Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 
Fedezze fel
 
 

Tough! TG-Tracker

A legkeményebb akcióhős
kihívásra kész
"Minden akcióra tökéletes - a keménységi foktól függetlenül"

Megküzdeni a heggyel, kihozni a legtöbbet a hullámokból, megadni a lejtőnek, amit kér… a TG-Tracker minden kihívásnak megfelel. Egy robusztus, egyszerűen kezelhető akció-fényképezőgép, mely gyönyörű fotók és filmek készítésére alkalmas - akár a legzordabb körülmények között.

"Minden akcióra tökéletes - a keménységi foktól függetlenül"

Megküzdeni a heggyel, kihozni a legtöbbet a hullámokból, megadni a lejtőnek, amit kér… a TG-Tracker minden kihívásnak megfelel. Egy robusztus, egyszerűen kezelhető akció-fényképezőgép, mely gyönyörű fotók és filmek készítésére alkalmas - akár a legzordabb körülmények között.

"Mintha újraélnénk a legizgalmasabb pillanatokat"

4K videofelvétel, nagyteljesítményű képprocesszor, 5-tengelyes képstabilizátor és egy extra-nagylátószögű objektív - csak pár jellemző, ami messzemenőkig segít az élmények tökéletes megörökítésében. A TG-Tracker egyedülálló filmkészítési képességekkel rendelkezik - ráadásul bonyolult vezérlés igénye nélkül, így csak a kalandok rögzítésére kell koncentrálnunk.

"A kalandok megörökítésének és megtekintésének nagyszerű módja"

A TG-Tracker segítségével naplót készíthetsz a megélt kalandokról és nyomon követheted felfedezőútjaidat - így újra és újra átélheted azokat. A részletes naplózás az OLYMPUS Field Sensor System által a legfontosabb adatok teljes áttekintésére ad lehetőséget.

 •  
  Ez egy Tough!
 •  
  Fantasztikus 4K videofelvétel
 •  
  Emeld a tétet!

Kiemelt TG-Tracker jellemzők

 • Kemény teljesítmény

  Vízálló 30m mélységig, fagyálló –10°C-ig, ütésálló 2,1m magasból történő leejtés esetén is, törésálló 100kg terhelésig, valamint porálló – az új
  TG-Tracker úgy készült, hogy vidáman ellenálljon minden kihívásnak, ami csak szembejöhet. A kifinomult tervezésű külső és belső ház, valamint a méltán híres OLYMPUS vízzáró rendszer masszív, vízálló kivitelt eredményez.

  • 2,1m

  • 30m

  • 100kg

  • -10°C

 • Field Sensor System

  Öt érzékelő segíti a kép- és videofelvételek körülményeinek teljes körű rögzítését - így nem csak azt örökíthetjük meg, amit látunk, hanem azt is, amit érzünk! GPS, iránytű, gyorsulásmérő, légnyomásmérő ás hőmérő naplózza az eseményeket, így azok még elevenebben idézhetők fel. Így ideális a személyes teljesítmény megörökítésére a kihívásokkal tarkított kalandok során.

 • Felvétel, naplózás és megjelenítés

  Küldd át képeidet és filmjeidet - valamint azok naplózott adatait - okostelefonra az OI.Track alkalmazás segítségével. Ellenőrizd a teljesítményedet és fejlődésedet a különféle adatok és a felvételek megjelenítésének egyszerű átkapcsolásával. Az ingyenes OI.Share alkalmazás segítségével egyszerűen importálhatod akciófelvételeidet mobileszközödre - akár a közösségi oldalakon történő megosztás céljára. A mobiltelefonodat távirányítóként, a TG-Tracker beállításainak vezérlésére és a felvétel elkészítésére is használhatod.

 • 4K videók és nagylátószögű objektív

  4K videofelvétel és extra-nagylátószögű optika segíti a történések teljes és szuperéles részletekkel történő felvételét. Az extra-nagylátószögű objektív 204° teljes látómezővel ragyogó emlékké varázsolja az élmények újraélését.

További jellemzők
 • 5-tengelyes képstabilizátor

  A TG-Tracker igencsak hatékony 5-tengelyes képstabilizátorral büszkélkedhet, mely szinte mindenféle bemozdulás hatásának csökkentésére alkalmas. Segítségével finom mozgású videókat rögzíthetünk - mindegy, milyen rázós az út.

 • Kifordítható 1,5" méretű LCD kijelző

  Az 1,5" méretű, színes LCD kijelző 115,200 képponttal segíti a képalkotást és a felvételek megjelenítését. Sőt, kihajtható - akár akció közben!

 • 4K videofelvétel

  Készíts 4K videofelvételeket a
  TG-Tracker segítségével és tapasztald meg a méltán népszerű OLYMPUS képalkotó technológia használatának élményét - mely ragyogó fotók és videók készítését teszi elérhetővé tűéles részletek és alacsony képzaj mellett.

 • Erős fényszóróval szerelve

  Nagy fényerejű megvilágítás a gyenge fényviszonyok kezelésére - akár 60 lumen hoz fényt az éjszakába, legfeljebb 3,5 méter tartomány derítésére, maximum egy perc időtartamig. A gyorsan aktiválható funkció segítségével a téma valósághű módon örökíthető meg.

 • Time-Lapse videofelvétel

  A Time-Lapse videofelvétel segítségével a napfelkelte, az időjárás változása, vagy más, izgalmas témájú képsorozat örökíthető meg, különleges, Time-Lapse stílusban. Az így készült kisfilmek remekül alkalmazhatók online megjelenítésre is.

 • Loop felvétel

  A Loop felvétel funkció által folyamatos videofelvételt indíthatunk, ami a memóriakártya megteléséig, vagy az akkumulátor lemerüléséig dolgozik. Egy fájl legfeljebb 29 perc hosszúságú lehet, így ideális méretet biztosít a keresési és szerkesztési munkafolyamatokhoz.

 • Víz alatti használat érzékelése

  A TG-Tracker automatikusan érzékeli, ha víz alá kerül és 50 cm vízmélység alatt a leginkább optimális üzemmódot választja ki - így csak a merülés élményére kell koncentrálnunk.

 • Hosszú üzemidejű akkumulátor

  A nagy kapacitású, igen hosszú üzemidejű lítium-ion akkumulátor látványosan hosszú videofelvétel-rögzítési képességet biztosít.

 • Markolat és kiegészítő-adapter

  A markolat segítségével a téma mindenféle szögből könnyedén megörökíthető - még extrém körülmények között is. A kiegészítők egyszerű csatlakoztatását lehetővé tevő adapter által szinte korlátlanul bővíthetjük fényképezőgépünket.

A Tough! TG-Tracker műszaki adatai

A Tough! TG-Tracker műszaki adatai
 • test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
  test-and-wow

  Fedezze fel

  Fedezze fel fényképezőgépeinket, és találja meg helyi forgalmazóját.

  Részletek
   
   
 • storelocator

  Hol kapható?

  Jobban szereti a személyes kiszolgálást? Találja meg az Önhöz legközelebbi OLYMPUS viszonteladónkat világszerte, gyorskeresőnk segítségével.

  Boltkereső
   
   
 • cart

  Vásárlás online

  Élvezze az online vásárlás egyszerűségét és kényelmét a nap bármely szakában – vegye meg akár ma új OLYMPUS termékeit webshopunkban!

  Vásárlás online
   
   
Hosszabbítsa meg a jótállás idejét!

Jelentkezzen a MyOLYMPUS rendszerébe és hosszabbítsa meg a regisztrált OLYMPUS termékek jótállási idejét.

Regisztráljon most
 
 
Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.