Ön Internet Explorer 6 böngészőt használ. Ez a verzió elavult.
A gyorsabb és megbízhatóbb böngészés érdekében javasoljuk, hogy váltson a következő verziók valamelyikére:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Fedezd fel a leginkább hordozható fényképezőgép rendszert és igényelj pénzvisszafizetést.

E-M1 Mark II Promotion

Fedezd fel a leginkább hordozható fényképezőgép rendszert és igényelj vissza készpénzt.

Bővebben >

Válaszd az OM-D E-M1 Mark II* fényképezőgépet és 64 000 Ft pénzvisszafizetést igényelhetsz! Ráadásul akár három M.Zuiko PRO objektívet is választhatsz mellé, melyekhez külön-külön 48 000 Ft pénzvisszafizetés jár.
Így összesen 208 000 Ft megtakarítással vásárolhatod meg rendszeredet!

Hogyan?

1. Vásárolj az akcióban szereplő termékek közül az online shopban (a számla emailen érkezik) vagy bármely hivatalos kereskedőnél
2. Keresd fel a bonus.olympus.eu weboldalt
3. Válaszd ki a pénzvisszafizetéssel összekapcsolható termékeket a jelölőnégyzet segítségével
4. Töltsd ki és küldd el a teljesen kitöltött pénzvisszafizetést igénylő űrlapot
5. Töltsd fel a számla másolatát
6. A pénzvisszafizetési igény beérkezésének határideje: 2019.02.15 éjfél


Részvételi feltételek és szabályzat
Az akció és a termékvásárlás dátuma: : 2018.09.01. – 2019.01.15. között
A részvételhez az akcióra érvényes szabályzat és kondíciók megismerése és figyelembe vétele szükséges..
*váz és kit esetén is

Ez a promóció egy OM-D E-M1 Mark II fényképezőgép megvásárlásához kötött. Így a pénzvisszafizetés érvényesítéséhez szükséges egy OM-D E-M1 Mark II fényképezőgép megvásárlása - melyhez 64.000.- Ft pénzvisszafizetés tartozik. Az OM-D E-M1 Mark II fényképezőgép megvásárlása mellett három különféle, az akcióban részt vevő M.Zuiko PRO objektív vásárolható együtt a fényképezőgéppel (egy számlán, illetve blokkon), melyekre ugyancsak érvényesíthető objektívenként 48.000.- Ft pénzvisszafizetés. A fent említettek csak akkor alkalmazhatók, ha a fényképezőgép és az objektívek különálló termékek - tehát nem egy kit részei. Ha a fényképezőgép kitben kerül megvásárlásra (egy, vagy több objektívvel egy kitben), a pénzvisszafizetés a fényképezőgépre és esetlegesen az ugyanazon a számlán, illetve blokkon szereplő többi, külön termékként feltüntetett objektívre (legfeljebb három különféle, a promócióban szereplő objektívre) érvényesíthető.Pénzvisszafizetési igény egyszerre csak egy fényképezőgépre kérhető. Amennyiben több fényképezőgépet vásárolt, a további fényképezőgépekre újabb és újabb pénzvisszafizetési igény benyújtása szükséges. Egy személy legfeljebb három pénzvisszafizetési igényt nyújthat be, melyek mindegyike legalább egy OM-D E-M1 Mark II fényképezőgépre vonatkozik - illetve opcionálisan legfeljebb három további, különféle, az akcióban részt vevő M.Zuiko PRO objektívre.
Kérdése van?
Fényképezőgép* és objektívek: