Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

MODERN ÉS ERŐTELJES

Az Olympus PEN nem csak egyszerűen egy fényképezőgép. Sokkal inkább a kreatív segítőtársad.
Egy kinyilatkoztatás, kiterjesztése annak, ahogyan te látod a dolgokat. Ez maga a PEN generáció, az erőteljes nők választása, akiknek szenvedélye a design, a fotózás és a városi életmód. A trend-settereké, a go-gettereké. Azoké, akik folyamatosan formálják a jelent és megváltoztatják a jövőt.

E hölgyek tiszteletére - külön nekik tervezve - különleges kiegészítőket készítettünk.

MINIMÁL
FUNKCIONÁLIS
ELEGÁNS

Leather kollekció

"THE REAL THING"

Vannak dolgok, amelyek soha nem mennek ki a divatból - a valódi bőr különlegessége például egy ezek közül. A szemet gyönyörködtetőnek tervezett és az örökkévalóságnak készült Leather kollekció a kivitel és a funkció tökéletes harmóniáját valósítja meg. Táskáink az örökzöld klasszikusok megjelenését hozzák és a divattudatos fotósok igazi kedvenceivé válhatnak.

MEGTÉVESZTŐ!

Csinos kivitelük ellenére válltáskáink és zsáktáskánk bizony komoly fotós felszerelés-értékűek az alkotók számára. A hagyományos, párnázott fotóstáskák funkcionalitásával büszkélkedő táskák megjelenésükkel tökéletesen kiegészíthetik stílusunkat - és a lenyűgöző szépségű Leather kollekciót is.
Minimál, de funkcionális. Elegáns, de akkor is fotóstáska!

A teljes Leather kollekció

 • Csuklószíjak

  A divatos megjelenéssel és a fotózáshoz illő profizmussal egyaránt jellemezhető csuklószíjak kollekciója a design és a funkcionalitás szem előtt tartásával készült. A gyönyörű szíjak az esztétika mellett Olympus PEN gépeink biztos és kényelmes hordozhatóságához is hozzájárulnak.

 • Válltáskák

  Válltáskáink a hagyományos párnázott fotóstáskák funkcionális előnyeivel és a kézitáskák eleganciájával büszkélkedhet. A valódi bőr kivitel és a levehető vállpánt masszív védelmet, ugyanakkor sokoldalú használhatóságot biztosít.

 • Bucket Bag táska

  A különleges minőségű, puha velúrbőrből készült Bucket Bag táska a klasszikus fotóstáskák előnyeit kombinálja a "vágy tárgya"-stílusú megjelenéssel.

CSAK A
KLASSZIKUSOK!

Style kollekció

SZÜKSÉGES - ÉS GYÖNYÖRŰ

A legjobb fényképezőgép az, ami valójában veled van. Ezért is terveztük meg neked a Style kollekciót - hogy minden esetben különleges stílusban jelenhess meg!

Nyaklánc-stílusú szíjaink és a Croco vállszíj által fényképezőgéped mindig elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz. Ízléses kivitelükkel a géped egyszerűen a saját stílusod újabb kifejezésévé válhat.

A Style kollekció

 • Nyaklánc-szíjak

  A nyaklánc-stílusú vállszíjakkal kiegészítve fényképezőgéped sokak számára igazi It-piece lesz! Az elegáns fekete bőrhatású anyagból, illetve ezüst és arany színű fém részekkel készülő szépségek tökéletes harmóniát alkothatnak megjelenéseddel.

 • Croco vállszíj

  Arany színben ragyogó részleteivel és divatos mintájával ez a vállszíj maga a klasszikus stílus legújabb értelmezése. Fedezd fel te is a krokodilminta különlegességét a saját kiegészítőid között!

VARÁZSOLD
GYÖNYÖRŰRE!

Designer kollekció

Ink Couture

Az Ink Couture kollekció a divat és a funkció tökéletes elegye. A vállszíjakat és zsákokat úgy terveztük, hogy azok sokkal többet jelentsenek egy egyszerű kiegészítőnél.

SZÍNEZD LENYŰGÖZŐRE!

A Designer kollekció hozzávalóiba egy jó adag "wow" is belekerült! Ezek a kis zsákok védik, biztosan tartják és kiemelik Olympus PEN gépedet a maguk különleges módján. Légy stílusos - még akkor is, ha a fényképezőgéped biztonságos viseléséről van szó!

A Designer kollekció

 • Vállszíjak

  A kiegészítők meghatározzák a megjelenést. Az OLYMPUS ezért tervezett vállszíjakat extra "wow" faktorral, melyek különféle stílusokkal és divatirányzatokkal harmonizálnak.

 • Zsákok

  Ezek a csodaszép
  zsákok egyedülálló megjelenést biztosítanak - közben védik gépünket és objektívünket. Mesés kiegészítők a különlegességre vágyóknak!

SZERETED A DIVATOT ÉS A LIFESTYLE FOTÓKAT?

Szerezz inspirációt és kezdj bele egy saját kreatív utazásba a PEN-nel!

Ha szeretnéd felturbózni közösségi oldalaid megjelenését, fejleszteni fotós tudásodat, vagy többet megtudni fotós rendszereinkről – nálunk mindig megtalálod a megfelelő tartalmakat!

Fedezd fel  

Hosszabbítsa meg a jótállás idejét!

Jelentkezzen a MyOLYMPUS rendszerébe és hosszabbítsa meg a regisztrált OLYMPUS termékek jótállási idejét.

Regisztráljon most
 
 

Vevőszolgálat

Kérjük, válassza ki a keresett témakört az alábbi listából.

Kövessen minket