörökítenénk saját magunkat egy érdekes pillanatban, a TG-860 180°-ban kifordítható LCD kijelzője és torzítás-mentes felvételeket biztosító képminősége segít ebben.

“Szeretem az egykezes kezelhetőség szabadságát és azt, hogy a fényképezőgépet így is biztonságban tudhatom.”

TG-860: A kaland szabadsága

Bárhol és bármikor kéznél lehet: a TG-860 kialakításának köszönhetően egyszerűen a hátizsákra, vagy övre rögzíthető - valamint az elöl elhelyezett exponáló gomb segítségével akár egy kézzel is működtethető.

*opcionáls tartozék
 •  
  TELJESÍTMÉNYRE SZÜLETETT
 •  
  TÖKÉLETES SELFIE-K
 •  
  EGYKEZES KEZELHETŐSÉG

A TG-860 legkülönlegesebb jellemzői

 • Kiváló teljesítmény kalandokhoz

  Egy tökéletesen megbízható, masszív konstrukció és a tömítések intelligens tervezésű rendszere garantálja a TG-860 használatának gondtalanságát extrém helyzetekben. Ütésálló 2,1m magasságból történő leejtés esetén is, vízálló 15m mélységig, törésálló 100kg terhelésig, fagyálló –10°C hőmérsékletig, illetve porálló is – mi mást várhatnánk el egy tökéletes akcióhőstől?

  • 2,1m

  • 15m

  • 100kg

  • -10°C

 • 35 mm

  Standard kompakt fényképezőgépek TG-860

  Take a walk on the wide side

  A kategóriájában a legnagyobb látószöget biztosító objektívvel felszerelt* TG-860 a legjobbat nyújtja az optikai technológia terén: egyszerre kompakt, ugyanakkor extra-nagylátószögű - lenyűgöző, 21mm gyújtótávolsággal büszkélkedhet. A magasszintű korrekciós képesség és lencseeltolásos képstabilizátor együttesen biztosítja a tiszta, éles felvételek készítésének lehetőségét a legnagyobb látószög használata esetén is.

  *2015 február 5-i adatok alapján

 • Felvételek készítése és megosztása

  A TG-860 beépített Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a felvételek vezeték nélküli távvezérléssel - okostelefonnal - történő elkészítését és az OI.Share alkalmazás használatát. Ezáltal a felvételek közösségi oldalakra tölthetők, megoszthatók okostelefonon keresztül. Emellett a pontos GPS adatok utólag is beazonosíthatóvá teszik a kalandok pontos helyszínét.

 • A legfinomabb mozdulatok videofelvételen megörökítve

  Még menőbb videók! A TG-860 Sportcam üzemmódja lehetővé teszi a felvett mozdulatsorok lassított lejátszását, illetve Time-Lapse videók készítését 60p felvételi sebesség mellett - mozi minőségben. A videofelvételek 90° látószögben és 16:9 képaránnyal rögzíthetők, ezáltal az akció és a háttér tökéletes arányban jelenhet meg. A sportfotózásnál alkalmazott beállítások a képsorozatok élességét biztosítják mozgó téma esetén is.

További jellemzők
 • 5X optikai zoommal ellátott, extra-nagylátószögű optika

  Az 5x optikai zoommal felszerelt fényképezőgép lélegzetelállítóan tiszta képek készítését teszi lehetővé a teljes fókusztartományban – a 21mm extra-nagylátószögtől a 105mm végállásig – az igencsak kreatív lehetőségek maximális kiaknázása érdekében.

 • 16 megapixeles, hátulról megvilágított CMOS

  A nagyképernyős videók, fotók készítéséhez és nyomtatáshoz is ideális, 16 megapixeles felbontás - valamint jobb képminőség és kisebb képzaj a szebb részletek megörökítéséhez, gyenge fényviszonyok között is.

 • TruePic VII képalkotó processzor

  A nagysebességű képérzékelő mellett a TruePic VII processzor pontosan a használt rekeszértékhez igazodik – a lenyűgöző, élettel teli videók és fotók készítése érdekében.

 • iHS technológia

  A nagysebességű, 16 megapixel felbontású CMOS érzékelő és a nagyteljesítményű TruePic VII processzor képességeit ötvözve az iHS technológia pontosan az elképzelt végeredmény – gyönyörű és tűéles felvételek - elérését teszi lehetővé.

 • 7,6cm/3,0″ méretű, 460 000 képpontos LCD kijelző

  Az egyszerű képkomponálást és a felvételek ellenőrzését nagyméretű, nagyfelbontású LCD kijelző biztosítja. A fotók és videók ragyogó színei, illetve remek kontrasztja már itt is megjelenik – a gép használata így még nagyszerűbb élmény.

 • 1080p Full HD 60p videofelvétel

  Full HD (1920 x 1080) felbontás 60p felvételi sebességgel ötvözve: a mesteri filmkészítés színtiszta élvezete a finom mozdulatok megörökítése, a kiemelkedően éles kontraszt - a lélegzetelállító képminőség által.

 • Hibrid 5-tengelyes Movie IS képstabilizátor

  Ez az intelligens technológia együttesen használja a lencseeltolás és a digitális képstabilizátor előnyeit az életlen felvételek kiküszöbölése érdekében. Ideális segítség a tűéles videók és fotók készítéséhez gyenge fényviszonyok között, illetve mozgás közben.

 • Művészi szűrők

  Még különlegesebb felvételek - saját, kreatív hangulat-módosításokkal. Játszon a hétféle Művészi szűrő által kínált különféle hatásokkal, fotózás és filmkészítés közben is – tegye a felvételeket lenyűgözően egyénivé!

 • Sportfotózás felvételi mód

  A gyors mozgású akciók pillanatainak nagyszerű, látványos képsorozatához a sportfotózás mód több felvételt készít a megadott intervallum szerint: 0,05mp - 1p.

 • Állvány csatlakozó

  Selfie, másképpen: egyszerűen csatlakoztassa a fényképezőgépet a beépített oldalsó csatlakozónál fogva állványhoz, így vertikális állásban készíthet önarcképet. Még több akció - még több perspektíva!

TOUGH TG-860 Műszaki adatok

 • Omd camera front
 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator

  Hol kapható?

  Jobban szereti a személyes kiszolgálást? Találja meg az Önhöz legközelebbi OLYMPUS viszonteladónkat világszerte, gyorskeresőnk segítségével.

  Boltkereső
   
   
 • cart

  Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online
   
   
Hosszabbítsa meg a jótállás idejét!

Jelentkezzen a MyOLYMPUS rendszerébe és hosszabbítsa meg a regisztrált OLYMPUS termékek jótállási idejét.

Regisztráljon most
 
 
Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.

Kövessen minket