Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 
Fedezze fel
 
 

Tough! TG-870:

Sokoldalú outdoor-fenegyerek
“Imádom az outdoor kalandokat és tökéletesen megbízom e keménykötésű segítőtársamban, mely a legizgalmasabb pillanatok megörökítésére hivatott - akár a legváratlanabb helyzetekben is.”

Ez a fényképezőgép a lehető legszabadabb felvételkészítés lehetőségét kínálja, bármilyen időjárási viszonyok között. A rendkívüli ellenálló képességet biztosító konstrukciónak köszönhetően nem kell aggódnod, hogy a gép feladja: jöhet sár, víz, eső, por, hideg - a TG-870 mindennek ellenáll. Élvezd a vízálló kivitel előnyeit és készíts ragyogó fotókat akár szörfözés közben - vagy az ütés-, törés- és fagyálló jellemzők által biztosított kényelmet kihasználva hegymászás közben, egész évben!

“Minden eddiginél egyszerűbb és tűéles selfie-k rólam és a barátaimról - csak vidáman!”

Bárhol is jársz a világban, készíts magadról és a legizgalmasabb helyekről emlékképeket a 180°-ban kifordítható LCD kijelző, az erőteljes kijelző-fényerő, valamint az előlapon elhelyezett Face gomb és az Önarckép (Self Portrait) üzemmód segítségével!

“Lenyűgöző, hogy a sporthám milyen stabilan tartja a gépet - és közben egy kézzel tudok felvételeket készíteni!”

Tökéletes kiegészítő kalandokkal teli helyzetekre: a vízálló TG-870 sporthámja* gyorsan, egyszerűen hátizsákra, vagy övre helyezhető, ezáltal biztonságban és közben egy kézzel végezhető felvételkészítésre készen tudhatjuk fényképezőgépünket.

*opcionáls tartozék

 •  
  MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYRE TERVEZVE
 •  
  TÖKÉLETES SELFIE-K
 •  
  EGYSZERŰ, EGY KÉZZEL MEGOLDHATÓ KEZELÉS

TG-870 - kiemelt jellemzők

 • Ellenáll az elemeknek

  Egy tökéletes fényképezőgépet szeretnél, mely olyan keménykötésű, mint te? A rendkívül megbízható működést garantáló, masszív felépítés és a vízhatlanságot biztosító, átgondolt tervezésű tömítésrendszer által a TG-870 a legszélsőségesebb körülmények között is biztonságban van. Ütésálló 2,1m-ig, vízálló 15m mélységig, törésálló 100kg terhelésig, fagyálló –10°C-ig, illetve porálló – mindent tud, amit egy igazi outdoor kalandokra tervezett segítőtársnak tudnia kell.

  • 2,1m

  • 15m

  • 100kg

  • -10°C

 • 35 mm

  Standard kompakt fényképezőgépek TG-870

  Fedezd fel a világot a határaidon túl

  A TG-870 az optikai technológia krémjét képviseli kompakt, ugyanakkor extra-nagylátószögű objektívjével - mely lenyűgöző módon 21mm gyújtótávolságot is kínál. Videofelvételre is tökéletes 90° látószögével, 16:9 képarány mellett. Magas szintű korrekciós képesség és lencseeltolásos képstabilizátor technológia biztosítja a tiszta, éles felvételeket, nagylátószög használata esetén is.

 • Mutasd az utat - oszd meg élményeidet!

  A kalandok élményeinek megosztása barátaiddal igencsak egyszerű. A TG-870 beépített Wi-Fi kommunikációval remekül használható okostelefonnal kiegészítve. A telefon ugyanis távirányítóként használható és megadja a lehetőséget, hogy a felvételeket az ingyenesen letölthető OLYMPUS Image Share alkalmazás segítségével közösségi oldalakra töltsük fel - bárhol és bármikor. A felvétel adatai mellett GPS pozíciót is megoszthatunk a szintén ingyenes OLYMPUS Image Track alkalmazással.

 • Készíts igazán menő videókat!

