Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Firmware frissítési útmutató

A fényképezőgép firmware online frissíthető a legújabb verzióra ugyanúgy, ahogyan a számítógépes szoftverfrissítéseket töltjük le. Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket a frissítés letöltéséhez.

Az OLYMPUS Digital Camera Updater letöltése

Az OLYMPUS Digital Camera Updater a digitális fényképezőgép firmware frissítéséhez szükséges alkalmazás. A frissítő szoftver letöltéséhez kattintson az alábbi linkre.

Olympus Digital Camera Updater:

Letöltés

A firmware letöltése és telepítése

Figyelem:
A fényképezőgép firmware frissítése után az eredeti verzió nem állítható vissza.

A firmware frissítés előkészítése:

1. Rendszergazda jogosultsággal jelentkezzünk be a számítógépre.
2. Csatlakozzunk az Internetre. Az Olympus vezetékes internetkapcsolat használatát javasolja, ezzel csökkentve a szolgáltatás akadozását a firmware frissítése közben. Vezeték nélküli internetkapcsolat is használható.
3. Ellenőrizzük, hogy a fényképezőgép elegendő töltöttségi szinttel rendelkezik a művelet végrehajtásához. Frissen feltöltött akkumulátort vagy opcionálisan beszerezhető hálózati adaptert használjunk. (Nem minden modellhez kapható adapter.)
4. Távolítsuk el a fényképezőgépből a memóriakártyát.

A fényképezőgép firmware frissítéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

1. Kattintson duplán a letöltött OLYMPUS Digital Camera Updater szoftver ikonjára.
2. Olvassa el a feltételeket, majd csatlakoztassa a digitális fényképezőgépet a számítógéphez, a fényképezőgéphez mellékelt USB kábellel.

Figyelem:
A fényképezőgép LCD kijelzőjén megjelenhet egy kiválasztásra szolgáló menü. Olympus E-System fényképezőgép esetén válasszuk a STORAGE (TÁROLÁS) opciót. Nem E-System modell esetén válasszuk a PC opciót. Nyomjuk meg a fényképezőgép [OK] gombját a folytatáshoz.
Folytatáshoz kattintsunk a Next (Tovább) gombra.

3. Amennyiben rendelkezésre állnak újabb verziók, azok egy párbeszédablakban jelennek meg. A frissítés által végrehajtandó módosítások megjelenítéséhez válasszuk ki a kívánt frissítést a listából, és kattintsunk a Details (Részletek) gombra. A kijelölt firmware frissítés letöltéséhez kattintsunk az Update (Frissítés) gombra, majd a következő képernyőn a Yes (Igen) gombra. (Ha a No (Nem) gombra kattintunk, a frissítés megszakad.)


4. Olvassuk el a szoftver licensz szerződést. A feltételek elfogadásához kattintsunk az Agree (Elfogadás) gombra.


5. Amikor a fényképezőgép LCD kijelzőjén megjelenik a alábbi párbeszédablakban is látható OK felirat, a firmware frissítése befejeződött.
Kattintsunk aNext (Tovább) gombra.

6. Válasszuk le az USB kábelt a fényképezőgépről és a számítógépről, majd kattintsunk a Close (Bezár) gombra.