  Legyél saját magad producere és örökítsd meg a legjobb pillanatokat videón! A TG-870 Sportcam üzemmódja által lassított, illetve Time-Lapse klippeket is készíthetünk, a mozifilmeknek megfelelő 60p felvételi sebességgel. A filmek akár 90° látószöggel, 16:9 képarányban vehetők fel, így tökéletes egyensúlyba kerül az akció és a táj látképe. Az AF Lock funkcióval az élességállítás pontosan a kívánalmainknak megfelelő lehet.

További jellemzők
 • 5X optikai zoommal ellátott, extra-nagylátószögű optika

  Az 5x optikai zoommal felszerelt fényképezőgép lélegzetelállítóan tiszta képek készítését teszi lehetővé a teljes fókusztartományban – a 21mm extra-nagylátószögtől a 105mm végállásig – az igencsak kreatív lehetőségek maximális kiaknázása érdekében.

 • 16 megapixeles, hátulról megvilágított CMOS

  A nagyképernyős videók, fotók készítéséhez és nyomtatáshoz is ideális, 16 megapixeles felbontás - valamint jobb képminőség és kisebb képzaj a szebb részletek megörökítéséhez, gyenge fényviszonyok között is.

 • TruePic VII képalkotó processzor

  A nagysebességű képérzékelő mellett a TruePic VII processzor pontosan a használt rekeszértékhez igazodik – a lenyűgöző, élettel teli videók és fotók készítése érdekében.

 • iHS technológia

  A nagysebességű, 16 megapixel felbontású CMOS érzékelő és a nagyteljesítményű TruePic VII processzor képességeit ötvözve az iHS technológia pontosan az elképzelt végeredmény – gyönyörű és tűéles felvételek - elérését teszi lehetővé.

 • 7,6cm/3" méretű, 920 000 képpontos LCD kijelző

  A nagyméretű, extra-nagy felbontású LCD kijelző ragyogó színek és kontraszt megjelenítésére képes fotók és videók esetében is - legyen szó képkomponálásról, vagy a kalandok, emlékek felidézéséről.

 • 1080p Full HD 60p videofelvétel

  Full HD (1920 x 1080) felbontás 60p felvételi sebességgel ötvözve: a mesteri filmkészítés színtiszta élvezete a finom mozdulatok megörökítése, a kiemelkedően éles kontraszt - a lélegzetelállító képminőség által.

 • Hibrid 5-tengelyes Movie IS képstabilizátor

  Ez az intelligens technológia együttesen használja a lencseeltolás és a digitális képstabilizátor előnyeit az életlen felvételek kiküszöbölése érdekében. Ideális segítség a tűéles videók és fotók készítéséhez gyenge fényviszonyok között, illetve mozgás közben.

 • Művészi szűrők

  Még különlegesebb képek - egy kis extra kreativitással: hatféle új - összesen 13 - Művészi szűrőt találunk a TG-870 fényképezőgépben. Izgalmas hatások között választhatunk a felvételek egyedi hangulatának biztosításához.

 • Live Composite üzemmód

  Készítsen a hosszú expozíciójú témákról - például csillagok fotózásából - egyetlen lenyűgöző képet. A Live Composite üzemmód speciális fényerővezérléssel biztosítja a tökéletes hatást. Nagyszerű segítség a kreatív képekhez: tekintse meg az eredményt még a felvétel elkészítése előtt!

 • Állvány csatlakozó

  Selfie, másképpen: egyszerűen csatlakoztassa a fényképezőgépet a beépített oldalsó csatlakozónál fogva állványhoz, így vertikális állásban készíthet önarcképet. Még több akció - még több perspektíva!

Tough! TG-870 jellemzők

 • Omd camera front
 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
  test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator

  Hol kapható?

  Jobban szereti a személyes kiszolgálást? Találja meg az Önhöz legközelebbi OLYMPUS viszonteladónkat világszerte, gyorskeresőnk segítségével.

  Boltkereső
   
   
 • cart

  Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online
   
   
Hosszabbítsa meg a jótállás idejét!

Jelentkezzen a MyOLYMPUS rendszerébe és hosszabbítsa meg a regisztrált OLYMPUS termékek jótállási idejét.

Regisztráljon most
 
 
Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.